• Korkean THC:n Autoflowerpaketti

Korkean THC:n Autoflowerpaketti

Pack content:

Fat Banana Automatic
Green Gelato Automatic
Cookies Gelato Automatic
Haluatko kasvattaa huimia autoflowereita? Korkean THC:n autoflowerpakettimme kasaa yhteen kolme lajiketta, jotka tuottavat painavan sadon hartsia ja THC:tä tihkuvia budeja vain viikoissa! Jos sinulla on vielä ennakkoluuloja autoflowereita kohtaan, voit päästä niistä helposti eroon kylvämällä tämän paketin siemeniä.
On sale!
Alennettu hinta!
€ 62.00 No stock

€ 62.00 (--1%)

instead of € 73.00

Osta ja voita 62 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Korkean THC:n Autoflowerpaketti: Kun Sadon Vahvuus On Prioriteetti

Autoflower-lajikkeet ovat nauttineet pitkään huonoa mainetta kannabisteollisuuden parissa niiden koettujen huonojen satojen ja köykäisten vaikutusten takia. Tämä käsitys on kuitenkin vanhentunut, eikä perustu enää tänä päivänä tosiasioihin. RQS:n korkean THC:n autoflowerpaketti koostuu kolmesta autoflowerista, joiden kasvattaminen muuttaa käsityksesi autojen vahvuudesta ja sadosta. Ne ovat itse asiassa niin hyviä, että taakse jäävät vertailussa myös useat valoriippuvaiset lajikkeet!

RQS korkean THC:n autoflowerpaketti: 3 ennakkoluulot murskaavaa autoa

Tämä korkean THC-pitoisuuden autoflowereista koostuva siemenpaketti sisältää seuraavia lajikkeita:

• Green Gelato Automatic (24 % THC): Tämä Green Gelaton autoflower-versio tuottaa tiukkoja ja hartsikyllästeisiä kukintoja, joiden pilvi pärähtää päähän bilekäyttöön sopivan korkeaenergisenä ja luovuutta ruokkivana.

• Cookies Gelato Automatic (23 % THC): Tämä GSC:n ja Gelato 33:n risteytyksenä syntynyt autoflower-versio tuottaa syvän rentouttavan fyysisen pilven, joka sopii erityisesti ilta-aikaan tai muuten rentoutumista syventämään.

• Fat Banana Automatic (22 % THC): Fat Bananan (OG Kush x Chiquita Banana) autoflower-versio omaa pilven, joka painaa varomattoman toimintakyvyttömänä sohvan pohjalle. Lajike on erityisen suosittu holistisia vaikutuksia etsivien keskuudessa.

    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet