RQS Flower Power kasvatusraportti

Tässä me nyt olemme, uuden artikkelisarjan avauksen kanssa. Royal Queen Seedsin virallinen valokuvaaja Kike L. esittelee kanssamme tämän ja seuraavien osien aikana yksityiskohtaisia kuvasarjoja eri lajikkeista.

Aloittaaksemme testit rakensimme kasvatusalueen, jonka ominaisuudet vastaavat normaalia pienehköä kasvatustilaa. Ideana oli esitellä minkälaisia tuloksia aloitteleva kasvattaja voisi saada hankkimalla kaikki perustarvikkeet normaaliin kasvatukseen ja paketin feminisoituja siemeniä.

Kasvit kasvoivat Philips Son T Pia -valon alla, joka oli kytketty Adjust-A-Wing -tyypin reflektoriin. Tämä malli mahdollistaa sen siivekkeiden avaamisen ja sulkemisen, joten tuote soveltuu erilaisiin tiloihin ja tilanteisiin kasvien vaatimusten mukaisesti. Erittäin tärkeästä ilmastoinnista huolehdittiin putkimaisella poistoimurilla ja sisään tulevaa ilmaa vauhditti tuuletin, molemmat asianmukaisilla filttereillä varustettuina. Lisäksi lisäsimme yhden tuulettimen liikuttamaan ilmaa kasvatustilan sisällä.

Power Flower Power Flower Power Flower
 

Siemenet idätettiin puuvillasta tehdyssä pumpulissa, josta ne siirrettiin taimien versottua muutamaksi päiväksi aurinkoiselle parvekkeelle. Idättäessä ja ensimmäisten vaiheiden aikana tulisi aurinkoa valonlähteenä käyttävien varmistaa, että kasvit saavat tarpeeksi laadukasta valoa. Epäonnistuminen tässä saa kasvit venymään kohti aurinkoa kasvun keskittyessä päävarteen. Toisaalta myös liikaa valoa tulee varoa, pienet kasvinalut palavat herkästi.

Mullan ja ravinteiden kohdalla valinta osui tällä kertaa hollantilaisen laatutuottajan maineessa olevan Atamin tuotteisiin. Atamin Bio -valikoima on täydellinen taattua makua ja tuoksua etsiville kasvattajille. Tällä kertaa tavoitteenamme oli valokuvauksellisten syiden takia erittäin hyvännäköiset kasvit, joten valinta kohdistui Bloombasticiin. Niille joille tuote ei ole tuttu, Bloombastic Box on kitti, joka sisältää Bloombasticin, litran Terra Leavesia, litran Terra Maxia, pienen laatikon Root-C juuristimulaattoria ja Atazymen, Atamin entsyymiyhdistelmää. Koska idea oli ruokkia kasveja intensiivisesti, me hankimme vielä toisenkin pullon. Kaikkia muita osia paketissa oli riittävästi, mikä kertoo kitin suunnittelun olleen laatutyötä. Kasvualustana toimi Bio Grow Mix, tämäkin Atamilta. Tämä kevytsekoitus pitää sisällään ravinteita, mutta on samalla erittäin läpäisykykyinen, joten kastelu on helppoa.

Kasvit siirrettiin niiden lopullisiin ruukkuihin samaan aikaan, kun ne siirtyivät ulkoa sisälle. Ensimmäisen viikon aikana lisäravinteista käytettiin vain Root-C:tä. Kasveja pidettiin lopulta kasvuvaiheessa tämän jälkeen vielä kaksi viikkoa valosyklillä 18 tuntia valoa ja 6 tuntia pimeyttä. Tänä aikana niitä ruokittiin Terra Leaves kasvuravinteella. Vaihtaessamme valosyklin 12 tuntia valoa ja 12 tuntia pimeää sykliin, siirryimme käyttämään kasvuravinteen sijaan kukitusravinne Terra Maxia. Kukkiminen alkoi neljännellä viikolla, jolloin mukaan kuvioon astui Bloombastic. Tämä ravinne on oikea superaine kukitukseen ja sen tehtävänä on kukintojen potentiaalin ulosmittaaminen. Koko prosessin aikana ravinteita käytettiin avokätisesti, mutta kahden viimeisen viikon aikana kasvit saivat juodakseen pelkkää vettä.

Power Flower

Amsterdamin coffee shopit myrskyn lailla valloittaneen legendaarisen eteläafrikkalaisen Power Flowerin jälkeläinen, Royal Queen Seedsin Power Flower on sativadominantti kannabis, joka tekee kunniaa juurilleen.

Osta Power Flower

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias