By Ryan Najjar

Jos luot katseesi jälkiruokamenuun ja listalla on Honey Cream valinta lienee helppo, näin luulemme. Suosituksemme on pitää sama asenne seuraavan kerran, kun etsit sopivaa lajiketta puutarhaa koristamaan. Upea, täynnä nyansseja ja tyydyttävän makea Honey Cream on erinomainen lisä mihin tahansa kasvatustilaan tai puutarhaan. Lajike syntyi Espanjassa ja on kerennyt jo niittämään mainetta kotikentällään, mutta nyt on aika siirtyä maailmanvalloitukseen.

HONEY CREAMIN GENEETTINEN TAUSTA

Eräs tämän lajikkeen silmiinpistävimmistä ominaisuuksista on sen monitahoisuus. Honey Creamin genetiikka ei ole lähtöisin yhdestä eikä kahdesta lähteestä, vaan sen genetiikka yhdistää kolmea esiäitiä. Vielä kiinnostavammaksi tämä tausta nousee siitä syystä, että kaikki risteytystyössä käytetyt lajikkeet omaavat merkittäviä meriittejä.

Ensimmäinen edeltäjä, BlueBlack, on kahden raskaansarjan yrtin, Blueberryn ja Black Dominan risteytys. Tämä raskaasti indicaan kallistuva lajike on tunnettu erityisesti makeudestaan ja mieleenpainuvasta marjojen maustaan. Seuraava kantaäiti, Maple Leaf Indica, kantaa perimässään afgaani indican geenejä, joka puolestaan tunnetaan voimakkaasti kehoon osuvista fyysisistä vaikutuksista. Palapelin viimeinen osa White Rhino on puolestaan sekoitus afgaani-, brassi- ja eteläintialaista genetiikkaa. Sitä ylistetään ennen kaikkea nopeasti ja kovaa iskevän pilven takia, jota seuraa euforian aalto.

Honey Creamin genetiikka on risteytys BlueBlackia, Maple Leaf Indicaa ja White Rhinoa.

HONEY CREAMIN VAIKUTUKSET

Keskikastiin asettuvasta THC-pitoisuudesta (16 %) huolimatta Honey Cream pakkaa taakseen potkua. Kaikkien risteytyksessä käytettyjen ollessa indicaa voit perustellusti odottaa tältä lajikkeelta ensisijaisesti jumittavaa ja rentouttavaa pilveä. Olipa tavoitteenasi irrottautuminen raskaan päivän velvoitteista tai normaalia nopeammin nukahtaminen, on Honey Cream erinomaisesti tarkoitukseen sopiva apuväline. Tämä lajike sopii kuitenkin muuhunkin kuin sohvalla jumittamiseen. Yhä useammat lääkekannabiksen käyttäjät päätyvät Honey Creamiin etsiessään terveysvaivojensa lievitykseen soveltuvaa budia. Apua ovat saaneet esimerkiksi unettomuudesta, kroonisesta kivusta tai lihasjännityksestä kärsivät potilaat, ja lista pitenee uusien tutkimusten mukana.

Honey Cream iskee nauttijaansa jumittavalla, uneliaalla pilvellä, joka auttaa helpottamaan erilaisten terveysvaivojen oireita.

HONEY CREAMIN MAKU JA TUOKSU

Olemme varmoja veden herahtaneen kielellesi jo pelkän nimen lukemisen yhteydessä, mutta älä huoli, kyseessä on yleinen reaktio. Mitä makuun tulee, on makeutta ja multaisia sävyjä yhdistelevä kombinaatio ensimmäinen huomion kiinnittävä asia. Varsinainen pommi on kuitenkin Honey Creamin tuoksu, jolle kasvi on itse asiassa velkaa nimensä. Purkin avatessa huone täyttyy silmänräpäyksessä kaiken peittävään tuoksuvaippaan, joka voisi aromien puolesta olla peräisin hunajapurkista tai karamellirasiasta. Myös muita vivahteita rekisteröityy nenään, mutta läpitunkeva makeus asettaa ne väkisin sivurooliin.

Honey Creamin makeat ja maanläheiset aromit viittaavat hunajaan ja karamelleihin, mutta niihin yhdistyy myös muita hienovaraisempia häivähdyksiä.

Honey Cream

Honey Cream

Honey Cream

Genetic background BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 6 - 7 weeks
THC strength THC: 16% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 35% Sativa, 65% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 625 - 675 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 250 cm
Harvest time Early October
Effect Psychedelic high

Buy Honey Cream

HONEY CREAMIN KASVUTAPA

Honey Cream ulkomuoto ei tuota yllätyksiä, mikäli tiedät miltä indicaa perimässään kantavat kasvit tuppaavat näyttämään. Kasvi jää verrattain lyhyeksi saavuttaen maksimissaan noin 160 cm korkeuden sisällä ja 250 cm ulkona. Kasvin rakenne on sangen pensasmainen, mutta sen yläosaa koristaa kruunun lailla massiivinen kasvusto pitkiä, tiukkarakenteisia budeja. Kun kaikki on ohi ja vain budit jäljellä, voi taitava kasvattaja toivoa vaa’an painuvan aina 550 gramman lukemiin per neliömetri. Ulkona kasvia kohti on mahdollista päätä aina 675 grammaan asti. Viimeaikainen kehitys on sallinut painaa kukkimisaikaa alaspäin niin paljon, että sadonkorjuuseen voi päästä jo 6–7 viikon kukituksen jälkeen! Ulkona kasvattavan on syytä varautua sadonkorjuuseen lokakuun alkupuolella. Tämän kanssa ei kuitenkaan kannata hätiköidä, sillä mielen malttaminen ja hieman pidempi kukitusaika tuo lisää painoa satoosi.

VIIMEISET HUOMIOT…

Emme usko sinun tarvitsevan suurtakaan vakuuttelua Honey Cream nimisen budin testaamisen, mutta toivottavasti tämä lyhyt esittely auttoi lisäämään kiinnostusta. Tarjolla on syvää rentoutusta, makeaa makumaailmaa ja vielä upeampia tuoksuja, joten tämän lajikkeen kanssa ei voi mennä vikaan. Yhdistä edellä mainittuihin faktoihin lyhyt kukkimisaika ja Honey Creamin tarjoamia ominaisuuksia on taatusti vaikea päihittää.

Nopea kukkimisaika, rauhoittavat vaikutukset ja aisteja hivelevät ominaisuudet tekevät Honey Creamista ylähyllyn tavaraa.

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias