• Energy-pakkaus
  • Wedding Crasher
  • Royal Runtz
  • Mimosa

Energy-pakkaus

Tarvitseeko sinun pysyä tuotteliaana, keskittyneenä tai luovana? Energy-pakkauksemme on täydellinen, ja yhdistää siemeniä kolmesta piristävimmästä ja virkistävimmästä lajikkeestamme, jotka ovat Wedding Crasher, Royal Runtz ja Mimosa.
On sale!
Alennettu hinta!
€ 77.00

€ 77.00 (-0%)

instead of € 86.50

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Energy-pakkaus: Selväpäistä Keskittymistä, Luovuutta ja Motivaatiota Varten

Löhöily, elokuvamaratonit ja herkkukasojen tuhoaminen on hauskaa, mutta ei varmastikaan kaikkien juttu. Jos hiisaat mielellään ennen treeniä tai ollessasi töissä tai vaikka silloin, kun sinun on kanavoitava luova energiasi, sopii tämä siemensekoitus sinulle. Tämän pakkauksen lajikkeet ovat ideaaleja silloin, kun tarvitset ruiskeen positiivista energiaa, huippuhyvän keskittymiskyvyn tai luovaa inspiraatiota. Polttelitpa Energy-pakkauksen lajikkeita yksin aamulla tai kavereiden kanssa illalla, onnistuvat ne joka kerta tarjoamaan energisoivan, positiivisen pilven, jota kaipaatkin.

Wedding Crasher, Royal Runtz ja Mimosa: Energisyyden pyhä kolminaisuus

Energy-pakkauksemme sisältää siemeniä seuraavasta kolmesta energisestä lajikkeesta:

• Wedding Crasher: Tämä lajike tarjoaa runsaan terpeeniprofiilin sekä energisoivan pilven, joka on ideaali tanssilattialle. Wedding Crasheria pönkittää 21 %:n THC-pitoisuus.

• Royal Runtz: Tämä ultravoimakas (27 % THC:tä), Zkittlezin ja Gelaton jälkeläinen tarjoilee pseudopsykedeelisen ja luovan pöhinän, joka kestää tunteja. Sen syntisen makeat maut ovat myös kokeilun arvoisia.

• Mimosa: Ihastuttava ja rentouttava lajike 21 %:n THC-pitoisuudellaan. Mimosa on ideaali meditatiivisen flow-tilan saavuttamiseen tai pidempiaikaiseen keskittymiseen.
----
Short sentence: Välitön energiaruiske aina kun sitä kaipaat.

    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 37825 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.