• Damiana

Damiana

Tämä subtrooppinen yrtti lisää herkullisen minttua muistuttavan maun mihin tahansa yrttisekoitukseen. Damiana omaa lisäksi rentouttavia vaikutuksia, jotka istuvat nätisti yhteen suosikkiyrttisi kanssa. Kuivatusta damianasta voi keittää myös virkistävää teetä, ja tekevätpä jotkut siitä uutteita ja tinktuurojakin.
(2) Kirjoita arvostelu
On sale!
Alennettu hinta!
€ 11.00

€ 11.00 (-0%)

Osta ja voita 11 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Damiana: Tutustu Turnera diffusan taikaan

Damiana on sataprosenttisen luonnonmukainen tuote, joka tarjoaa minttumaisen, mausteisen ja hikkorimaisen maun, joka toimii erinomaisesti useimpien lajikkeiden terpeeniprofiilien tukena.

Mikä damiana on?

Damiana, tieteelliseltä nimeltään Turnera diffusa, on lähtöisin subtrooppisilta alueilta Teksasin, Meksikon, Keski-Amerikan, Karibian ja Etelä-Amerikan alueilta. Eri kulttuurien tiedetään käyttäneen tätä kasvia jo pitkän aikaa ennen kirjoitettujen tietojen alkua. Tänä päivänä damianaa käytetään usein alkoholijuomissa, joissa se antaa nesteelle vetävän keltaisen sävyn.

Damiana kuuluu kärsimyskukan ohella kärsimyskukkakasvien (Passifloraceae) sukuun. Sen kukinnot ovat kauniin keltaisia. Näistä kukista kypsyy lopulta viikunamaisia hedelmiä.

Damianan vaikutukset

Damianan tunnettu käyttöhistoria ulottuu kauas. Alkuperäiskansojen tiedetään käyttäneen kasvia sen luontaisilla kasvualueilla lukuisiin perinteisiin käyttökohteisiin. Tänä päivänä damianaa käytetään pääasiassa sen rentouttavien vaikutusten takia. Tästä yrtistä voi nauttia monella eri tapaa. Jotkut sekoittavat sitä alkoholiin uutteita valmistaakseen, kun taas toiset uuttavat damianasta veden avulla mieltä lämmittävää ja virkistävää damianateetä.

Miten käyttää damianaa

Valikoimamme damiana myydään kuivana kasvimateriaalina. Se toimii erinomaisesti ja sopii monenlaisiin käyttökohteisiin. Se omaa miellyttäviä fytokemikaaleja, jotka toimivat mainiosti terpeenien tukena.

Luonnonmukainen damianamme on vapaa terveydelle haitallisista torjunta-ainejäämistä.

Yhdessä pakkauksessa on 50 grammaa kuivattua damianaa.


    Arvostelija M. F. Päivämäärä 18/Aug/2021 :

    Titteli : Love it !!
    Kommentti : Tastes good , and perfect to use instead of tobacco. It blends perfectly with Cannabis, enhancing some terpenes and a fresh flavour !! Love it to smoke it just like rolling cigarettes. (it might be a bit hard for some users to get used to it) Thanks to this product and cannabis i no longer smoke the harsh chemicals of the tobacco companies. Much love RQS !!


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk