• Fast As Fuck
 • Purple Queen Auto
 • HulkBerry Automatic
 • Watermelon Automatic

Fast As Fuck

Haluatko päästä nauttimaan pilvestäsi ASAP? Fast As Fuck -siemensekoituspakkauksemme sisältää kolmea lajiketta, jotka tuottavat voimakasta ja aromaattista budia vain 9 viikossa. Täydellinen kasvattajille, jotka eivät ehdi odottelemaan.
(2) Kirjoita arvostelu
On sale!
Alennettu hinta!
€ 69.00

€ 69.00 (-0%)

instead of € 77.00

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (1)

Fast As Fuck -pakkaus: Kasvata Laatubudia Ennätysvauhtia

Jotkut kasvattajat viettävät mielellään aikaa puutarhassaan hoitaen kasvejaan ja tehden kokeita eri kasvatusmenetelmiä käyttäen. Toisten täytyy kuitenkin pystyttää ja purkaa kasvatusprojektinsa niin nopeasti kuin mahdollista. Kolme valikoimamme nopeinta siementä sisältävä Fast As Fuck -pakkaus on ideaali kasvattajille, joilla ei ole paljoa aikaa käytettävänään, mutta jotka eivät kuitenkaan halua tinkiä laadusta.

"Fast As Fuck, boy!"

Fast As Fuck -siemenpakkauksemme sisältää seuraavia autoflowering-kannabissiemeniä. Jokainen saavuttaa sadonkorjuukypsyyden vain 8–9 viikossa:

• Watermelon Automatic: 20 %:n THC-pitoisuuden, makean aromin ja rennon, fyysisen pilven tarjoava tasapainoinen autoflower on aivan yhtä tehokas ja maistuva kuin nopeakin.

• Purple Queen Automatic: Tämä lajike saa aikaan hentoisen euforisen vaikutuksen, joka boostaa mielialaa. Se tarjoilee herkullisen skunkkiaromin, joka on verhoiltu tuoreiden hedelmien ja sitruksen vivahteisiin. On vaikeaa uskoa, että tämä lajike kasvaa siemenestä sadonkorjuuvalmiiksi vain kahdessa kuukaudessa.

• HulkBerry Automatic: Tämä lajike tarjoilee energisen henkisen vaikutuksen, joka sopii parhaiten aamuihin tai nautittavaksi ennen treeniä tai töissä (kohtuudella) boostaamaan keskittymistä, luovuutta ja valppautta.


  Arvostelija A. J. Päivämäärä 30/May/2023 :

  Titteli : Buena seleccion
  Kommentti : Seleccion de 3 variedades potentes, productivas y muy aromaticas. Muy recomendable.


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 27836 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.