40 % ALE Blue Gelato koodilla BLUE2

 • Low Cost -paketti
 • White Widow
 • Special Kush 1
 • Special Queen 1

Low Cost -paketti

Tämä siemenpaketti sisältää kolmen raskaansarjan feminisoidun lajikkeen siemeniä: Special Kush 1, Special Queen 1 ja maailmankuulu White Widow. Eikä tässä vielä kaikki, saat nämä huippulaadukkaat siemenet nimittäin pakettina uskomattoman edulliseen alennushintaan!
On sale!
Alennettu hinta!
€ 36.00

€ 36.00 (-0%)

instead of € 40.00

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

Low Cost -Paketti: Edullinen Tapa Hankkia Laadukkaita Kannabiksen Siemeniä

Meidän budjettipakettimme koostuu kolmesta korkeatuottoisesta ja huippulaatuisesta kannnabislajikkeesta: Special Kush 1, Special Queen 1 ja White Widow. Mikä näitä lajikkeita yhdistää? Tietysti uskomaton hinta-laatusuhde! Älä maksa ylimääräistä ansaitsemastasi laadusta.

Low Cost -paketti: Huima kattaus klassikkolajikkeita yhdessä paketissa

Tämä feminoiduista siemenistä koostuva paketti sisältää kolme toisiaan uskomattoman hyvin täydentävää klassikkolajiketta:

• Special Queen 1: Tervehdi kuningatarta. Tämä tasapainoinen lajike tarjoaa muhkean sadon potenttia budia vain 8–9 viikon kukituksen päätteeksi. Kolumbialaisia, afganistanilaisia ja meksikolaisia maatiaislajikkeita perimässään yhdistävä Special Queen 1 yhdistää klassikkogeenit, tuoton ja tyylin.

• Special Kush 1: Raskaspotkuinen Kush, jonka kukitusaika kuuluu RQS-katalogin nopeimpiin. Tarjolla on tuhdit sato-odotukset ja syvän fyysinen pilvi.

• White Widow: Kannabismaailman kirkkaimpiin kiintotähtiin kuuluva White Widow ei odotuksia petä. Nämä siemenet ovat edullisia, mutta se ei tarkoita etteikö niistä kasvaisi maailmanluokan makua ja vaikutuksia tarjoavia budeja.

  Nobody has posted a review yet


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 18323 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.