• Cannabis Card Grinder with RQS Logo
 • Cannabis Card Grinder with RQS Logo

Cannabis Card Grinder with RQS Logo

Meidän uusi korttigrinderimme on kaikessa yksinkertaisuudessaan kekseliäs viritys. Tämä litteä grinderi mahtuu täydellisesti normilompakkoon ja kulkee diskreetisti mukana henkilöllisyystodistuksen ja pankkikortin välissä.
 4.5/5 (52) Kirjoita arvostelu
€ 2.50
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (44)
 • Asiakkaiden kuvat (1)

Kannabis Korttigrinderi RQS-logolla
Grinderin reiät eivät raavi tai leikkaa sormiasi, joten tämä grinderi on kätevä ja helppo tapa jauhaa kannabiksesi. Kyseessä on täydellinen työkalu märille ja tahmaisille lajikkeille, jotka normaalioloissa ovat hankalia käsiteltäviä. Tämä grinderi sopii mainiosti myös lääkekannabiksen käyttäjille.

Unohda taskussa pullottavat kömpelöt perusmallin grinderit, tämä kevytrakenteinen korttigrinderi on esikäsittelyn nykyaikaa. Painetulla Royal Queen Seedsin logolla ja ärjyvän leijonan päätä esittävällä kuvalla varustettu grinderi on oiva tapa kertoa mistä huippulaatuiset siemenesi hankit. Tuotteessa on tyylikäs ja helppohoitoinen metalliviimeistely ja se tulee suojakuorelle varustettuna.

Nyt kun sinulla on taskuun istuva grinderi, onkin aika keskittyä kasvattamaan jotain murennettavaa. Royal Queen Seeds tarjoaa huikean valikoiman erilaisia kannabiksen siemeniä uuden harrastuksesi lähtökohdaksi. Useat valikoimamme lajikkeista on risteytetty erityisesti nopeaa idätystä ja kasvua silmällä pitäen, joten aloittelevatkin kasvattajat voivat kokea onnistumisen riemua ensi yrittämällä.

Royal Queen Seeds on erinomainen kohde online-vierailulle, mikäli haluat kasvattaa kannabista ja arvostat siementen laatua ja luotettavuutta. Klassikkolajikkeet kuten White Widow ja Northern Light ovat vain muutamia esimerkkejä palkitusta tuotetarjonnastamme. Näiden lisäksi saatavilla on myös esimerkiksi useita autoflowering-lajikkeita, sekä useampaa laatua lääkekannabiksen siemeniä.

Ostaessasi kannabiksen siemenesi Royal Queen Seedsin nettikaupasta saat lisäksi ilmaisia siemeniä jokaisen tilauksen yhteydessä. Meidän siemenpankkimme toimii nopeasti ja diskreetisti, joten hyvin pian tilauksen tekemisen jälkeen voitkin alkaa odotella laatusiementen saapumista kotiovellesi. Tehokas ja nopea toimitus takaa siementen tuoreuden ja elinvoiman, joten voitkin olla varma, että uudet siemenesi ovat valmiina itämään.

Siemenpankkimme on ylpeä voidessaan esitellä uuden tavan ansaita ilmaista tavaraa. Kaikki vuoden aikana tekemäsi ostokset oikeuttavat sinut Mystery Madness -alennuskuponkiin, joka saapuu tilauksen yhteydessä ja on käytettävissä seuraavaa tilausta tehtäessä. Mitä tällä kupongilla sitten saa? Se jää nimensä mukaisesti mysteeriksi, jonka ratkaisemiseksi sinun tulee tilausta vahvistaessasi syöttää koodi sille varattuun kenttään. Palkintojen joukosta löytyy monenlaista tavaraa shoppailuun tarkoitetutuista krediteistä aina ilmaisiin siemeniin asti.

Royal Queen Seedsin mission on säästää sinun rahojasi, kun tarvitset premium-laadun kannabiksen siemeniä. Tykkää sivustamme Facebookissa ja saat 5% alennuksen ensimmäiselle ostollesi, jonka jälkeen voit arvostella ostoksesi ja saada tätä kautta jatko-alennuksia.


  By M. V. on 06/Jul/2020 :
  (4)

  Title : Works Great
  Comment : So this actually works pretty well.

  By C. G. on 08/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Pratico!
  Comment : Utile e comodissimo se lo tieni nel portafoglio.

  By K. S. on 03/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Cool
  Comment : Cool grinding card!

  By S. F. on 05/Nov/2019 :
  (5)

  Title : super
  Comment : franchement je surpris, discret (grand et épais comme une carte bleue) facile et transportable, mais surtout super efficace (ne coupe pas les doigts)

  By K. H. on 04/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Hammer
  Comment : Sehr nice Karte optimalerhalten Größe und gut verarbeitet

  By M. P. on 09/Oct/2019 :
  (5)

  Title : Nice little thing
  Comment : Hey bro(s), I just received it as a gift for a prize at growdiaries.com and it's so fancy, thin and light. Perfect for the Brazilian 'prensado'... it's been a while since I just smoke home grow stuff but I've got to try it with the 'prensado' sometime... anyway - tested, approved and right into my wallet =) I give it 5 stars. Tchau, do Brazil! =)

  By F. S. on 21/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Card grinder
  Comment : Efficace discret

  By A. F. on 01/Aug/2019 :
  (5)

  Title : Ottima Grindet card da collezione
  Comment : Ottimo ed efficace

  By A. B. on 27/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Bellissima grinder card da collezione
  Comment : simpatica e facile da usare, prese 2 per un risultato eccezionale!

  By N. A. on 03/Jun/2019 :
  (5)

  Title : RQS Grinder Card
  Comment : Perfekt für's Portmonee, immer dabei. Sie hat einen Top Schliff und ist elegant. Gutes Preisleistungsverhältnis. Überzeugende Qualität.

  By Q. H. on 30/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Simple, efficace
  Comment : Super grinder, peut se ranger dans le portefeuille

  By P. S. on 04/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Good!
  Comment : Muito bom, vou guardar como recordação

  By A. D. on 11/Mar/2019 :
  (5)

  Title : Brilliant design
  Comment : Quality grinder, works well with some royal cheese, just like grating cheese.

  By A. F. on 24/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Carte À Broyer Avec Logo RQS
  Comment : Résistante et esthétique ....Parfait !

  By S. B. on 09/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Great
  Comment : Very handy to have in your wallet or purse for when out and about. Well made and looks smart too


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.