Korjaa Kannabiskasvisi Kaikki Osat Tehdäksesi Hasista

Korjaa Kannabiskasvisi Kaikki Osat Tehdäksesi Hasista

KUKKIEN KORJAAMINEN ON VASTA ALKU

Kun olet hoitanut kannabiksen kasvejasi kuukausien ajan, sinulla on vihdoin omilla käsilläsi kasvatettuja kukkia. Ja ollaan nyt ihan rehellisiä, mikä voisi olla parempaa kuin noutaa leikkurit ja kerätä jokainen kaunis, hartsilla kuorrutettu kukka? Mutta hauskanpito ei lopu tähän! Kukkien lisäksi voit korjata muita kasvin osia kannabinoidien ja terpeenien uuttamiseksi. Ei syytä heittää mitään hukkaan!

MITÄ ON KIEF?

Kief on hieno jauhe, joka koostuu hartsimaisista kannabiksitrikomeista. Kief sisältää suuria pitoisuuksia THC:tä, ja se voidaan polttaa jointeissa tai piipussa tai puristaa hasikseksi. Ja mikä parasta: kiefin kerääminen ja hasiksen valmistaminen on helppoa ja tehokasta.

MILLOIN KERÄTÄ KIEFIÄ

Korjatut kukat on nyt säilötty siististi kuivaamista varten ja pienimmät kukat saattavat jopa olla tarpeeksi kuivia testipolttoa varten. Kaksi viikkoa myöhemmin ja kukat tuntuvat kuivilta ulkopuolelta, mutta sisällä niissä on yhä kosteutta.

Suuremmat kukat tarvitsevat vielä vähän enemmän aikaa. Anna niiden kaikkien kuivua hitaasti pimeässä huoneessa, joka on riittävän suuri (tai varustettu tuulettimella), jotta kukkien kosteus pääsee haihtumaan. Kun kukintojen pienet oksat napsahtavat poikki, voit koota ne kaikki varastokypsytystä varten. Älä huoli, jos kannabiksesi haisee hiukan vihreältä parin ensimmäisen viikon aikana; Jotkin lajikkeet saattavat tarvita hieman kauemmin aikaa kannabiksen tyypillisen tuoksun kehittämiseksi. Nyt kun kukat kovettuvat, tämä on myös aika, jolloin voit kerätä lehdistä kiefiä hasiksen tekemiseksi!

LEHTIMATERIAALIN VALINTA

Salaisuus mukavan kief-kuorman saamiseen voidaksesi tehdä hasista on pelastaa kasvien lehdet! Voit kerätä lehdet ja antaa niiden kuivua aivan kuten kukkienkin.

Lajikkeesta riippuen saatat saada suunnilleen saman määrän kuivia lehtiä kuin kukkia. Joten jos sait kasveistasi 500 grammaa kuivaa kukkaa, sinulla voi olla myös noin 500 grammaa lehtiä. Luonnollisesti tämä määrä voi vaihdella, mutta tajuat kyllä pointin. Vaikka nämä lehdet eivät ole niin voimakkaita kuin kukat, tiivistettynä sen voimakkuus nousee huomattavasti.

MITÄ ETSIÄ LEHDISTÄ

Tarkista onko lehdissä trikomeja

Ensinnäkin haluat varmistaa, että keräät kaikki pienet sokerilehdet. Kuten nimi kertoo, sokerilehdet ovat trikomien peittämiä ja ne sisältävät eniten kannabinoideja kukkien jälkeen. Sen vuoksi hyvä kasa sokerilehtiä voi tuottaa melko suuren määrän hasista, kunhan se on käsitelty. Jos olet kiinnostunut saamaan paremman kuvan trikomeista, käytä kultasepän luuppia tutkiaksesi sokerilehtiä läheltä. Näet pieniä, sienen muotoisia rauhasia, joissa on kimaltelevia kiteisiä ”kuplia”. Nämä ovat trikomisi.

Trichomes

Erottele aurinkolehdet

Sinun kannattaa myös pitää suuremmat aurinkolehdet. Vaikka ne sisältävät paljon vähemmän trikomeja kuin kukat ja sokerilehdet, niissä on kuitenkin kannabinoideja, ja niitä voidaan käyttää muihin tarkoituksiin kuin hasiksen valmistukseen. Silti tässä tapauksessa erotamme ne pois sokerilehti kasastamme.

Lehtien sekoittamisella kahdesta kasasta ei ole mitään järkeä, koska tämä lisää vain materiaalin määrää, joka vaatii prosessointia voimakkaan hasiksen valmistamiseksi. THC-rikkaat sokerilehdet sisältävät jo jonkin verran vähemmän THC:tä kuin kukat; emme halua heikentää hasistamme vielä enemmän.

Anna lehtimateriaalisi kuivua hyvin

Joka tapauksessa tärkeätä on, että annat lehtiesi kuivua kokonaan ennen kuin teet hasista. Muistathan, että lehtien kuivaaminen voi kestää kauemmin kuin kukkien! Lehtimateriaalin tulee olla niin kuivaa, että se murenee, kun hierot sitä peukalon ja sormen välissä.

Mitä kuivempi lehtimateriaali, sitä parempi ja sitä suurempi hasis sato on odotettavissa. Syynä tähän on se, että THC-kiteet irtoavat paljon helpommin, kun lehdet ovat erittäin kuivia.

Kullankeltaisella jauheella on hiukan erilainen vaikutus, kun poltat sen sellaisenaan, ja jotkut polttajat haluavat mieluummin hasiksen makean pilven ja vaikutukset, kuin kukkien polttamisen jumittavamman vaikutuksen.

KERÄÄ KIEFIÄ 3-OSAISELLA GRINDERILLÄ

Helpoin tapa kerätä keifiä ajan mittaan on 3-osainen grinderi. Tämän tyyppisissä grindereissä on erityinen alaosio, jossa on verkko kiefin keräämiseen - kief sieppari. Tällä tavalla, kun jauhat kannabistasi et tuhlaa sitä, mitä useimmat pitävät parhaana.

Vinkki: Kun jauhat kannabistasi, ravista ja kopauta grinderia hiukan ravistellaksesi ja kerätäksesi vielä enemmän kiefiä.

Halutessasi voit polttaa kerätyn kiefin jointissa tai piipussa. Voit myös sirotella osan kiefistä kukan päälle antaaksesi sille ylimääräisen iskun tai sekoittaa sitä tupakan kanssa.

Mutta on vieläkin hienompia juttuja, joita voit tehdä sillä: Voit käyttää sitä THC-infuusioihin, kannavoin valmistukseen tai voit nauttia siitä vaporisaattorissa. Lisää vain pieni annos vaporisaattorin kammioon ja voit nauttia höyryttelystä aivan uudella tasolla. Varoitamme kuitenkin, että kief on erittäin voimakasta, joten tarvitset todennäköisesti vain hyvin pienen määrän päästäksesi ihan mielettömän pilveen!

KERÄÄ KIEFIÄ HASIKSEN VALMISTAMISEKSI

Mutta hauskanpito kiefillä alkaa todenteolla vasta, kun teet siitä hasista. Käymme nyt läpi kolme helppoa ja tehokasta tapaa tehdä hasista keräämälläsi kiefillä.

X

POLLINATOR

3-osainen grinderi hoitaa kyllä homman jos haluat kerätä kiefiä pienistä määristä lehtimateriaalia, mutta jos haluat kerätä paljon enemmän hasiksen valmistukseen, sinun täytyy hankkia raskaan sarjan kalustoa. Esittelyssä Pollinator. Tämä on periaatteessa suuri pyörivä rumpu seulalla, joka murtaa kiteet irti ja nappaa ne talteen niiden putoillessa alas.

Pollinatorin käyttö tapahtuu seuraavasti:

Valmistele lehtimateriaalisi

Koska lehtimateriaalin on oltava erittäin kuivaa, voi olla hyödyllistä pitää sitä ensin yö pakastimessa. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun haluat käyttää Pollinatoria. Pakastimen kylmyys tekee THC-kiteistä hauraita ja ne irtoavat helpommin. Varmista, että käytät tiukasti suljettua astiaa kun pakastat kiefiä.

Muista myös murtaa käsin kaikki tarvitsemasi lehtimateriaali. Tämä varmistaa, että materiaalistasi irtoaa mahdollisimman paljon trikomeja. Tämä lisää dramaattisesti hasis satoa. Varmista myös, että yhtäkään oksaa (tai niin vähän kuin mahdollista) ei ole mukana, koska ne voivat vahingoittaa seulaa. Seula voi maksaa melko paljon rahaa, joten et halua vahingoittaa sitä oksilla ja muilla suurilla palasilla.

Laita materiaali Pollinatoriin

Laita lehtimateriaalisi rumpuun ja kytke se päälle. Moottori käynnistyy ja pyörittää lehtiäsi irrottaen trikomit lehtimateriaalista mekaanisesti. Noin 30–40 minuutin keruun jälkeen voit sammuttaa Pollinatorin ja kaapia hasis-jauheen kasaan.

Paina keräämäsi kief hasikseksi

Jotta saat aikaan mahtavaa hasista, purista jauhe (puristettua jauhetta kutsutaan skuffiksi) ja säilytä sitä vähintään yhden vuoden ajan jotta se kypsyy. Syy siihen, miksi puristamme jauhetta on se, että tämä parantaa makua ja hajua. Se tekee siitä myös helpommin hallittavan ja siirrettävän. Puristettu hasis-pala on helpompi jakaa jonkun kanssa kuin kasa tahmeaa jauhetta. Joka tapauksessa mitä parempi laatu, sitä vähemmän voimakkaan puristimen on oltava. Huonolaatuisella kiefillä tarvitset puristimen, jossa on enemmän puristusvoimaa. Tämä johtuu siitä, että kiteissä on enemmän kasvimateriaa joukossa, joten ne eivät tartu yhteen niin hyvin.

Plussat

• Käsittelee isonkin määrän lehtimateriaalia
• Kerää mukavan määrän kiefiä
• Erittäin helppo käyttää

Miinukset

• Hieman kallis
• Sen arvoista vain, jos sinulla on riittävästi materiaalia

Pollinator

Pollinator

PROS
· Can take a good amount of leaf material
· Collects a nice amount of kief

· Very easy to use

CONS

· Somewhat expensive
· Only worth it if you have enough material
 

VESIHASIS

Vesihasista toimii samojen periaatteiden mukaisesti kuin Pollinator, mutta kiteiden erottamiseen käytetään jääkylmää vettä. Vesihasiksen tekeminen on hiukan vaativampaa, mutta tuotteen laatu on myös jotain aivan erityistä.

Näin se tehdään:

Hanki iso ämpäri ja siiviläpusseja

Tarvitset suuren noin 20 litran ämpärin, johon laitat erityisiä vesihasis siiviläpusseja. Tällainen sarja koostuu kahdesta tai useammasta siiviläpussista, joissa on erikokoiset aukot. Yksi siivilä päästää kiteet läpi, ja toiset, hienommilla silmäaukoilla varustetu siiviläpussit nappaavat kiteet koko ajan suuremmalla puhtaudella. Hankkimalla vesihasis sarjoja useilla siiviläpusseilla voit kerätä erilaisia hasis-laatuja. Pussi jolla on suurimmat silmäaukot, sisältää eniten kasvimateriaa, kun taas pienin verkko sisältää puhtaimman hasiksen.

Täytä ämpäri jäävedellä

Jotta asiat menevät eteenpäin, täytä ämpäri jäävedellä. Mitä kylmempi, sitä parempi, koska tämä tekee kiteistä irtoamisen helpompaa. Lisävinkki: Ennen kuin aloitat vesihasiksen tekemisen, laita joukko 1–2 litran vesipulloja pakastinlokeroosi. Älä odota, kunnes vesi jäätyy, vain kunnes se on jääkylmää. Tämä on täydellistä laadukkaan vesihasiksen valmistukseen.

Aseta siiviläpussit ämpäriin

Aseta siiviläpussit ämpäriin jääveden kanssa varmistaen, että alimmassa pussissa on hienoin verkko.

X

Laita sauvasekoitin / vatkain ämpäriin lehtimateriaalisi kanssa

Laita sauvasekoitin / vatkain ämpäriin lehtimateriaalin kanssa ja sekoita kunnolla. Kun sekoitin / vatkain on käynnissä ja lyö vettä, toimenpide löysää kiteitä. Älä käytä sekoitinta / vatkainta täydellä nopeudella, koska et halua tehdä lehtimateriaalista pelkkää massaa! Tämä johtaa vain huonommanlaatuiseen lopputuotteeseen. Kuten Pollinatorillakin, saat parhaat tulokset, jos annat lehtien olla pakastimessa yön yli ennen aloittamista. Samoin voi olla hyvä idea lisätä jääkuutioita ämpärin veteen.

Helpoin tapa tehdä vesihasista on asettaa sekoitin / vatkain ajastimella, jotta se toimii 20 minuuttia, sitten sammuu 5 minuutiksi ennen uuden 20 minuutin jakson aloittamista. Tee tätä noin 1,5 tuntia.

Tärkeää: Varmista, että sekoitin / vatkain on kiinnitetty paikoilleen, jotta se ei voi irrota ja tuhota koko operaatiota ja pusseja. Älä käytä sekoittimen / vatkaimen lisäosia joissa on teräviä reunoja, koska et halua tehdä marihuana-smoothieita! Materiaalia tulee sekoittaa varovasti jäävedessä. Tämä riittää THC-kiteiden irtoamiseen.

Kun vesi muuttuu keltaisen ja kullanruskean väriseksi, tiedät, että siinä on hyvä määrä kiteitä. Koska käytät vesiuuttoa hasikseen, ei ole vaaraa liuotinsaastumisesta, mikä lisää puhtautta ja laatua. Nyt on se hetki, jolloin voit nostaa siiviläpussisi ämpäristä. Rutista ja ravista niitä edestakaisin ennen avaamista, ja siellä on kokonainen kasa keltaisia kiteitä!

Plussat

• Toimii parhaiten kuivalla materiaalissa, mutta myös tuoreena
• Ei vaadi niin paljon, tai niin kalliita laitteita kuin Pollinator
• Käyttää vettä turvallisena liuottimena
• Antaa hienoa hasis-laatua

Miinukset

• Ei helpoin tapa tehdä hasista
• Kestää jonkin aikaa
• Tarvitsee enemmän materiaalia kuin Pollinator
• Jotkut lajikkeet menettävät hiukan makua tällä menetelmällä

BUBBLEATOR

Sama yritys, joka tekee Pollinatoria, tekee myös Bubbleatorin, hienon koneen jonka kanssa vesihasiksen tekeminen on helppoa kuin heinänteko! Laite näyttää tyypilliseltä pieneltä pesukoneelta, ja poistaa sekoittimen käytön vaivan. Se on erittäin helppo käyttää, ja antaa upeita tuloksia.

Näin voit käyttää Bubbleatoria mahtavan vesihasiksen tekoon:

Laita materiaali Bubbleator-siivläpussiin

Aseta lehtimateriaalisi isoon siivläpussiin, joka tulee Bubbleatorin mukana. Aseta pussi Bubbleatoriin ja täytä se jääkylmällä vedellä. Voit lisätä myös jääkuutioita.

Kytke Bubbleator päälle

Paina Bubbleaattorin virtanäppäintä, ja laite tekee hasiksesi nopeasti 15 minuutissa! Anna vain Bubbleatorin tehdä työnsä ja sinulla on haluamasi kristallikasa hetkessä. Se on kätevä, koska sinun ei tarvitse etsiä sopivaa sekoitinta, eikä hasiksesi tekemiseen vaadita tuntikausien sekoittamista! Bubbleatorissa on siiviläpusseja, lämpömittari ja puhdistuspussi.

Plussat

• Nopea
• Kätevä
• Helppo käyttää

Miinukset

• Kalliimpi
• Luo yhden luokan hasista

Bubbleator

Bubbleator

PROS
· Quick
· Convenient
· Easy to operate

CONS

· More expensive
· Creates one grade of hash
  

PRO-VINKKI HASIKSEN TEKEMISEEN KIEFISTÄ

Riippumatta siitä, käytätkö Pollinatoria, Bubbleatoria vai teet vesihasista vanhanaikaisella tavalla, voit teoriassa nauttia hasiksestasi heti. Mutta todellinen hasis-asiantuntija antaa hasiksensa kypsyä vähintään yhden vuoden. Tämä voi aluksi kuulostaa vaivalloiselta; kuka loppujen lopuksi haluaa odottaa päästäkseen nauttimaan mahtavaa hasista? Mutta jos kasvatat kannabista ja teet hasista joka vuosi, sinulla on pian loputon tarjonta laadukasta hasista!

KANNABISKUKKIEN JÄLKEEN

Mehukkaat kannabiksen kukat ja THC-rikkaat sokerilehdet ovat vasta alkua. Kyllä, on totta, että kannabiskasveillasi voi tehdä vielä enemmänkin, jotta yksikään osa kasvia ei mene hukkaan! Hitto, voit jopa käyttää varret tehdäksesi teetä tai marihuana viinaa.

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias