Juanita La Lagrimosa: Modernien CBD-Lajikkeiden Äiti

Juanita la Lagrimosa

Juanita La Lagrimosan Alkuperä

CBD:n kysyntä on korkeammalla kuin koskaan aiemmin. Kasvattajat kehittävät lajikkeita, joiden THC:CBD -suhde on 1:1. Nämä lajikkeet tarjoavat CBD:n ei-psykoaktiivisia vaikutuksia kevyehkön pilven ohella. Risteyttäjät ovat kuitenkin menneet yhäkin pidemmälle, saaden aikaan 1:20-suhteessa THC:tä ja CBD:tä sisältäviä lajikkeita. Nämä tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen verrattuna perinteisiin runsaasti THC:tä sisältäviin lajikkeisiin.

CBD-lajikkeet ovat saapuneet markkinoille ryminällä, mutta miten kaikki saikaan alkunsa? Oliko taustalla suuri määrä valikoivaa risteytystyötä? Saiko ilmiö alkunsa kenties superkorkean CBD-pitoisuuden omaavan lajikkeen löytymisestä?

Kannabispiireissä kiertävien huhujen mukaan Juanita la Lagrimosan synty laittoi liikkeelle tämän CBD-aallon.

Juanita la Lagrimosan perimä juontaa juurensa New York City Dieseliin. Legenda kertoo, että Jimiksi kutsuttu kasvattaja kehitti lajikkeen vuonna 2004 Spannabiksesta – Maailman suurimmilta kannabismessuilta – ostamastaan siemenpaketista. Hän valitsi siementen joukosta kolme urosta ja risteytti ne sativaan kallistuvan Reina Madren kanssa. Näiden yhdistelmästä sai alkunsa Juanita la Lagrimosa.

Alun perin Juanita la Lagrimosan CBD-pitoisuudet pysyivät hämärän peitossa. Lajike oli suosittu ja sitä käytettiin menestyksellä pohjana uudenlaisille lajikkeille, kuten esimerkiksi Dancehallille. Vasta Juanitasta periytyvien lajikkeiden voitettua palkintoja High Times Cannabis Cupissa Jimi päätti testauttaa luomuksensa. Laboratorioanalyysit paljastivat kannabinoidiprofiilin sisältävän ennennäkemättömät 22% CBD:a ja noin 0,7% THC:a. Näin erikoinen kannabinoidiprofiili oli luonnollisesti jännittävä löytö. Stabiili feminisoitu versio syntyi risteytystyön tuloksena vuonna 2010.

Juanita la Lagrimosaa on noista päivistä lähtien käytetty eräiden kaikista suosituimpien CBD-lajikkeiden kehitystyössä. Alta löydät luettelon lajikkeista, jotka hyödyntävät Juanita la Lagrimosan genetiikkaa risteyttäen sitä muiden huippulajikkeiden kanssa.

Fast Eddy

Fast Eddy

Genetiikka

Fast Eddy on genetiikaltaan 50% sativaa, 40% indicaa ja 10% ruderalista. RQS:n kasvattajat kehittivät tämän lajikkeen Juanita la Lagrimosan, Cheesen ja Cannabis ruderaliksen genetiikkaa hyödyntäen. Fast Eddy on mainio esimerkki Juanitan perillisistä, sillä se tekee kunniaa äidilleen ja kantaa mukanaan joitakin lajikkeen parhaista ominaisuuksista. Autoflowerina Fast Eddy tuo CBD-kannabiksen myös aloittelijoiden ulottuville helposti kasvatettavassa muodossa.

Vaikutukset

Fast Eddy tuottaa korkeita CBD-tasoja yhdistäen niitä noin 9% THC-pitoisuuteen. Lajikkeen kannabinoidiprofiili houkuttaa erityisesti intensiivisiä psykoaktiivisia vaikutuksia vältteleviä lääkekäyttäjiä. Tämä lajike istuu mainiosti myös niille viihdekäyttäjille, jotka etsivät kevyempiä vaihtoehtoja päihtymiseen; Fast Eddy säilyttää nimittäin käyttäjänsä toimintakyvyn miellyttävästä psykoaktiivisesta pärinästä huolimatta.

Kasvutapa

Sisäkasvatuksessa Fast Eddy kasvaa korkeutta noin 60–100 cm ja tuottaa satoa parhaimmillaan 400–450/m². Matala profiili pitää huolen siitä, etteivät kasvit rönsyile yli. Ulkona korkeutta kertyy totuttuun tapaan enemmän, aina 120 cm asti, jolloin huipputuotto asettuu kasvia kohti jonnekin 80–130 gramman paikkeille. Vain 6–7 viikon kukkimisjakso tarkoittaa, että koko elinkaari on käyty läpi vain 8–9 viikossa itämisestä lukien. Fast Eddy suosii leutoa ilmastoa.

Fast Eddy Automatic CBD
Cheese x Juanita la Lagrimosa x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 9%
Sativa 50% Indica 40% Ruderalis 10%
80 - 130 gr/plant
80 - 120 cm
10-12 viikkoa itämisen jälkeen
Rauhoittava, Selkeä

Osta Fast Eddy Automatic CBD

Stress Killer

Stress Killer

Genetiikka

Stress Killerin perimästä on sativaa 60%, indicaa 30% ja loput 10% ruderalista. Lajiketasolla perimästä löytyy ruderalista, Juanita la Lagrimosaa ja Lemon Shining Silver Hazea.

Vaikutukset

Stress Killerin risteytystyön tarkoituksena oli luoda lajike, joka tarjoaa selkeän ja toimintakykyisen pilven. Lajikkeen THC-pitoisuus on 11% tuntumassa ja se sisältää runsaasti CBD:a. Keskitasolle asettuva THC:n määrä tuo kivan luovan lisän pilveen, muttei vie kokemusta liian intensiiviseen suuntaan. Jokainen imaisu tätä budia pudottaa stressitasoa pykälällä alaspäin. Vaikutuksia tukee Stress Killerin rentouttava terpeeniprofiili, joka auttaa lievittämään jännitystä ja pudottaa kehon stressihormonitasoja.

Kasvutapa

Sisällä kasvatettu Stress Killer venähtää noin 90–140 cm korkuiseksi pumpaten ulos parhaassa tapauksessa massiiviset 450–500 gramman tuotot neliömetriltä. Ulkona kasvanut yksilö voi puolestaan tuottaa jopa 110–160 grammaa budia kasvilta latvojen huojuessa enintään 160 sentin korkeudessa. Stress Killerin kukkiminen kestää noin 7 viikkoa koko eliniän ollessa suunnilleen 11 viikkoa itämisestä lukien. Stress Killer on leutoa ilmastoa suosiva helppo kasvatettava.

Stress Killer Automatic CBD
Lemon Shining Silver Haze x Juanita la Lagrimosa x Ruderalis
450 - 500 gr/m2
90 – 140 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 11%
Sativa 60% Indica 30% Ruderalis 10%
110 - 160 gr/plant
120 – 160 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Keskittynyt, Selkeä

Osta Stress Killer Automatic CBD

Dance World

Dance World

Genetiikka

Dance World on sativavoittoinen lajike, jonka perimästä 75% on sativaa ja loput 25% indicaa. Geenien puolesta kyseessä on Juanita la Lagrimosan ja Dancehall 20 yhdistelmä.

Vaikutukset

Dance Worldin pössyttely tuottaa motivoivan ja inspiroivan pilven, kiitos sen sativaan kallistuvan taustan. 12% THC-pitoisuus on omiaan edistämään luovuutta ja kiihottamaan ruokahalua. Terapeuttisesta näkökulmasta kyseessä on varsin mielenkiintoinen tapaus, sillä suuri CBD:n määrä mahdollistaa tasaisen annostelun pitkin päivää ilman liiallista jumitusta. Kukintojen terpeeniprofiilista löytyy viitteitä mäntyyn, mausteisiin ja hedelmiin.

Kasvutapa

Lampun alla kasvanut Dance World venyy korkeutta enintään metrin paikkeille ja tuottaa kaiken mennessä putkeen jopa 525 grammaa/neliömetri. Pieneen kokoon yhdistyvä suuri satopotentiaali tekee tästä lajikkeesta ihanteellisen salakasvatettavan. Ulkona korkeutta kertyy hitusen enemmän, jonnekin 120 cm paikkeille, jolloin budia voi parhaimmillaan saada jopa 450 grammaa kasvilta. Dance World kukkii noin 8 viikon ajan j on valmiina korjattavaksi lokakuun alkupuolella.

Dance World
Dancehall 20 x Juanita la Lagrímosa
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 viikkoa
THC: 12%
Sativa 75% Indica 25%
400 - 450 gr/plant
80 - 120 cm
Lokakuun alku
Luova, Motivoiva

Osta Dance World

Royal Highness

Royal Highness

Genetiikka

Royal Highness on sativavoittoinen hybridi, jonka genetiikasta 60% on sativaa ja 40% indicaa. Royal Queen Seedsin kasvattajat käyttivät tämän lajikkeen pohjana Respect 13 ja Dancehall 24.

Vaikutukset

Royal Highnessin THC-pitoisuus asettuu 14% tuntumaan CBD-pitoisuuden ollessa korkea. Lajikkeen pilvi on kirkas ja painottuu psyykkiselle puolelle soveltuen erinomaisesti esimerkiksi luovaan työhön tai kaveriporukan filosofisten keskustelujen innoittajaksi.

Tämän lajikkeen THC-pitoisuus vetoaa erityisesti sellaisiin polttelijoihin, jotka etsivät THC:n ja CBD:n yhdistelmää oireiden tai vaivojen helpottamiseen. Royal Highnessin pilvi on selväpäinen ilman euforiaa tai korkean THC-pitoisuuden omaaville lajikkeille tyypillisiä päällekäyviä vaikutuksia. Lajiketta nautittaessa aisteja hellitään mm. makeilla, hedelmäisillä ja skunkkimaisilla aromeilla.

Kasvutapa

Sisällä kasvanut Royal Highness saavuttaa lakikorkeuden noin metrin paikkeilla ja palkitsee puutarhurin parhaassa tapauksessa jopa 600 gramman tuotolla neliömetriä kohti. Ulkona kasvanut yksilö kasvaa vain aavistuksen korkeammaksi, noin 110 cm luokkaan huippusadon ollessa 475 gramman luokkaa per kasvi. Royal Highness kukkii noin 9 viikon ajan ja valmistuu lokakuun alkuun mennessä. Lajike suosii lämmintä ilmastoa.

Royal Highness
Respect 13 x Dancehall 24
550 - 600 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 10 viikkoa
THC: 14%
Sativa 60% Indica 40%
425 - 475 gr/plant
80 - 110 cm
Lokakuun alku
Rauhoittava, Selkeä

Osta Royal Highness

Royal Medic

Royal Medic

Genetiikka

Royal Medic on sativapainotteinen hybridi, jonka perimästä 75% on sativaa ja 25% indicaa. Lajiketasolla ainekset muodostuvat Juanita la Lagrimosasta korkeatuottoiseen Cricaliin risteytettynä.

Vaikutukset

Royal Medicin korkea CBD-pitoisuus tasapainottuu kivasti matalahkolla 10% THC-pitoisuudella. Kahden kannabinoidin synergiat tarjoavat lievitystä niin keholle kuin mielellekin.

Kasvutapa

Sisällä kasvatetut kasvit voivat nousta aina 120 sentin korkeuteen ja tuottaa hyvin hoidettuina satoa jopa 475g/m². Ulkona puutarhan mullassa tai suurissa ruukuissa kasvanut Royal Medic voi rikkoa 1,5 metrin rajan ja tarjota satoa jopa massiiviset 525 grammaa. Lajikkeen kukinta kestää noin 9 viikkoa ja valmistuu lokakuun alkupuolella.

Royal Medic
Critical x Juanita
500 - 550 gr/m2
80 - 120 cm
9 - 10 viikkoa
THC: 10%
Sativa 75% Indica 25%
475 - 525 gr/plant
120 - 150 cm
Lokakuun alku
Selkeä, Terävä

Osta Royal Medic

Painkiller XL

Painkiller XL

Genetiikka

Painkiller XL on 75-25 sativa-indicahybridi. Lajikkeen kehitystyön ajatuksena oli yrittää saada esiin erityisesti lääkekäytön näkökulmasta kiintoisat vaikutukset ja vielä tarkemmin kroonisen kivun hoito. Aikansa kestäneen testailun tuloksena kasvattajamme löysivät lopulta oikean sekoituksen Juanita la Lagrimosan ja Royal Highnessin genetiikkaa luoden Painkiller XL:n.

Vaikutukset

Painkiller XL on erinomainen lääkekannabislajike, sillä se omaa erittäin suuren määrän CBD:a ja vain 9% THC:a. Tämä kannabinoidiprofiili mahdollistaa CBD:n hyödyllisistä ominaisuuksista nauttimisen ilman liian suureksi käyvää päihdyttävää vaikutusta. Lajikkeen kevyehköksi luokiteltava pilvi on ennen kaikkea fyysinen ja selväpäinen.

Kasvutapa

Painkiller XL viihtyy leudossa ilmastossa. Sisäkasvattaja voi parhaassa tapauksessa haaveilla 550 gramman huippusadosta kasveilta, jotka jäävät korkeuden puolesta noin metrin luokkaan. Ulkona lajikkeella voi olla korkeutta maksimissaan noin 1,5 metriä, joka mahdollistaa teoriassa jopa 550 gramman sadon kasvilta. Painkiller XL kiirehtii läpi kukinnan vain 8 viikossa ja on kypsä sadonkorjuuseen syyskuun lopussa.

Painkiller XL
Respect 13 x Juanita la Lagrimosa
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 viikkoa
THC: 9%
Sativa 75% Indica 25%
500 - 550 gr/plant
120 - 150 cm
Lokakuun alku
Fyysisesti rentouttava, Selkeä

Osta Painkiller XL

Joanne's CBD

Joanne's CBD

Genetiikka

Joanne's CBD on CBD-lajikeperheemme uusin tulokas. Se on genetiikaltaan 50 % sativaa ja 50 % indicaa. Lajikkeen vanhemmat ovat Juanita La Lagrimosa ja THC-rikas Session.

Vaikutukset

Session on THC-rikas lajike, mutta Joanne’s CBD:n THC-pitoisuus on vain 1 % luokkaa, kiitos Juanita La Lagrimosan. CBD:n osalta tämä kasvi ei kuitenkaan pihistele, sillä sen lukemiksi kellottuu muhkeat 15 %. Joanne’s CBD on täydellinen lajike niihin hetkiin, kun haluat rauhaa ja keskittyä vain itseesi. Tätä edistää tasapainoinen sekoitus indican ja sativan genetiikkaa. Rauhan vallatessa mielesi voit maistaa makean ja sitruksisen appelsiinin maun leikittelevän kielenpäälläsi.

Kasvutapa

Sisällä kasvatettu Joanne’s CBD pitäytyy verrattain matalana korkeuden asettuessa 80 ja 120 sentin välille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sadosta tarvitsisi tinkiä, sillä huolella kasvatettu Joanne’s CBD voi venyttää vaakaa huimaan 550 gramman tuottoon neliömetriä kohti vain 7–8 viikon kukituksen päätteeksi! Ulkona kasvattavien on myös lupa odottaa paljon. Nämä kasvit voittavat koossa sisällä kasvaneet sukulaisena ja kohottavat kukintojen koristaman päänsä aina 180 cm tuntumaan. Sadossa ei myöskään ole moitittavaa, sillä kaiken onnistuessa lokakuun alkuun sijoittuvan sadonkorjuun päätteeksi voi taidokas viherpeukalo pakata kypsymään jopa 425–475 g vihreää herkkua. Lajike suosii lämmintä ilmastoa, eli Pohjois-Euroopassa kasvattavan on parempi pitää projekti sisätiloissa.

Joanne's CBD
Session x Juanita la Lagrimosa
500 - 550 gr/m2
80 - 120 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 0,25 - 0,75%
Sativa 75% Indica 25%
425 - 475 gr/plant
140-180 cm
Lokakuun alku
Kevyt , Selkeä

Osta Joanne's CBD

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias