• Triplajuustopaketti
 • Royal Cheese (Nopeasti kukkiva)
 • Royal Cheese Automatic
 • Blue Cheese

Triplajuustopaketti

Cheese-lajikkeiden omintakeisen hapanta, makeaa ja kevyen mausteista tuoksua yhdistävän aromin tunnistaa metrien päästä. Jos haluat piristää seuraavaa satoasi Cheesen legendaarisilla geeneillä, tarjoaa tämä paketti kolme parasta lajikettamme yhdessä kätevässä paketissa.
(1) Kirjoita arvostelu
On sale!
Alennettu hinta!
€ 55.00

€ 55.00 (--1%)

instead of € 61.50

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (1)

Triplajuustopaketti: Cheesen Ystävän Valinta

Cheese-lajikkeet tunnetaan niiden tunnusomaisesta tuoksusta, josta voi löytää funkahtavan pähkinäisiä, happamia ja multaisia vivahteita. Brittein saarilta 80-luvulla ponnistanut Cheese löysi tiensä pian manner-Eurooppaan ja ympäri maailmaa. Tämä päivänä Cheese tunnetaan kaikkialla omintakeisen ja moniulotteisen arominsa sekä syvän rentouttavan pilvensä ansiosta. Lyhyt kukitusaika tekee siitä sopivan myös kylmempään ilmanalaan. Jos olet Cheese-lajikkeiden ystävä, on tämä triplajuustopakettimme lähes pakko-ostos. Nappaa siis pakettimme mukaan ja tee seuraavasta sadostasi juustoisempi kokemus!

Kuorruta seuraava satosi Royal Cheesen, Blue Cheesen ja Royal Cheese Auton juustoisilla aromeilla

Triplajuustopakettimme koostuu kolmen parhaan Cheese-lajikkeemme siemenistä:

• Royal Cheese: Tämä klassinen All Star -lajike on afgaanin ja Skunkin sukua, omaa nopean 7–8 viikon kukinta-ajan ja tarjoaa 17 % THC:tä kera suuren makeita ja skunkahtavia budeja.

• Blue Cheese: Herkullinen ja rauhoittavilla vaikutuksilla varustettu Blueberryn ja Cheesen risteytys omaa makeita, myskimäisiä ja happamia sävyjä yhdistävän maun ja jopa 19 THC-prosenttia.

• Royal Cheese Automatic: Klassisen Cheesen vielä nopeampi serkku, Royal Cheese Automatic mahdollistaa reippaan sadon tulisen skunkmaisia kukintoja vain 11–12 viikon kokonaiskasvatusajalla.


  Arvostelija F. F. Päivämäärä 09/May/2024 :

  Titteli : This tasty f@*k&r goes off like hell
  Kommentti : Nearly every seed flowered and they grow fast alright


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories
eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 37825 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.