• Gushers
 • Gushers
 • Gushers

Gushers

Gelato #41 x Triangle Kush

Onko Gelato suosikkisi? Gushers on viimeisin, Gelato #41:n ja Triangle Kushin pohjalta syntynyt gelatohybridimme. Se on tasapainoinen ja vahva hybridi, joka omaa muhkean, multaisen ja hedelmäisen Cookies-lajikkeille ominaisen.
(2) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 12.00
3x
€ 29.00
5x
€ 44.00
10x
€ 80.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 29.00

€ 29.00 (-0%)

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (2)

Gushers: Uusi Gelatohybridi täynnä THC:tä ja terpeenejä

Valmistaudu hedelmäiseen herkutteluun Gushersin kanssa. Se on hurja mutta ystävällinen lisäys USA Premium -kategoriaamme. Gelato ei ole koskaan maistunut tai tuntunut paremmalta! Lajike sopii sekä aloittelijoille että kokeneille viherpeukaloille. Nyt on erinomainen aika kokeilla tämän geeniperheen tuotosten kasvattamista.

Gushers: Gelato #41:n ja Triangle Kushin jälkeläinen

.

Polttelijat ja kasvattajat eivät saa tarpeekseen Gelatosta, ja sama koskee meitä! Gelato-perheen pitkään ja maineikkaaseen luetteloon liittyy nyt Gushers, herkullinen indica-dominantti hybridi, joka on jalostettu Gelato #41:stä ja Triangle Kushista. Gushers on 60 % indicaa sisältävä sitkeä, pensasmainen kasvi, jolla on suuri elinvoima, runsaasti THC:tä ja mielenkiintoinen terpeenien sekoitus. Kasvatitpa sitä sitten sisällä teltassa tai ulkona auringon alla, Gushers tekee varmasti vaikutuksen rohkeilla amerikkalaisilla mauillaan ja aromeillaan sekä tasapainoisilla vaikutuksillaan.

Gushersin vaikutus ja maut

Hyvälle hybridille ominaiseen tapaan Gushers rakentuu edeltäjiensä hämmästyttävistä aromeista, mauista ja vaikutuksista. Hyvin kypsytetyt Gushers-budit loistavat herkullisella ja monitahoisella aromilla, jossa yhdistyvät rohkeat, suorasukaiset Cookies-nuotit sekä maanläheiset ja hedelmäiset vivahteet. Se tuottaa jopa 24 % THC:tä (ja joskus enemmänkin) ja pieniä määriä CBD:tä, joten jo yksi tai kaksi henkosta riittää viemään sinut tämän hybridin saattelemana rentoutuneeseen, pirteään ja kikatuksentäyteiseen transsiin.

Gushersin kasvuominaisuudet

Gushersin lievä paino indican suuntaan antaa sille hallittavissa olevan rakenteen ja suhteellisen nopean kukinta-ajan. Gushers kasvaa tyypillisesti 70–120 cm korkeaksi sisätiloissa ja ulkona jopa 150 cm paikkeille. Sen vegetatiivinen kasvu on erittäin voimakasta, ja sen kukinta-aika on noin 8–10 viikkoa. Sadonkorjuun aikaan Gushersimme palkitsee sinut jopa 450–500 g/m²:n tuotolla tiukkoja, huurteisia ja painavia budeja sisätiloissa tai 700 grammalla kasvia kohti ulkokasvatuksessa.

Gushers data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
THC: 24 %
CBD: Matala
Geneettinen tausta: Gelato 41 x Triangle Kush
Tyyppi : Sativa 40% Indica 60%
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
Sato ulkona: 650 - 700 gr/plant
Korkeus sisällä: 70-120 cm
Korkeus ulkona: 120 - 150 cm
Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Ilmasto: Lyhyt kesä
Vaikutus: Fyysisesti rentouttava, Naurattava, Piristävä
Maku: Hedelmä, Keksi, Multainen

  Arvostelija M. I. Päivämäärä 13/Sep/2023 :

  Titteli : Love it!
  Kommentti : one of the seeds had a little difficulty germinating but once in popped it started growing. I can't wait to harvest!

  Arvostelija F. #. Päivämäärä 13/Sep/2023 :

  Titteli : Great quality!!
  Kommentti : 10/10 seeds germinated and are currently growing into beautiful plants.


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.