• Acrylic Grinder (2 parts)
 • Acrylic Grinder (2 parts)
 • Acrylic Grinder (2 parts)
 • Acrylic Grinder (2 parts)

Akryyligrinderi (2-osainen)

Hyvä aloittelijan grinderi; kansi, pohja ja hampaat hampun murskaamiseen, siinäpä se. Helppoa marihuanan käsittelyä sopuisaan hintaan. Tämä grinderi on akryyliä ja saatavissa punaisena, vihreänä (tumma & vaalea), mustana ja värittömänä. Kantta koristaa suosikkisiemenkauppasi nimi ja nettiosoite.
 4.5/5 (61) Kirjoita arvostelu
Valitse väri
 • Punainen
 • Sininen
 • Vihreä
€ 2.50 No stock
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Kun olet päässyt harrastuksessasi kiinni laadukkaaseen marihuanaan, on seuraava askel etsiä sopiva metodi kukintojen muuttamiseen polttokelpoisempaan muotoon.

Sen sijaan, että otat laatubudia jemmasta ja rupeat murentamaan sitä käsin tai pilkkomaan keittiösaksilla sinun kannattaa panostaa sen huolelliseen murskaamiseen. Vaikka marihuanan käsin käsittelystä seuraavat tahmaiset sormet voivatkin olla hauskoja, on paljon järkevämpää jättää niin suuri osa kallisarvoisesta hartsista poltettavaksi kuin suinkin vain mahdollista.

Grinderi on kenen tahansa kannabista säännöllisemmin polttelevan perustyökalu, ja tässä kohtaa kuvaan astuu kaksiosainen akryyligrinderimme. Malli on yksinkertainen, vain kansi, pohja ja sisällä varsinaisen työn hoitavat hampaat. Tämä on mainio perusmalli niille marihuanan kanssa puuhasteleville, joiden budjetti ei salli suurempaa sijoitusta tässä kohtaa.

Kuvittele että olet valmistautumassa käärimään jointin kaveriporukkasi poltettavaksi illanvieton aikana ja sinun täytyy toimia nopeasti, sillä olet jo myöhässä. Tai kenties haluat täyttää piipun ja testata juuri hankkimaasi uutta lajiketta.

Otat vain nokareen marihuanaa ja heität sen grinderin pohjalle. Sitten vain kansi päälle ja pyörittämään, kunnes koostumus on haluamassasi muodossa.

Marihuanan grindaaminen muruksi helpottaa huomattavasti tavoitettasi kääriä jointti, joka on rakenteeltaan tasaisen ja ennen kaikkea palaa tasaisesti. Grinderi tasaa marihuanasi rakenteen ja antaa sinulle paljon paremman polttelukokemuksen. Tasalaatuisuus ei auta vain jointtien kanssa, vaan marihuanan murentaminen auttaa sinua myös imemään parempia henkosia bongeista, piipuista ja muista polttoratkaisuista. Tukevammat ja pehmeämmät savut ovat palkintosi huolella tehdystä esityöstä.

Grinderimme on saatavissa sinisenä, tumman ja vaalean vihreänä, punaisena ja värittömänä. Kannessa on sivustomme osoite ja yrityksemme nimi, Royal Queen Seeds, joten kaikille grinderisi näkeville on selvää mistä voi hankkia lisää erilaista kannabisaiheista tavaraa.

Niille joille kannabis on elämäntapa, on tämä perinteinen akryyligrinderi mainio tapa hoitaa marihuanan nopea ja tehokas esikäsittely paremman polttokokemuksen takaamiseksi.


  By P. N. on 03/Apr/2020 :
  (4)

  Title : Psi86
  Comment : Tuote oli mitä pitikin olen tyytyväinen..

  By R. C. on 16/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Regalo ottimo
  Comment : Ho ricevuto questo greender come regalo.. ed è veramente molto simpatico

  By C. R. on 21/Feb/2020 :
  (3)

  Title : Cheap grinder
  Comment : Bien pour dépanner

  By E. B. on 06/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Pratique et efficace
  Comment : Tous est dans le titre ( je pose l’avis pour les 10%)

  By C. S. on 02/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Kurzzeitig äußerst praktisch
  Comment : Wer noch nie einen Plastik Grinder in der Hand hatte sollte sich diesen hier unbedingt mit dazu bestellen, er ist nicht wie jeder andere aus'm Kiosk / Späti er hat das überall beliebte Royal Queens Logo Exklusiv als goldenen Print auf sich als Zierde, auch optimal als Geschenk für wirklich jeden!

  By R. M. on 24/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Muito bom
  Comment : Bom grinder e bastante barato por isso óptimo!

  By M. A. on 10/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : Pas cher, efficace et pratique

  By M. R. on 27/Jun/2019 :
  (5)

  Title : top
  Comment : Ich find die grinder toll ^^ sie machen es sehr fein und sind toll in der handhabe :) Halten zwar nicht so lang aber dafür kosten sie auch nichts ^^

  By S. Q. on 02/May/2019 :
  (5)

  Title : Nice
  Comment : Very nice souvenir

  By A. C. on 28/Mar/2019 :
  (5)

  Title : Good Grinder
  Comment : Nice cheap grinder ; 5 stars

  By M. R. on 11/Mar/2019 :
  (5)

  Title : Top Grinder!
  Comment : Ein einfach gehaltener Grinder, der seine Aufgabe gut erfüllt. Sogar mit kleinem Fach für Blüten, Filter usw... Für den Preis kann man nichts falsch machen.

  By R. B. on 14/Feb/2019 :
  (5)

  Title : very good and sturdy
  Comment : well impressed with this grinder, perfect !

  By U. G. on 21/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Acryl Grinder
  Comment : Schöner Grinder für unterwegs mit kleinen Fach für die Blüten. Für die 2,50 € kann man nichts falsch machen. Macht nen guten Eindruck das Ergebnis.

  By R. M. on 07/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Parfait.
  Comment : Bon grinder, fait bien le job. Jolie couleur et très agréable en cadeau ;) .

  By E. B. on 15/Oct/2018 :
  (5)

  Title : very good one
  Comment : Very good grinder, i like the spikes and the transparency and the material


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias