• Resistant-pakkaus
 • Northern Light
 • Shining Silver Haze
 • Critical

Resistant-pakkaus

Löytyykö puutarhastasi enemmän kirvoja kuin olisi tarpeen? Riivaako härmäsieni kasvejasi kosteiden olosuhteiden ansiosta? Kohtasitpa millaisia ympäristöön liittyviä haasteita tahansa, tulevat kolme Resistant-pakkauksen lajiketta parantamaan menestymisen todennäköisyyttä niin sisällä kuin ulkonakin.
(3) Kirjoita arvostelu
On sale!
Alennettu hinta!
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

instead of € 67.50

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (2)

Resistant-pakkaus: Hardcore-lajikkeita Vaikeisiin Olosuhteisiin

Kannabiksen kasvattamiseen liittyy useita haasteita, mukaan lukien tuhoeläinten ja tautien aiheuttamat uhat. Näitä on vaikeaa välttää kokonaan, mutta projektin käynnistäminen oikeanlaisia lajikkeita käyttämällä auttaa parantamaan satosi terveyttä ja kestokykyä. Tästä pakkauksesta löytyvät kolme lajiketta on viritetty selviytymään tällaisista uhkista leikiten.

Northern Light, Shining Silver Haze ja Critical – jokaisen tuhoeläimen pahin painajainen

Kaikki kannabislajikkeet eivät kykene taistelemaan ansiokkaasti tuhoeläimiä, tauteja ja epäsuotuisia sääolosuhteita vastaan. Itse asiassa, nämä haasteet heikentävätkin usein satoja tai saattavat jopa tuhota koko projektin. Onneksesi ovat risteyttäjämme luoneet kolmikon lajikkeita, jotka ovat geneettisesti viritettyjä vastustamaan hankalia olosuhteita paremmin kuin useimmat. Anna itsellesi hieman etumatkaa valitsemalla Resistant-pakkaus:

• Northern Light: Tämä lajike vetää useimpia kasvattajia puoleensa kunnolla jumittavalla pilvellään ja loistavalla tuotteliaisuudellaan. Tämä legendaarinen lajike ylpeilee myös sitkeillä geeneillään, jotka auttavat sitä seisomaan vahvana tuhoeläinongelmien tai huonojen sääolosuhteiden edessä.

• Shining Silver Haze: Osa kasvattajista joutuu sietämään ankaria kasvatusolosuhteita ulkona. Kuivuus, takatalvet, kirvaongelmat ja liiallinen kosteus kukkimisvaiheen aikana voivat kaikki vaatia veronsa lopputuloksesta. Shining Silver Haze kohtaa nämä iskut pää pystyssä, kiitos osittain erityisen tehokkaan trikomituotantonsa.

• Critical: Tämä lajike valjastaa käyttöönsä pistävän ja kompleksisen terpeeniprofiilin, jonka keinoin se häätää nälkäisiä kasvinsyöjiä ja tuhohyönteisiä. Jos huomaat jatkuvasti joutuvasi taistelemaan tuholaisongelmia vastaan, tarjoaa Critical parhaat todennäköisyydet onnistumiseen. Paranna sen mahdollisuuksia entisestään kylvämällä kumppanikasveja sen lähelle.


  Arvostelija S. K. Päivämäärä 25/Apr/2024 :

  Titteli : Resistenz-Mix
  Kommentti : Keimen gut, 2 bis 3 Tage. Sind leider nicht so robust wie beschrieben, Trauermücken machen den Pflänzchen ganz schön zuschaffen. Alle Samen sind aufgegangen

  Arvostelija F. R. Päivämäärä 09/Jan/2023 :

  Titteli : RESISTANT
  Kommentti : Very good


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 37825 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.