• CRAFTY+
 • CRAFTY+
 • CRAFTY+
 • CRAFTY+

CRAFTY+

Pack content:

3 Ilmaisia kannabiksen siemeniä
Ikkunallinen Grinderi
Jos etsit huippulaadun vaporisaattoria jossa yhdistyvät monipuolisuus, laatu ja korkean teknologian säädettävyys, on CRAFTY+ oikea valinta sinulle. Sen mukana tulee sovellus, jonka avulla voit säätää yksilöllisesti sen asetuksia. Vapon materiaali on alumiinia ja terästä ja se on kannettava ja kompaktin kokoinen. Rajoitetun ajan pakettitarjouksena saat mukaan lisäksi grinderin ja kolme siementä.
(5) Kirjoita arvostelu
On sale!
Alennettu hinta!
€ 229.00

€ 229.00 (-0%)

Osta ja voita 229 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (4)

CRAFTY+ Vaporisaattori: Huippuunsa Viritettyä Laatua ja Monipuolisuutta

CRAFTY+ Vaporisaattori on osa Volcano vaporisaattorista ja muista laadukkaista tuotteistaan tunnetun Storz & Bickelin valikoimaa. 11,0 x 5,7 x 3,3 cm mitoilla varustettu ja 137 grammaa painava vapo on kompakti ja kevyt, joten se kulkee helposti mukana. Sujauta se taskuusi, reppuun tai käsilaukkuun ja saatat helposti unohtaa kantavasi vaporisaattoria mukanasi. Älä anna vaatimattoman koon kuitenkaan hämätä, sillä CRAFTY+n sisuskaluihin on pakattu reippaasti potkua. Tämä yhdistettynä monipuolisiin ominaisuuksiin nostaa sen pään ja olkapäiden verran kilpailijoiden yläpuolelle.

CRAFTY+ on valmistettu teräksestä ja alumiinista, ja sen hybridilämmitys (yhdistelmä johtumista ja konvektiota) takaa parhaan mahdollisen hyötysuhteen kallisarvoisista kannabinoideista.

SOVELLUS

Yksi CRAFTY+n suurimmista myyntivalteista on sen mukana tuleva sovellus. Sovelluksen avulla voit mm. muokata lämpötilaa vapaasti välillä 40°C ja 210°C, muokata oletuslämpötilaa, säätää automaattista sammutusta pidemmäksi yhteissessioita varten ja muokata väri-, ääni- ja värinäasetuksia. Kaikessa yksinkertaisuudessaan sovellus nostaa siis vapottelukokemuksesi täysin uudelle, korkean teknologian tasolle, antaen samalla mahdollisuuden muokata niitä oletusasetuksia, jotka eivät ole sinun mieleesi. Ja onpa sovelluksessa myös ominaisuus, joka auttaa sinua löytämään kateisiin joutuneen vaposi, ellei pilvinen käsityönä tehtävä etsintä tuota tulosta.

HELPPOKÄYTTÖINEN JA ERITTÄIN MONIPUOLINEN

CRAFTY+ on äärimmäisen monipuolinen peli. Sen pesään mahtuu 0,3 grammaa budia, mutta se toimii millä määrällä tahansa. Voit joko valita suosikkilämpötilan sovelluksen kautta tai käyttää kolmea ennalta määriteltyä lämpötila-asetusta. Vaporisaattori lämpenee 60 sekunnissa ja ilmoittaa vihreällä valolla ja värinällä saavutettuaan tavoitelämpötilan (nämäkin asetukset ovat säädettävissä sovelluksen avulla). Höyryä imiessäsi se kulkee ensin viilennysyksikön kautta, varmistaen näin parhaan mahdollisen käyttömukavuuden.

CRAFTY+ latautuu 1,5 tunnissa ja yksi lataus antaa jopa 45 minuuttia käyttöaikaa. Nopeimmillaan akun saa käyttökuntoon lyhyttä tuokiota varten tyhjästä noin kahdessakymmenessä minuutissa.

PALJON LISÄVARUSTEITA JA HELPPO HUOLLETTAVA

CRAFTY+ myydään aloituspaketissa, joka sisältää USB-laturin, ylimääräisiä O-renkaita, annostelukapselin, täyttötyökalun ja paljon muuta. Sovellus myös ilmoittaa kätevästi, kun vaporisaattorisi kaipaa huoltoa. Eikä tässä vielä kaikki, sillä sovellus myös ohjaa sinut läpi tämän prosessin.

THE RQS PACK: GET THE CRAFTY+ VAPORIZER + RQS GRINDER + 3 SEEDS!

Our CRAFTY+ Vaporizer Value Pack includes for free

1x RQS Ikkunallinen Grinderi
3x RQS Bonus Seeds (Randomly Selected)

***Huomaathan, että CRAFTY+ Vaporisaattori on rajattu ilmaisten siementen ja tavaran kampanjan ulkopuolelle.***

CRAFTY+ data sheet
Lämpö: Konduktio & Konvektio
Koko: 11 x 5,7 x 3,3 cm
Paino: 135 gr
Lämpötila: 40ºC - 210ºC / 104ºF - 410ºF
Lämpenemisaika: 60 s
Pesän koko: 0,25 gr
Ohjausmenetelmä: Digitaalinen
Sopii käytettäväksi: Kuivat yrtit & Tiiviste-/nestetyyny

  Arvostelija T. K. Päivämäärä 15/Oct/2021 :

  Titteli : Great products and quick delivery.
  Kommentti : Buying crafty plus vaporizer was great choice. It takes cannabis consuming in a whole new level. I haven't own a vaporizer before. It's fast and easy to use and it produces lot of vapor. Only thing is that it lasts about 30-40 minutes overall vaping time. Depending of the temptature settings and times of use. If you are heavy steamer, i would consider buying mighty vaporizer because it has longer lasting battery. Still highly recommending this product!

  Arvostelija Y. G. Päivämäärä 09/Aug/2021 :

  Titteli : Yoman
  Kommentti : Très bon produit livré rapidement

  Arvostelija B. A. Päivämäärä 09/Aug/2019 :

  Titteli : Qualité au top
  Kommentti : La batterie est un peu juste, mais sinon, top. A régler sur 210 degrés pour un effet sensible.

  Arvostelija H. R. Päivämäärä 11/Apr/2019 :

  Titteli : Gutes Produkt mit Schwächen beim Akku
  Kommentti : Der Sevice von RQS war top! Man ist sehr bemüht, so dass auch individuelle Kundenwünsche berücksichtigt werden! Der Crafty ist ein tolles Gerät, wenn man damit zurechtkommt, dass er drei - mit etwas Glück vier - Sitzungen hält, ehe er wieder an die Steckdose muss!


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias