• Kuoriva hamppusaippua
  • Kuoriva hamppusaippua
  • Kuoriva hamppusaippua

Kuoriva hamppusaippua

Kannabis sopii ihonhoitoon. Vegaaninen kuoriva hamppusaippua sisältää yhdistelmän sheavoita, hampunsiemenöljyä ja hampunsiemenen kuoria kosteutetun, silkkisen sileän ja ravitun ihon aikaansaamiseksi. Ripusta hamppupalasaippua suihkuusi ja hyödynnä hampunsiemenen kuorten kuorivat ominaisuudet sekä hamppuöljyn rasvahappopitoisuus joka kerta kun käyt suihkussa.
On sale!
Alennettu hinta!
€ 19.95 No Stock

€ 19.95 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Kuoriva Hamppusaippua: Ravitsevaa Hamppua Sisältävää Kosmetiikkaa

Aina paperista naruun ja ruoasta polttoaineeseen: hamppukasvista on moneksi. Siementen sisältämiä ravitsevia ainesosia on hyödynnetty myös kosteuttavan ja puhdistavan saippuan valmistuksessa. Suihkun tai kylvyn jälkeen iho tuntuu silkkisen sileältä.

Vegaaninen kuoriva hamppusaippuamme sisältää patentoidun sekoituksen sheavoita, hampunsiemenöljyä ja hampunsiemenen kuoria, jotka kuorivat ja kosteuttavat ihoa – eikä tuote sisällä lainkaan THC:tä. Kaikki nämä kolme huolella valikoitua ainesosaa ovat tärkeitä terveellisen ja silkkisen ihon ylläpidossa. Sheavoi tuo kosteutta ja lukitsee sen ihoon, hampunsiemenöljy on erinomainen rasvahappojen lähde ja siemenen kuoret irrottavat hellästi kuollutta ihosolukkoa.

Hiero palasaippuaa suoraan iholle käsienpesun tai suihkun yhteydessä saadaksesi parhaan lopputuloksen. RQS:n tavoitteena on valmistaa yhä ympäristöystävällisempiä tuotteita, joten olemme pakanneet hamppuöljysaippuamme ekopakkaukseen. Palasaippua on varustettu narulla, mikä helpottaa sen ripustamista suihkun tai käsienpesualtaan lähelle.

    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias