🌔 F1-hybridit: budivallankumous ⏤ Osta täältä ⬇️

 • Medusa F1
 • Medusa F1
 • Medusa F1
 • Medusa F1
 • Medusa F1

Medusa F1

Medusa on todellinen F1-hybridi, joka on luotu puhtaista, sisäsiittoisista kannabissuvuista. Se ylpeilee yhdenmukaisilla kasvatusominaisuuksillaan, superherkullisilla aromeillaan ja mauillaan sekä vahvoilla vaikutuksillaan. Jos haluat tuoda vakaita, pitkiä kasvia kasvatushuoneeseesi, telttaasi tai puutarhaasi, olet löytänyt etsimäsi.
Siementen määrä:
1x
€ 27.00
3x
€ 64.00
5x
€ 97.00
10x
€ 175.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 64.00

€ 64.00 (-0%)

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

Medusa F1: Veden Kielelle Tuovat Aromit Ja Voimakkaat Keskikokoiset Kasvit

Vaikka Medusa F1 ei muutakaan sinua kiveksi myyttisen jumalattaren tapaan, jolta se on saanut nimensä, jumittaa se sinut melko järkähtämättömäksi omalla erikoisella tavallaan. Tässä lajikkeessa yhdistyvät geenit sisäsiittoisista sukuhaaroista, jotka ovat peräisin Sugar Magnoliasta (joka on paksu ja makea indica) sekä nopeasta ja hedelmäisestä American Beautysta (joka on pidetty hybridi sen tasapainoisen ja positiivisia vaikutuksia tuovan pilvensä ansiosta). Tuloksena on F1-autoflowering-lajike, joka tuottaa raikkaita makuja, uniikin kannabinoidiprofiilin sekä suuria satoja.

Medusa F1

Medusa F1:n aromit, maut ja vaikutukset: minttua, pippuria ja tuoreita hedelmiä sekä tasapainoinen kannabinoidiprofiili

Medusa F1 on hyvin aromaattinen lajike energisellä pitoisuudellaan terpeenejä, jotka tarjoavat tuoreen mintun vivahteita selkeän pippurisen potkun säestämänä. Kokemuksen viimeistelevät tuoreiden hedelmien, marjojen sekä pistävän polttoaineen häivähdykset. Sen pulleat ja huurteiset kukat tuottavat tasalaatuisesti suuria määriä THC:tä ja CBG:tä sekä korkeita pitoisuuksia myrseeniä, osimeeniä, farneseeniä ja karyofylleeniä. Tuloksena Medusa F1 tarjoaa vahvat vaikutukset, jotka rentouttavat ja jumittavat kehon päästä varpaisiin (kiitos erityisen korkeiden myrseenin ja farneseenin pitoisuuksien) motivoiden samalla mieltä iloa tuovalla, luovalla ja motivoivalla potkulla (johtuen suuresta määrästä osimeenia).

Medusa F1

Medusa F1:n kasvatusominaisuudet: Korkeita, mutta hallittavia kasveja raskaine ja helposti trimmattavine kukkineen

Medusa F1:n siemenet tuottavat venähtäneitä autoflowering-kasveja, joilla on pitkät ja vahvat oksat sekä suuret nivelvälit. Kasvit kasvavat tavallisesti 80–85 cm:n korkuisiksi ja tarjoilevat kasvattajalleen nopean, vain 42–45 päivän pituisen kukkimisajan (72 päivää itämisestä sadonkorjuuseen). Kiitos geeniensä, tuottaa Medusa F1 runsaasti paksuja kukkia, joilla on suuret, turpeat verhiöt, jotka takaavat helpon trimmauksen. Medusa F1 on hyvin vakaa, ja selviytyy stressistä ja epäsuotuisista kasvatusolosuhteista leikiten. Se on kuitenkin jokseenkin altis harmaahomeelle, joten varmista, että seuraat kasvatushuoneesi/puutarhasi ilmankosteuden tilaa.

Medusa F1
Medusa F1 data sheet
Lajike: F1-hybridikannabiksen auto
Geneettinen tausta: Sugar Magnolia x American Beauty
THC: Hyvin korkea
Sato: XXXL
Korkeus: 60 - 90 cm
Kukkimisaika: 40 - 45 days
Harvest: 70 - 75 days after germination
Major terpenes: Farnesene, Myrseeni, Osimeeni
Vaikutus: Fyysisesti rentouttava, Luova, Tasapainoinen, Unelias
Maku: Diesel, Hedelmä, Minttu, Mustikka, Pippurinen
Ilmasto: Lyhyt kesä
  Nobody has posted a review yet


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias