• Pilvipäiväkirja
  • Pilvipäiväkirja
  • Pilvipäiväkirja
  • Pilvipäiväkirja

Pilvipäiväkirja

Mitä yleensä hommailet pilvessä? Laske kaukkari ja puhelin hetkeksi ja eksy luovuuden villiin maailmaan. Kirjoita, piirrä, väritä ja unelmoi Royal Queen Seedsin Pilvipäiväkirjan avulla. Pössyttele ja anna luovuutesi kukoistaa!
(1) Kirjoita arvostelu
On sale!
Alennettu hinta!
€ 19.90

€ 19.90 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Pilvipäiväkirja: Pössyttely ei koskaan tule olemaan samanlainen kokemus

Royal Queen Seedsin Pilvipäiväkirja antaa kannabiksen ystäville mahdollisuuden upottautua mukaansatempaavaan ja voimakkaaseen sensoriseen ja reflektiiviseen ympäristöön. Tämä on enemmän kuin pelkkä päiväkirja, antaen käyttäjilleen tilaisuuden vuodattaa ajatuksensa siihen kynää käyttäen – ja paljon muuta.

Mikset kokeilisi kolmerivisen High-Kun kirjoittamista? Eikö kirjoittaminen juuri nyt nappaa? Ei huolta! Skippaa muutama sivu eteenpäin ja piirrä pari omakuvaa. Jos haluat mieluummin kokeilla taitojasi värityksen maailmassa, tee mandalasta, aaltokuvioista ja psykoaktiivisista kuvista niin kauniita kuin pystyt. Joku voisi luulla hauskuuden päättyvän tähän, mutta sitähän se ei tee.

Pilvipäiväkirja antaa myös mahdollisuuden nimetä ja kuvailla omaa lajikettasi, noudattaa herkullista space cake -reseptiämme sekä kartoittaa kohteita, joissa käymisestä olet aina unelmoinut (älä huoli, olemme jopa merkanneet alueet, joissa kannabis on tällä hetkellä laillista).

Mikset tekisi tavanomaisista pössyttelysessioistasi jännittäviä kokemuksia, jotka herättävät henkiin luovuutesi ja intohimosi? Pilvipäiväkirja on luotu piristämään mielialaasi ja parantamaan kokemustasi luovien toimintojen avulla. Huolella Espanjassa valmistetun Pilvipäiväkirjan paperi on korkealaatuista ja kannessa komeilee esteettinen hopea painatus.    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias