By Max Sargent

RQS VOITTAA PARHAAN SIEMENPANKIN PALKINNON SPANNABIKSESSA 2019

Royal Queen Seeds Best Seedbank Spannabis 2019Vuoden 2019 Spannabis, järjestyksessään kuudestoista, oli jännittävä, hauska ja erittäin informatiivinen viikonloppu letkeissä merkeissä ja mahtavalla soundtrackilla. Osallistuimme Spannabiksen 2019 vuoden version vahvempina kuin koskaan ja sementoimme paikkamme maailman johtavien siemenpankkien joukossa. Tämän vahvistui myös virallisesti, kun korjasimme kotiin viikonlopun kohokohdan, parhaan siemenpankin palkinnon. Tämän tunnustuksen saaminen erittäin kilpailluilla eurooppalaisella ja globaalilla kannabismarkkinoilla lämmittää mieltä vielä pitkään ja saa olon nöyräksi ja kiitolliseksi. Kiitos tästä upeasta saavutuksesta. kuuluu mahtaville faneillemme ja asialleen omistautuneelle tiimillemme.

ROYAL QUEEN SEEDSIN OSASTO

Messukävijät saivat nauttia letkeistä rytmeistä tungeksiessaan täydellisen kelin helliessä porteista kohti 200 kannabisalalla toimivan yrityksen kojuja. Messuilla ensiesiintymisen teki mahtava, kaksikerroksinen messuosastomme, joka tarjoaa 75 neliömetriä RQS-viboista ja auringosta nauttimiseen. Järjestimme faneillemme myös huiman pelin, Jackpot-ruletin. Se oli yleisömenestys ja pitkissä jonoissa pelaamaan jonottaneet messukävijät korjasivat runsaan määrän palkintoja, jotka levensivät heidän hymyjään vielä entisestään.

Video id: 484519527

YSTÄVIÄ, FANEJA JA KANNABISJULKKIKSIA TAPAAMASSA SPANNABIKSESSA 2019

Spannabiksemme ei tietenkään tuntuisi Spannabikselta, ellemme olisi ehtineet viettää aikaa kasvokkain vierailijoiden kanssa. Kohtaamisemme ja keskustelumme asiakkaidemme, faniemme ja alalla toimivien ystäviemme kanssa olivat mielenkiintoisia ja kaikki tämä tapahtui – tietysti – kannabispositiivisessa ilmapiirissä. Kerrassaan mahtavaa!

Meillä oli ilo tavata myös kannabisskenen julkkiksia heidän pistäytyessään osastollamme. Näihin kuului mm. Ed Rosenthal, joka kuuluu kannabisreformien alkuunpanijoiden joukkoon sen ensi metreiltä lähtien ja kirjoitti mm. erään ensimmäisistä kannabista käsittelevistä kirjoista. Tapasimme myös Urban Remon, joka kuuluu tämän päivän kasvattajaekspertteihin ja tuntee laatukannabiksen vaikka unissaan. Muita kannabisvaikuttajia olivat Yoidi Ganja Zone, That Weed CoupleEl Sendero de la María ja 4.20cult.

Muodikas keskustelun aihe oli luonnollisesti kannabiksen tulevaisuus. Mielenkiintoisia projekteja putkahtelee esiin ympäri maailmaa, mutta erityisesti Pohjois-Amerikassa, jossa luodaan askelmerkkejä kohti laillista kannabisteollisuutta. Erityisen ajankohtaiseksi tämän teeman teki aiemmin ICBC:n aiemmin viikonlopun aikana käymä keskustelu siitä, miten uudistaa kannabislainsäädäntöä uppiniskaisissa maissa. Elämme erittäin mielenkiintoisia aikoja kannabisteollisuuden näkökulmasta ja tulevaisuus näyttääkin päivä päivältä vihreämmältä.

YSTÄVIÄ, FANEJA JA KANNABISJULKKIKSIA TAPAAMASSA SPANNABIKSESSA 2019

NÄHDÄÄN SPANNABIKSEN 2020 VERSIOSSA!

Jatkamme työtämme seuraavan 12 kuukauden aikana, aina Spannabiksen 2020 versioon asti, tarjotaksemme kannabiksen siemeniä, tietoa ja palvelua, joka teki Royal Queen Seedsistä sen yhteisön, joka tänä päivänä olemme. Älä siis huoli, me emme lepää laakereillamme, vaan jatkamme kehitystyötä ja innovointia uusien lajikkeiden ja ensiluokkaisen tiedon tuottamiseksi. Kiitos ja nähdään uudestaan ensi vuonna!

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias