• Low Cost -paketti

Low Cost -paketti

Tämä siemenpaketti sisältää kolmen raskaansarjan feminisoidun lajikkeen siemeniä: Special Kush 1, Special Queen 1 ja maailmankuulu White Widow. Eikä tässä vielä kaikki, saat nämä huippulaadukkaat siemenet nimittäin pakettina uskomattoman edulliseen alennushintaan!
On sale!
Alennettu hinta!
€ 34.00 No stock

€ 34.00 (-0%)

Osta ja voita 34 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Low Cost -Paketti: Edullinen Tapa Hankkia Laadukkaita Kannabiksen Siemeniä

Meidän budjettipakettimme koostuu kolmesta korkeatuottoisesta ja huippulaatuisesta kannnabislajikkeesta: Special Kush 1, Special Queen 1 ja White Widow. Mikä näitä lajikkeita yhdistää? Tietysti uskomaton hinta-laatusuhde! Älä maksa ylimääräistä ansaitsemastasi laadusta.

Low Cost -paketti: Huima kattaus klassikkolajikkeita yhdessä paketissa

Tämä feminoiduista siemenistä koostuva paketti sisältää kolme toisiaan uskomattoman hyvin täydentävää klassikkolajiketta:

• Special Queen 1: Tervehdi kuningatarta. Tämä tasapainoinen lajike tarjoaa muhkean sadon potenttia budia vain 8–9 viikon kukituksen päätteeksi. Kolumbialaisia, afganistanilaisia ja meksikolaisia maatiaislajikkeita perimässään yhdistävä Special Queen 1 yhdistää klassikkogeenit, tuoton ja tyylin.

• Special Kush 1: Raskaspotkuinen Kush, jonka kukitusaika kuuluu RQS-katalogin nopeimpiin. Tarjolla on tuhdit sato-odotukset ja syvän fyysinen pilvi.

• White Widow: Kannabismaailman kirkkaimpiin kiintotähtiin kuuluva White Widow ei odotuksia petä. Nämä siemenet ovat edullisia, mutta se ei tarkoita etteikö niistä kasvaisi maailmanluokan makua ja vaikutuksia tarjoavia budeja.

    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet