• High THC Mix
 • Royal Gorilla
 • HulkBerry
 • Cookies Gelato

High THC Mix

Jos kaipaat tehoa, olet saapunut oikeaan paikkaan. High THC Mix sisältää käsin poimitun sekoituksen siemeniä valikoimamme voimakkaimmista lajikkeista. Sekoitus on suunniteltu kattamaan kaikki tarpeesi. Etene varoen, sillä nämä lajikkeet ovat täynnä THC:tä!
(2)
Kirjoita arvostelu
On sale!
Alennettu hinta!
€ 77.00

€ 77.00 (-0%)

instead of € 86.50

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (2)

High THC Mix: Ainutlaatuinen Kokoelma Suurimpia THC-jättejämme

Jos olet kokenut pössyttelijä korkeilla toleilla tai haluat vain kokeilla voimakkaimpia mahdollisia lajikkeita, olet juuri löytänyt itsellesi täydellisen sekoituksen. Tämä feminisoitu siemenpakkaus sisältää siemeniä kolmesta valikoimamme huolella valikoidusta, äärimmäisen voimakkaasta lajikkeesta, joten voit olla varma, että se boostaa kasvatushuoneesi tai puutarhasi meininkiä todellisilla THC-järkäleillä.

RQS High THC Mix: Esittelyssä raskaan sarjan THC-mestarimme

High THC Mixin lajikkeet ovat:

• Cookies Gelato (28 % THC:tä): Yhdysvaltain länsirannikolla syntynyt ja jalostettu hybridi tarjoaa GSC:n ja Gelato 33:n hengelliset ja fyysiset vaikutukset täydellisessä tasapainossa. Valitse silloin, kun haluat vahvan pilven, joka mahdollistaa tuotteliaana pysymisen.

• Royal Gorilla (24–27 %+ THC:tä): Oma versiomme Gorilla Gluesta tarjoaa THC-pitoiset vaikutukset, jotka saavat uppoamaan sohvan pohjalle mahtavassa fyysisen rentoutumisen jumitustilassa. Ideaali akkujen lataamiseen viikonloppuna tai pitkän työpäivän jälkeen.

• HulkBerry (27–28 % THC:tä): Tämä John ja Rose Casalin Humboldtin piirikunnassa, Kaliforniassa kasvattaman alkuperäisen Huckleberryn tribuutti tarjoaa voimakkaan, sähköistävän pärinän, joka sopii konkareille.

Short sentence: Valmistaudu tajunnanräjäyttävään elämykseen.


  Arvostelija P. S. Päivämäärä 20/Nov/2023 :

  Titteli : Super Kombination toller Service
  Kommentti : Bin mit dem Mix an Samen mehr als zufrieden. Leider kamen die HulkBerry Samen nicht so, kurze Mail mit Foto, umgehend Rückantwort mit Gutschrift. Als Super Qualität und bester Kundenservice.

  Arvostelija S. S. Päivämäärä 07/Nov/2022 :

  Titteli : High THC Pack
  Kommentti : Nessuno dei semi ha fallito la germogliazione. Un pack conveniente se si pensa di ripiantare una volta finito il primo raccolto.


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 37800 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.