• High THC Mix

High THC Mix

Pack content:

Royal Gorilla
HulkBerry
Cookies Gelato
Jos kaipaat tehoa, olet saapunut oikeaan paikkaan. High THC Mix sisältää käsin poimitun sekoituksen siemeniä valikoimamme voimakkaimmista lajikkeista. Sekoitus on suunniteltu kattamaan kaikki tarpeesi. Etene varoen, sillä nämä lajikkeet ovat täynnä THC:tä!
On sale!
Alennettu hinta!
€ 73.00 No stock

€ 73.00 (-0%)

instead of € 86.50

Osta ja voita 73 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

High THC Mix: Ainutlaatuinen Kokoelma Suurimpia THC-jättejämme

Jos olet kokenut pössyttelijä korkeilla toleilla tai haluat vain kokeilla voimakkaimpia mahdollisia lajikkeita, olet juuri löytänyt itsellesi täydellisen sekoituksen. Tämä feminisoitu siemenpakkaus sisältää siemeniä kolmesta valikoimamme huolella valikoidusta, äärimmäisen voimakkaasta lajikkeesta, joten voit olla varma, että se boostaa kasvatushuoneesi tai puutarhasi meininkiä todellisilla THC-järkäleillä.

RQS High THC Mix: Esittelyssä raskaan sarjan THC-mestarimme

High THC Mixin lajikkeet ovat:

• Cookies Gelato (28 % THC:tä): Yhdysvaltain länsirannikolla syntynyt ja jalostettu hybridi tarjoaa GSC:n ja Gelato 33:n hengelliset ja fyysiset vaikutukset täydellisessä tasapainossa. Valitse silloin, kun haluat vahvan pilven, joka mahdollistaa tuotteliaana pysymisen.

• Royal Gorilla (24–27 %+ THC:tä): Oma versiomme Gorilla Gluesta tarjoaa THC-pitoiset vaikutukset, jotka saavat uppoamaan sohvan pohjalle mahtavassa fyysisen rentoutumisen jumitustilassa. Ideaali akkujen lataamiseen viikonloppuna tai pitkän työpäivän jälkeen.

• HulkBerry (27–28 % THC:tä): Tämä John ja Rose Casalin Humboldtin piirikunnassa, Kaliforniassa kasvattaman alkuperäisen Huckleberryn tribuutti tarjoaa voimakkaan, sähköistävän pärinän, joka sopii konkareille.

Short sentence: Valmistaudu tajunnanräjäyttävään elämykseen.

    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet