• Grow Kit

Grow Kit

Pack content:

Easy Start
Easy Boost Organic Nutrition
Easy Grow Kasvuboosteri
Easy Bloom Kukitusboosteri
RQS Kangasruukku
Käyrät Trimmaussakset
Kosteudenhallintapakkaukset
Olitpa kasvatusuran alussa tai jo pidemmälle ehtinyt veteraani, tekee Royal Queen Seedsin Grow Kit -pakkaus seuraavasta sadosta helpomman kasvatettavan. Tuote sisältää kaiken mitä tarvitset kasvin jokaisessa elinvaiheessa aloituspakkauksesta vege- ja kukitusravinteisiin sekä kuivien budien kosteudenhallintapakkaukseen. Jätä tuntikausien nettiselaus väliin ja osta kaikki tarvittava kerralla.
On sale!
Alennettu hinta!
€ 55.00

€ 55.00 (--1%)

instead of € 72.80

Osta ja voita 55 pistettä
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

RQS Grow Kit: Kaikki Mitä Tarvitset Laatukannabiksen Kasvatukseen

Royal Queen Seeds Grow Kit sisältää kaiken mitä tarvitset muuntaaksesi siemenen budiksi. Pakkaus sisältää joukon parhaita tuotteitamme, jotka on suunniteltu optimoimaan jokainen kasvatus- ja työvaihe siten idätyksestä taimivaiheen kautta kukitukseen, sadonkorjuuseen ja kukintojen kypsytykseen.

Idätys

Laatukannabiksen perusta luodaan idätysvaiheessa, mikä tarkoittaa sitä, että kasvattajien on syytä tehdä kaikki oikein heti ensi metreiltä lähtien.

Easy Start

Easy Start -aloituspakkaus antaa taimelle parhaan mahdollisen alun. Pakkaus sisältää 20 esitäytettyä huippulaadun kasvualustasta tehtyä idätyskuutiota, jotka on ravittu Bacto mikro-organismeilla, jotka parantavat merkittävästi itämisprosenttia.

RQS Kangasruukku

Hengittävästä materiaalista valmistettu ruukku ilmaa kasvualustan ja helpottaa ylimääräisen veden poistumista. Kylvä siemenet suoraan ruukkuun välttääksesi uudelleenistutuksen aiheuttamaan stressiä myöhemmissä vaiheissa.

Easy Boost Organic Nutrition

Easy Boost organic nutrition sisältää kaikki avainravinteet kasvisi elinkaaren ajalle. Yksi annos täyttää kasvisi tarpeet 10–12 viikon ajan. Sekoita vain pelletit mullan sekaan ja homma on valmis.

Kasvuvaihe ja kukitus

Taimivaiheen jälkeen seuraa vegetatiivisen kasvuvaiheen aika. Tämän vaiheen aikana kasvin ravinteiden tarve kasvaa ja ne alkavat kasvattaa kokoaan.

Easy Grow Kasvuboosteri

Easy Grow kasvuboosteri antaa kasville sen tarvitsemat ravinteet kasvuvaiheen ajalle. Korkea typpipitoisuus auttaa kasvia kasvattamaan suuret ja rehevät lehdet, jotka auttavat maksimoimaan fotosynteesin.

Easy Bloom Kukitusbuusteri

Kannabiskasvin ruokavalio muuttuu sen siirtyessä kukitusvaiheeseen. Se tarvitsee vähemmän typpeä, mutta enemmän fosforia ja kaliumia tuottaakseen mahdollisimman potenttia budia. Easy Bloom kukitusboosteri on täydellinen ratkaisu kukituksen muuttuneisiin ravinnetarpeisiin.

Sadonkorjuu ja kypsytys

Kun kohtalonhetki viimein koittaa, tarvitset oikeat välineet budien prosessoimiseen ja homeriskin ehkäisemiseen.

Käyrät trimmaussakset

Käyrät trimmaussakset ovat täydellinen kumppani sadonkorjuuseen. Ne mahdollistavat sokerilehtien tarkan leikkuun budien pintaa myötäillen ja käyrä rakenne myötäilee pulleiden budien pintaa.

Kosteudenhallinta

RQS kosteudenhallintapakkaukset auttavat pitämään kypsytyspurkkien kosteuden sopivissa lukemissa, joka ehkäisee homeen muodostumista ja takaa maukkaimman mahdollisen lopputuloksen.

8 gramman pakkaus pitää kosteuden 58 %:ssa, joka on ideaalit taso kypsytystä ajatellen.

Royal Queen Seeds Grow Kit: pakkauksen sisältö

 • 1x Easy Start -aloituspakkaus
 • 3x RQS 11 litran kangasruukku
 • 1x Easy Boost Organic Nutrition 100g
 • 1x Easy Grow kasvuboosteri
 • 1x Easy Bloom kukitusboosteri
 • 1x Käyrät trimmaussakset
 • 1x Kosteudenhallintapakkaus
Grow Kit data sheet
Growing: Itäminen, Nutrition, Plant Care, Tools
  Nobody has posted a review yet


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Login
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias