Tulevaisuus on vihreä, kenties myös tuleva urasi?

Royal Queen Seeds on loistava paikka kasvattaa uraasi. Missä muualla muka voisit laittaa lahjasi työhön ja toimia osana Euroopan parhaisiin kuuluvaa siemenpankkia? Huippukasvattajat ja ensiluokkaiset genetiikat eivät yksinään luo menestystä, vaan taustalle tarvitaan samoihin korkeuksiin tähtääviä työntekijöitä. Tarvitsemme merkittävän määrän työteliäitä ja osaavia ammattilaisia pitämään yrityksemme kasvuolosuhteet optimaalisina.

Kyllästyttääkö oravanpyörä? Eikö työsi tyydytä? Nyppiikö pomosi käytös? Ehkäpä on aika katsella uraa ja tulevaisuutta toisesta näkökulmasta. RQS on kasvanut erittäin nopealla tahdilla viimeisten vuosien aikana. Me tiedämme tulevaisuuden olevan vihreä. Asiakaspohjamme kasvaa kaikissa tuotesegmenteissä, joten niin kasvaa myös työvoiman tarpeemme.

OLETKO SINÄ ROYAL QUEEN SEEDS MATERIAALIA?

Me Royal Queen Seedsillä haluamme riveihimme ihmisiä, joille kannabis on intohimo. Tämä ei kuitenkaan ole tarpeeksi, vaan lisäksi meillä työskentelevät tarvitsevat rentoa asennetta. Tulemme palkkaamaan lähitulevaisuudessa uusia työntekijöitä useisiin erilaisiin rooleihin. Tulemme luonnollisesti tarvitsemaan viherpeukalon omaavia harrastajia jotka hallitsevat kasvatuksen salat, mutta sen lisäksi tarpeita on myös kasvatusprojektin ulkopuolella.

Oletko kirjallinen lahjakkuus? Meillä olisi tilausta päteville kirjoittajille. Puhutko useita eri kieliä? Tulemme jatkamaan materiaalin tuottamista useilla eri kielillä, joten meillä on tarvetta kääntäjille. Pysyykö sinulla kädessä kynä tai hiiri? Hyvä, sillä tulemme tarvitsemaan lahjakkaita graafisia suunnittelijoita.

Tai ehkäpä tähtäimessäsi on perinteisempi rooli ei niin perinteisessä firmassa? Täydellistä! Tulemme nimittäin laajentamaan markkinointi, asiakaspalvelu ja kauppa-apulaisten armeijaamme kasvun jatkuessa. Royal Queen Seedsin tehtävä on luoda yhteys kasvattajien ja parhaiden feminisoitujen siementen välille. Tämän tavoitteen saavuttamisessa on oleellista, että tiimimme koostuu parhaista mahdollisista työntekijöistä niin asiakasrajapinnassa kuin taustallakin.

Tämä on sinun mahdollisuutesi tehdä työtä globaalin kannabisyhteisön eteen ja työskennellä johtavassa eurooppalaisessa siemenpankissa. Jos siis uskot, että sinut on tehty tavoitteisiimme peilaten oikeista osista, haluaisimme mielellämme kuulla sinusta. Lähetä meille siis CV:si yhteystietolomakkeemme kautta.

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias