• Larry OG

Larry OG

aka Lemon Larry, Sour Larry, Zour Larry

Jos Kalifornia-budin kasvattaminen on juttusi, olet tullut oikeaan paikkaan. Esittelemme Larry OG:n, kalifornialaisklassikon, joka on alun perin lähtöisin Orangen piirikunnasta. Todelliseen RQS-tyyliin, ovat jalostajamme luoneet vankkumattomalla ammattitaidollaan tämän rakastetun OG-version ja tuoneet sen siten saataville kasvattajille ympäri maailman. Hanki siemenesi nyt ja kasva vain laatua!
Siementen määrä:
1x
€ 12.00
3x
€ 29.00
5x
€ 44.00
10x
€ 80.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 29.00

€ 29.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Taulukko
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Larry OG: klassisen kalifornialaisbudin ruumiillistuma

Myös Lemon Larrynä tai Zour Larrynä tunnetun Larry OG:n siemenet tuottavat poikkeuksellisen mahtavia kukkia, joissa on onnistuttu säilyttämään se alkuperäinen OG-tuoksu, josta tämä lajike tunnetaan – ja jonka vuoksi se on myös osaltaan niiin rakastettu. Tarjoillessaan täydellisen tasapainon indica- ja sativa-genetiikkoja, on Larry OG:tä helppo kasvattaa, ja se suoriutuu erityisen hyvin sisätiloissa. Kiitos feminisoitujen Larry OG -siementemme, ei sinun tarvitse enää lentää Kaliforniaan asti nauttimaan huippubudista. Vain viikkojen kuluessa tämä sitkeä hybridi palkitsee kasvattajansa kunnon OG-kannabiksella, joka täyttää kaikki odotuksesi – ja jopa ylittää ne!

Larry OG -kannabissiemenet – OG Kush x SFV OG

Larry OG -siemenet polveutuvat OG-kuninkaallisista. Mahtavien OG Kushin ja SFV OG:n (San Fernando Valleystä peräisin oleva uniikki OG Kush -variantti) perillisenä on tällä hybridillä suuret saappaat täytettävänään. Tämä mieletön kalifornialaislajike palkitsee kasvattajansa huippuluokan OG-budilla, joka on pullollaan makeita sitruksisia ja maanläheisiä aromeja. Se tarjoilee myös vahvan, joskin tasapainoisen ja monipuolisen pilven – mitä ei usein tapaa OG-lajikkeiden maailmassa.

Larry OG -lajikkeen vaikutukset ja maut

Pysytellen perimälleen uskollisena tuottaa Larry OG vahvoja sitruksisia ja maanläheisiä aromeja. Lajikkeen pitkähkön, mintunvihreän kukan ytimestä pelmahtaa voimakas sitruksinen tuulahdus varustettuna maanläheisillä vivahteilla – ja kaiken kruunaa tuoreiden männynneulasten tuoksahdus. Kokeneet buditietäjät saattavat huomata myös lajikkeen hienovaraiset mausteiset ja yrttiset vivahteet. Larry OG:n makeaa savua tai vapohöyryä hengittäessäsi täyttyy suusi kirpeän sitruksisilla mauilla. Uloshengittäessäsi pääset nauttimaan dieselin potkusta sekä tumman pippurin viipyilevistä nuoteista. 22 %:n THC-pitoisuutensa vuoksi on Larry OG varsin vahva lajike, joka tuo välittömän energisen vaikutuksen. Hetken kuluttua sen vaikutukset leviävät koko kehoon, luoden täydellisen pöhinän, jossa rentoutua kotisohvalla. Toisin kuin monet klassiset OG:t, tarjoaa tämä lajike kuitenkin hyvin hallittavan savun, joka oikeina annoksina jättää pössyttelijänsä toimintakuntoon ja keskittyneeksi.

Larry OG -siementen kotikasvatus

Tämä 50 % indicaa ja 50 % sativaa sisältävä hybridi kasvaa nopeasti ja hallittaviin korkeuksiin. Sisäkasvien voi odottaa kohoavan 80–120 cm:iin ja ulkokasvien saavuttavan 140–180 cm:n mittoja. Sisällä Larry OG voi olla sadonkorjuu valmis kukittuaan 8–10 viikkoa ja tuottaa jopa 500 g/m²:n satoja. Ulkona tämä klassinen OG voi tuottaa jopa 500 grammaa kasvia kohden lokakuun alkuun mennessä. Mitä siis enää odottelet? Tilaa Larry OG -siemenesi nyt ja ala kasvattaa aitoa ehtaa Kalifornia-budia kotonasi!

Larry OG data sheet
Siementyyppi: Feminisoidut
Geneettinen tausta: OG Kush x SFV OG Kush
THC: 22%
CBD: Matala
Kukkimisaika: 8 - 10 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Tyyppi : Sativa 50% Indica 50%
Korkeus sisällä: 80 - 120 cm
Korkeus ulkona: 140-180 cm
Sato sisällä: 450 - 500 gr/m2
Sato ulkona: 450 - 500 gr/plant
Vaikutus: Fyysinen jumitus, Fyysisesti rentouttava, Piristävä
Maku: Diesel, Mänty, Multainen, Sitrus
Ilmasto: Lyhyt kesä
    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias