• Ατμοποιητής Arizer AirMAX
 • Ατμοποιητής Arizer AirMAX
 • Ατμοποιητής Arizer AirMAX
 • Arizer Air MAX Vaporizer

Arizer Air MAX Vaporizer

Arizer Air MAX -vaporisaattori tekee vapottamisesta helppoa ja nautinnollista. Tuote on tyylikkään ja hyvin suunnitellun runkonsa ansiosta helppo ottaa mukaan ja lasiadapterilla voit käyttää sitä suosikki dab rig -laitteesi kanssa. Lämpötila-asetusten täydellisen hallinnan ansiosta käyttäjät voivat nauttia mieluisista ainesosista. Lasiset täyttöputket estävät sotkuja ja helpottavat käyttöä.
On sale!
Alennettu hinta!
€ 239.00

€ 239.00 (-0%)

Lisää Tallennettuihin tuotteisiin
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

Air MAX -vaporisaattori: kannettava, tehokas ja helppo yhdistää

Vapotitpa mielelläsi kuivattua yrttiä liikkeellä ollessasi tai suodatit höyryä lasisten dabbing rigien läpi kotona, tarjoaa Arizer Air MAX sinulle kaiken tarvittavan. Anodisoidusta alumiinista valmistetulla rungollaan ja tyylikkäällä estetiikallaan on vaporisaattorin design vertaansa vailla, myös kannettavuuden ollessa omaa luokkaansa. Keraaminen pesä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu uuni ja borosilikaattilasinen suukappale takaavat pitkäikäisyyden.

Air MAX tarjoaa pitkän listan hyviä puolia, mutta me haluamme tehdä ostokokemuksestasi entistä kannattavamman. Kun ostat vaporisaattorin, tarjoamme kaupan päälle ilmaisen RQS Grinderi veivillä sekä 3 sattumanvaraista kannabissiementä.

Arizerin alkuperäinen lasisäiliöjärjestelmä tekee Air MAXin täyttämisestä helppoa: uunin lataaminen tapahtuu poissa itse laitteen luota, mikä auttaa ehkäisemään roiskeita. Ennen kuin kytket vaposi polttelusessiota varten, täytä aromiputki – jopa 0,15 grammalla yrttiä – grinderisi yllä, ennen kuin liität sen vaporisaattorisi päälle. Jos olet juuri lähdössä, voit jemmata valmiiksi täytetyn putken mukana tulevaan PVC-säiliöön nopeaa käyttöä varten.

Arizer Air MAX -Vaporisaattori: Ultimaattinen Hallinta Vapotuskokemuksestasi

Air MAX hyödyntää 26650-litiumioniakkua, joka takaa jopa 2 tunnin ja 15 minuutin käyttöajan nopealla USB-C-latauksella. Tämä pakkaus ylpeilee jopa 60–90 sekunnin kuumenemisnopeudellaan. Käyttäjä voi valita 1 asteen tarkkuudella lämpötilan 50 ja 220 °C:een väliltä, riippuen niistä rakenneosista, jota hän erityisesti tavoittelee höyryynsä.

Käynnistääksesi laitteen paina vain yhtä aikaa valikko- ja pluspainikkeita, kunnes kuulet piippauksen. Pääset lämpötilanäytölle. Paina valikkopainiketta uudelleen päästäksesi säätämään asetuksia, kuten ruudun kirkkautta, äänenvoimakkuutta ja ensisijaisia lämpötilavälejä. Päästäksesi takaisin kotinäytölle älä paina mitään – laite siirtyy sinne itsestään. Ollessasi jälleen lämpötilanäytössä paina plus- ja miinuspainikkeita valitaksesi haluamasi lämpötilan. Tehtyäsi valinnan hätä laite kuumenemaan 60–90 sekunniksi. Kun kuulet piippauksen, voit ottaa hitin!

Air MAXin tyylikästä designia täydentää kristallinkirkas OLED-näyttö, jonka avulla käyttäjä hallitsee helposti laitteen asetuksia. Pimeä tila -asetukset himmentävät kirkkautta, mikä sopii täydellisesti sessioihin, joista et halua pitää meteliä.

Vaikka Air MAX tuottaakin korkealaatuista ja pehmeää höyryä, voit viedä kokemuksesi seuraavalle tasolle ja käyttää 14 mm:n huurretusta lasista valmistettua aromiputkea yhdistääksesi vapon suosikki dabbing rig -laitteeseesi. Automaattinen näytön kääntäminen tekee tästä vaporisaattorista tarkoitukseen sopivan.

Pakkauksen sisältö:

 • 1 × Air MAX -vaporisaattori kuivalle yrtille
 • 1 × 26650-akku
 • 1 × USB-C-laturi
 • 1 × 70 mm:n lasinen aromiputki
 • 1 × 14 mm:n huurretusta lasista valmistettu aromiputki
 • 1 × PVC-putki korkilla kuljetusta varten
 • 1 × lasinen aromimalja
 • 2 × silikoninen rungon suojus
 • 1 × suodatin ruostumattomasta teräksestä
 • 4 × suodatin ruostumattomasta teräksestä
 • Kokeilupakkaus aromikasveja
 • Käyttöopas.

Vastuuvapauslauseke

Lue pakkauksen mukana tulevat ohjeet vaporisaattorisi takuun aktivoimiseksi.

Vaporisaattoreillamme on yhden vuoden valmistajan takuu, jota RQS hoitaa suoraan valmistajan kanssa. Jotkin valmistajat tarjoavat tätä ajanjaksoa pidempiä laajennettuja takuita. Kun vuoden takuuaika on kulunut umpeen, ota yhteyttä suoraan valmistajaan ja säilytä tuotteen pakkaus, sarjanumero sekä lasku todisteena ostoksesta.

Huomaathan, että Arizer AirMAX Vaporisaattori on rajattu ilmaisten siementen ja tavaran kampanjan ulkopuolelle.

Arizer Air MAX Vaporizer data sheet
Pesän koko: 0,25 gr
Ohjausmenetelmä: Manuaalinen
Lämpö: Konduktio & Konvektio
Lämpenemisaika: 60 s
Koko: 12.8 x 3 x 3 cm
Lämpötila: 122° – 428° F /  50º – 220º C
Sopii käytettäväksi: Kuivat yrtit
Paino: 160 gr
  Nobody has posted a review yet


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
Asiakkaat jotka ostivat tämän tuotteet ostivat myös

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias