• CRAFTY Vaporisaattori
 • CRAFTY Vaporisaattori
 • CRAFTY Vaporisaattori
 • CRAFTY Vaporisaattori

CRAFTY Vaporisaattori

Pack content:

3 Ilmaisia kannabiksen siemeniä
RQS Metal Engraved Grinder
Jos etsit huippulaadun vaporisaattoria jossa yhdistyvät monipuolisuus, laatu ja korkean teknologian säädettävyys, on CRAFTY oikea valinta sinulle. Sen mukana tulee sovellus, jonka avulla voit säätää yksilöllisesti sen asetuksia. Vapon materiaali on alumiinia ja terästä ja se on kannettava ja kompaktin kokoinen. Rajoitetun ajan pakettitarjouksena saat mukaan lisäksi grinderin ja kolme siementä.
 4.5/5 (3) Kirjoita arvostelu
€ 269.00
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (2)

CRAFTY Vaporisaattori: Huippuunsa Viritettyä Laatua ja Monipuolisuutta

CRAFTY Vaporisaattori on osa Volcano vaporisaattorista ja muista laadukkaista tuotteistaan tunnetun Storz & Bickelin valikoimaa. 11,0 x 5,7 x 3,3 cm mitoilla varustettu ja 137 grammaa painava vapo on kompakti ja kevyt, joten se kulkee helposti mukana. Sujauta se taskuusi, reppuun tai käsilaukkuun ja saatat helposti unohtaa kantavasi vaporisaattoria mukanasi. Älä anna vaatimattoman koon kuitenkaan hämätä, sillä CRAFTYn sisuskaluihin on pakattu reippaasti potkua. Tämä yhdistettynä monipuolisiin ominaisuuksiin nostaa sen pään ja olkapäiden verran kilpailijoiden yläpuolelle.

CRAFTY on valmistettu teräksestä ja alumiinista, ja sen hybridilämmitys (yhdistelmä johtumista ja konvektiota) takaa parhaan mahdollisen hyötysuhteen kallisarvoisista kannabinoideista.

SOVELLUS

Yksi CRAFTYn suurimmista myyntivalteista on sen mukana tuleva sovellus. Sovelluksen avulla voit mm. muokata lämpötilaa vapaasti välillä 40°C ja 210°C, muokata oletuslämpötilaa, säätää automaattista sammutusta pidemmäksi yhteissessioita varten ja muokata väri-, ääni- ja värinäasetuksia. Kaikessa yksinkertaisuudessaan sovellus nostaa siis vapottelukokemuksesi täysin uudelle, korkean teknologian tasolle, antaen samalla mahdollisuuden muokata niitä oletusasetuksia, jotka eivät ole sinun mieleesi. Ja onpa sovelluksessa myös ominaisuus, joka auttaa sinua löytämään kateisiin joutuneen vaposi, ellei pilvinen käsityönä tehtävä etsintä tuota tulosta.

HELPPOKÄYTTÖINEN JA ERITTÄIN MONIPUOLINEN

CRAFTY on äärimmäisen monipuolinen peli. Sen pesään mahtuu 0,3 grammaa budia, mutta se toimii millä määrällä tahansa. Voit joko asettaa suosikkilämpötilasi sovelluksen avulla tai käyttää kahta esiasetettua vaihtoehtoa. Vapon lämpiäminen käyttökuntoon ottaa pari minuuttia ja se ilmoittaa saavutettuaan asetetun lämpötilan värinällä ja vihreää valoa väläyttämällä (vaikka näitä asetuksia voi muokata sovelluksen kautta, kuten aiemmin mainittiin). Höyryä imiessäsi se kulkee ensin viilennysyksikön kautta, varmistaen näin parhaan mahdollisen käyttömukavuuden.

CRAFTY latautuu täyteen kahdessa tunnissa ja tämä kaksi tuntia mahdollistaa jopa 45 minuutin höyryttelysessiot ilman uutta latausta. Nopeimmillaan akun saa käyttökuntoon lyhyttä tuokiota varten tyhjästä noin kahdessakymmenessä minuutissa.

PALJON LISÄVARUSTEITA JA HELPPO HUOLLETTAVA

CRAFTY myydään aloituspaketissa, joka sisältää USB-laturin, ylimääräisiä O-renkaita, annostelukapselin, täyttötyökalun ja paljon muuta. Sovellus myös ilmoittaa kätevästi, kun vaporisaattorisi kaipaa huoltoa. Eikä tässä vielä kaikki, sillä sovellus myös ohjaa sinut läpi tämän prosessin.

THE RQS PACK: GET THE CRAFTY VAPORIZER + RQS GRINDER + 3 SEEDS!

Our CRAFTY Vaporizer Value Pack includes for free

1x RQS Metal Engraved Grinder
3x RQS Bonus Seeds (Randomly Selected)

***Huomaathan, että CRAFTY Vaporisaattori on rajattu ilmaisten siementen ja tavaran kampanjan ulkopuolelle.***


  By B. A. on 09/Aug/2019 :
  (5)

  Titteli : Qualité au top
  Comment : La batterie est un peu juste, mais sinon, top. A régler sur 210 degrés pour un effet sensible.

  By H. R. on 11/Apr/2019 :
  (4)

  Titteli : Gutes Produkt mit Schwächen beim Akku
  Comment : Der Sevice von RQS war top! Man ist sehr bemüht, so dass auch individuelle Kundenwünsche berücksichtigt werden! Der Crafty ist ein tolles Gerät, wenn man damit zurechtkommt, dass er drei - mit etwas Glück vier - Sitzungen hält, ehe er wieder an die Steckdose muss!


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias