Juanita La Lagrimosa – Arvostettu CBD-lajike

Juanita la Lagrimosa

Juanita la Lagrimosa on suosittu eurooppalaislähtöinen lajike, joka on niittänyt mainetta kannabismaailman erikoisuutena. Lajike tunnetaan sen poikkeuksellisesta kannabinoidiprofiilista, jossa psykoaktiivisen THC:n ja monenlaista arvoa lääkekäytössä tuovan CBD:n suhde on 1:1. Tästä tasaisesta suhteesta johtuen Juanita la Lagrimosa soveltuu erityisesti sellaisille lääkekannabiksen käyttäjille, jotka eivät halua psykoaktiivista pilveä. Laboratoriotesteissä Juanitan pitoisuuksiksi on saatu CBD 8,81% ja THC 6,77%.

Juanita la Lagrimosa luotiin risteyttämällä lukuisia thaimaalaisia ja meksikolaisia maatiaislajikkeita. Lajikkeen varsinaiset meksikolainen/afgaani uros ja Reina Madre naaras. Lajike on genetiikaltaan sativavoittoinen ja sen nauttimisesta seuraa yleensä kirkkaan energinen pilvi. Tämä nautittava ja toimintakyvyn säilyttävä olotila saa lisäpotkua lajikkeen herkistä piirteistä. Juanita la Lagrimosa tarjoaa voimakkaan, hedelmäisen maun joka muistuttaa Lemon Hazea. Lajiketta voi kasvattaa monenlaisissa ympäristöissä ja olosuhteissa. Sisäkasvatuksessa satoa pääsee korjaamaan jo 60-65 päivän kukituksen jälkeen.

Royal Queen Seeds on arvonsa tuntevana siemenpankkina jatkanut Juanita la Lagrimosan genetiikan jalostusta eteenpäin ja tuloksena onkin useampia jännittäviä lajikkeita. Esittelemme ne alla.

Fast Eddy FAST EDDY

Fast Eddy
Fast Eddy bud

Fast Eddyn genetiikka sisältää 50% sativaa, 40% indicaa ja 10% ruderalista. Tämä huikea lajike syntyi risteyttämällä Juanita la Lagrimosaa, Cheesea ja Cannabis Ruderaliksen geenejä keskenään. Fast Eddy on mainio esimerkki Juanita la Lagrimosan sukulinjasta, sillä se kantaa geeneissään äitinsä erityislaatuisia piirteitä. Fast Eddyn THC-pitoisuus on vain 9% ja se sisältää huomattavan määrän CBD:a.

Tämä erikoinen kannabinoidiprofiili erottaa Fast Eddyn massasta niille lääkekäyttäjille, jotka tarvitsevat ongelmansa hoitoon molempia aktiivisia kannabinoideja, mutteivat halua toimintakykyä rajoittavan narkoottisen vaikutuksen olevan liian päällekäyvä. Lajike sopii erinomaisesti myös niille viihdekäyttäjille, jotka etsivät kevyempää poltettavaa, sillä Fast Eddyn pilvi säilyttää täyden toimintakyvyn, mutta antaa samalla kivan surisevan viban päähän. Lajike tarjoaa siis samassa paketissa selväpäistä pilveä ja Juanitan tunnustusta kerännyttä kykyä lievittää kipuja.

Fast Eddy kasvaa mainiosti niin ulkona kuin sisälläkin. Sisätiloissa kasvaessaan Fast Eddyn korkeus asettuu yleensä 60-100 senttimetrin välille, tarjoten satoa mahdollisesti aina 400-450 grammaan asti neliömetriä kohti. Matalahko korkeusprofiili mahdollistaa diskreetit piilokasvatusoperaatiot, mutta myös toisaalta operoinnin mitoiltaan rajoitetuissa kasvatustiloissa. Ulkona korkeutta kertyy hitusen enemmän, suunnilleen 80-120 cm paikkeille. Sato-odotuksien maksimit asettuvat ulkona välille 80-130 grammaa per kasvi. Kukkimisajan ollessa noin 6-7 viikkoa on Fast Eddy sadonkorjuukunnossa parhaimmillaan jo 8-9 viikon sisällä verson itämisestä. Fast Eddyn ideaali ilmasto on kallellaan viileän suuntaan.

Stress Killer STRESS KILLER

Stress Killer
Stress Killer bud

Stress Killerin geneettinen tausta on 60% sativaa, 30% indicaa ja 10% ruderalista. Lajike on luotu risteyttämällä Juanita la Lagrimosaa Lemon Shining Silver Hazen ja ruderaliksen kanssa. Jalostustyön tavoitteena oli luoda lajike, joka tarjoaisi selkeän ja operatiivisen pilven – ja joka täyttäisi nimensä asettamat odotukset. Lajikkeen THC-pitoisuus asettuu 11% tuntumaan ja CBD-pitoisuus on korkea. Tämä kannabinoidiprofiili tarjoaa hieman intensiivisemmän psykoaktiivisen kokemuksen tyrmäämättä kuitenkaan polttajaansa toimintakyvyttömäksi vihannekseksi. Kuten Juanita la Lagrimosan jälkikasvulta odottaa sopii, on Stress Killer mainio yrtti lääkekannabista hakeville, sillä sen pilven narkoottiset ominaisuudet ovat hyvin rajallisia. Stress Killerin tarjoaman pilven on todettu helpottavan keskittymistä – eli tämän lajikkeen polttelu ei ole ristiriidassa työskentelyn tai muun luovan toiminnan kanssa.

Stress Killer kasvaa niin sisällä kuin ulkonakin. Sisäkasvatuksessa kasvien korkeus ulottuu jonnekin 90 ja 140 cm välille mahdollistaen tuottoa aina 450-500 gramman tuoton neliömetriä kohti. Stress Killer nauttii auringonvalosta, eli ulkona pituutta kertyy aavistuksen verran enemmän, noin 120-160 cm, ja kaiken mennessä hyvin on puutarhurilla mahdollisuudet 110-160 gramman satoihin yhtä kasvia kohti. Stress Killer kukkii noin seitsemän viikkoa ja koko prosessin kesto verson ilmestymisestä parturointiin on ohi noin 11 viikossa. Tämä lajike on helppo kasvatettava ja suosii leutoa ilmastoa.

Dance World DANCE WORLD

Dance World
Dance World bud

Dance World on sativaan painottuva hybridi, jonka perimästä 75% on sativaa ja loput 25% indicaa. Lajikkeen ylpeät vanhemmat ovat Dancehall 20 ja Juanita la Lagrimosa. Risteytyksen tuloksena syntyneen lajikkeen THC-pitoisuus asettuu 12% tuntumaan ja sen CBD-pitoisuus on korkea. Dance Worldin pössytteleminen tuottaa inspiroivan ja motivoivan pilven, jonka vaikutukset ovat selkeästi sativaisia. Viihdekäyttäjille tämä lajike soveltuu silloin, kun tavoite on polttamisen jälkeen vielä saada asioita aikaiseksi liian jumittelun sijaan. Lääkekannabiksen käyttäjät puolestaan arvostavat korkeaa CBD-pitoisuutta sekä kevyemmän puoleisia psykoaktiivisia vaikutuksia. Dance World on hyvä tapa annostella CBD:a pitkin päivää ilman väsymystä tai merkittäviä vaikeuksia saada asioita tehtyä.

Dance World kasvaa menestyksekkäästi sekä sisällä että ulkona, mutta se suosii viileätä kasvuympäristöä. Sisällä kasvatettaessa voit odottaa kasvien huippukorkeuden olevan noin metrin tuntumassa, ja oikein hoidettuna sato voi kivuta 525 gramman huipputuottoon per neliömetri. Kasvin rajoitettu koko ja hyvä tuotto-odotus tekevät siitä ideaalin kandidaatin niille, joiden täytyy optimoida kasvatustilan käyttö. Auringonvalossa kasvaessaan Dance World venyy aina 120 cm korkeuteen ja parhaassa tapauksessa yhden kasvin budimäärä voi venyttää vaa’an 450 gramman luokkaan. Ulkokasvatuksessa Dance World tarjoaa pienen kokonsa vuoksi oivan vaihtoehdon niille, jotka eivät halua kiinnittää vieraiden huomiota puutarhaharrastukseensa. Lajike kypsyy vain 8 viikon kukkimisen jälkeen ja on ulkona valmiina kohtaamaan luojansa lokakuun alussa.

Royal Highness ROYAL HIGHNESS

Royal Highness
Royal Highness bud

Royal Highness on Juanita la Lagrimosan jälkeläisten vahvempaa sorttia, mitä THC-pitoisuuteen tulee. Lajikkeen huippulukemat kellottavat 14 THC-prosenttia CBD:n pitoisuuden ollessa totutun korkea. Korkeampi THC saattaa houkutella sekä viihdekäyttäjiä että lääkekannabiksen ystäviä. Viihteenä nautittuna lajikkeen pilvi on aiemmin esiteltyjä voimakkaampi, mutta pääasialliset vaikutukset ovat edelleen kirkkaampia ja selkeämpiä verrattuna pienemmän CBD-pitoisuuden lajikkeisiin, mahdollistaen hyvin esimerkiksi luovan työn tai ystävien kesken suoritetut filosofointisessiot.

Korkeampi THC-pitoisuus puolestaan tarkoittaa sitä, että tämä lajike on nappiosuma niille lääkekäyttäjille, joiden oireiden tai vaivojen helpottaminen vaatii CBD:n lisäksi myös tujumman annoksen THC:ta. Royal Highnessin pilveä voisi kuvailla kirkkaaksi ja selväpäiseksi ilman mainittavaa euforiaa tai muita korkeamman THC-pitoisuuden budeille tyypillisesti liitettäviä ominaisuuksia. Maun puolesta tarjolla on makeaa ja hedelmäisiä sävyjä kera ja taustalta voi löytää myös viitteitä Skunkin suuntaan.

Royal Highness on genetiikaltaan 60% sativaa ja 40% indicaa ja sen risteytyksessä käytettiin Respect 13 ja Dancehall 24. Sitä voi kasvattaa yhtä hyvin ulkona kuin sisälläkin. Lampun alla kasvien korkeus asettuu 60 ja 100 sentin välille huippusadon ollessa jopa 600 grammaa/ m². Ulkonakin mitat ovat kompaktit, yleensä välillä 80-110 cm, mutta sadosta ei tarvitse tinkiä, sillä parhaat kasvattajat voivat repiä jopa 475 gramman kasvikohtaisen tuoton. Royal Highness kukkii noin 9 viikon ajan ja valmistuu ulkona lokakuun alussa. Ulkokasvatuksessa ilmaston tulisi olla lämmin.

Royal Medic ROYAL MEDIC

Royal Medic
Royal Medic bud

Royal Medic on myös sativapainotteinen suhdeluvun ollessa 75-25. Tämä geneettinen tausta takaa energisen, keskittyneen ja päähän painottuvan pilven, mutta lajike tarjoaa myös fyysistä rentoutusta lievän, vaan ei läpitunkevan jumin muodossa. Royal Medic kehitettiin risteyttämällä Juanita la Lagrimosa Criticalin kanssa. Tuloksena on korkean THC-pitoisuuden omaava yrtti, jossa THC:n osuus on miedompaa noin 10% luokkaa. Royal Medicin polttelu tarjoaa makua, jossa yhdistyvät tuliset sävyt ja makeus.

Royal Medic kasvaa villisti, oli projektisi sitten sisällä tai ulkona, suosien ulkona kasvaessaan viileää ilmastoa. Kasvatusteltasta olisi syytä olla esteetöntä korkeutta aina 120 cm korkeille kasveille, ja hyvin menneen kasvatuksen tulokset voivat nousta neliömetriä kohti 475 gramman luokkaan. Ulkona maaperässä tai isoissa ruukuissa kasvaessaan Royal Medic voi kurkottaa 150 senttimetriä kohti aurinkoa ja onnekas ja taidokas kasvattaja saattaa saada jopa 525 grammaa kasvilta. Royal Medic vaatii 9 viikon kukituksen sisätiloissa ja ulkona voit ajoittaa sadonkorjuujuhlat lokakuun alkupuolelle.

Painkiller XL PAINKILLER XL

Painkiller XL
Painkiller XL bud

Painkiller XL on Royal Queen Seedsin hybridi, jonka geneettinen tausta on 75% sativaa ja 25% indicaa. Lajikkeen jalostustyössä yhdistimme Royal Highnessin ja Juanita la Lagrimosan genetiikkaa. Painkiller XL on erinomainen lääkekannabis, johtuen sen korkeasta CBD-pitoisuudesta ja vain 9% THC-pitoisuudesta. Tämän lajike tarjoaa CBD:n terveysvaikutukset vain lievällä psykoaktiivisella vivahteella THC:ta. Lajikkeen hyödyt ovat tulehduksia rauhoittavat vaikutukset, kohtauksia ehkäisevät ominaisuudet ja muut CBD:n vaikutukset ilman yksilön toimintakykyyn vaikuttavaa jumia. Kasvin kevyt pilvi on selkeä ajattelun puolesta, mutta samalla sangen fyysinen.

Painkiller XL pitää leudosta ilmastosta ja sitä voidaan kasvattaa tuottoisasti niin sisällä kuin ulkonakin. Sisäkasvattaja voi repiä satoa parhaassa tapauksessa jopa 550g/m² noin metrin korkeuteen kurottavista kasveista. Ulkona pituutta saattaa siunaantua aina 1,5 metriin asti ja palkintona sato saattaa kohota jopa 550 grammaan kasvilta. Painkiller XL kukkii 8 viikossa ja se on valmis ulkona jo syyskuun loppupuolella.

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Dance World
Dance World
€ 17.50
Royal Highness
Royal Highness
€ 17.50
Royal Medic
Royal Medic
€ 15.00
Euphoria
Euphoria
€ 23.00
Medical Mass
Medical Mass
€ 25.00
Painkiller XL
Painkiller XL
€ 25.00
CBD Mix
CBD Mix
€ 21.50
Stress Killer Automatic CBD
Stress Killer Automatic CBD
€ 25.00
Fast Eddy Automatic CBD
Fast Eddy Automatic CBD
€ 25.00
Solomatic CBD
Solomatic CBD
€ 34.50

Medical Marijuana