• Gushers
 • Gushers
 • Gushers

Gushers

Gelato #41 x Triangle Kush

Onko Gelato suosikkisi? Gushers-lajike on viimeisin Gelato-hybridimme, joka on jalostettu Gelato #41:stä ja Triangle Kushista. Lopputuloksena on tasapainoinen ja voimakas hybridi rohkealla, maanläheisellä ja hedelmäisellä keksiaromilla.
(2)
Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
1x
€ 12.00
3x
€ 29.00
5x
€ 44.00
10x
€ 80.00
25x
€ 160.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 29.00

€ 29.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (2)

Gushers- kannabiksen siemenet: uusi Gelato-hybridi pullollaan THC:tä ja terpeenejä

Valmistaudu hedelmäiseen herkutteluun Gushersin kanssa. Se on hurja mutta ystävällinen lisäys USA Premium -kategoriaamme. Gelato ei ole koskaan maistunut tai tuntunut paremmalta! Lajike sopii sekä aloittelijoille että kokeneille viherpeukaloille. Nyt on erinomainen aika kokeilla tämän geeniperheen tuotosten kasvattamista.

Gushers-siemenet: Gelato #41:n ja Triangle Kushin jälkeläinen

Pitkään Gelato-genetiikkojemme listaan liittyy Gushers-lajike, herkullinen indica-dominantti hybridi, joka on jalostettu Gelato #41- ja Triangle Kush -siemenistä. Gushers on 60 % indicaa sisältävä sitkeä, pensasmainen kasvi, jolla on suuri elinvoima, runsaasti THC:tä ja mielenkiintoinen terpeenien sekoitus. Kasvatitpa Gushers-lajiketta sitten sisällä teltassa tai ulkona auringon alla, tekee se takuulla vaikutuksen rohkeilla amerikkalaisilla mauillaan ja aromeillaan sekä tasapainoisilla vaikutuksillaan.

Gushers-lajikkeen vaikutukset ja maut

Kuten hyvä hybridi konsanaan, on Gushers-lajike perinyt edeltäjiensä upeat aromit, maut ja vaikutukset. Hyvin kypsytetyt Gushers-budit loistavat herkullisella ja monitahoisella aromilla, jossa yhdistyvät rohkeat, suorasukaiset Cookies-nuotit sekä maanläheiset ja hedelmäiset vivahteet. Se tuottaa jopa 24 % THC:tä (ja joskus enemmänkin) ja pieniä määriä CBD:tä, joten jo yksi tai kaksi henkosta riittää viemään sinut tämän hybridin saattelemana rentoutuneeseen, pirteään ja kikatuksentäyteiseen transsiin.

Feminisoitujen Gushers- kannabiksen siementen kasvatusominaisuudet

Gushersin geenien hienoinen indica-valtaisuus tuo sille hallittavissa olevaa rakennetta ja takaa suhteellisen nopean kukkimisajan. Gusher- kannabiksen siemenet kasvavat tyypillisesti kasveiksi, jotka yltävät 70–120 cm:n korkeuksiin sisällä ja jopa 150 cm pitkiksi ulkona. Sen vegetatiivinen kasvu on erittäin voimakasta, ja sen kukinta-aika on noin 8–10 viikkoa. Sadonkorjuun tullen Gushers-siemenemme palkitsevat sinut jopa 450–500 g/m²:n sadoilla sisällä tai 700 grammalla kasvia kohti ulkona. Sen kukat ovat tiheitä, huurteisia ja ihanan painavia.

Gushers data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
THC: 24 %
CBD: Matala
Geneettinen tausta: Gelato 41 x Triangle Kush
Tyyppi : Sativa 40% Indica 60%
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
Sato ulkona: 650 - 700 gr/plant
Korkeus sisällä: 70-120 cm
Korkeus ulkona: 120 - 150 cm
Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Ilmasto: Lyhyt kesä
Vaikutus: Fyysisesti rentouttava, Naurattava, Piristävä
Maku: Hedelmä, Keksi, Multainen

  Arvostelija M. I. Päivämäärä 13/Sep/2023 :

  Titteli : Love it!
  Kommentti : one of the seeds had a little difficulty germinating but once in popped it started growing. I can't wait to harvest!

  Arvostelija F. #. Päivämäärä 13/Sep/2023 :

  Titteli : Great quality!!
  Kommentti : 10/10 seeds germinated and are currently growing into beautiful plants.


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 37800 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.