Legendary OG Punch Kasvatuspäiväkirja

Video id: 484358439

Tämä kasvatuspäiväkirja dokumentoi kokemukseni Legendary OG Punch kasvatuksesta. Tarkoitukseni oli rakentaa helpohko ja yksinkertainen järjestelmä nähdäkseni minkälaisen sadon sillä saa aikaan. Kokemukseni perusteella tämä lajike tarjoaa elinvoimaisen genetiikan, ihastuttavan multaisen ja hedelmäisen terpeeniprofiilin ja tasapainoiset psykoaktiiviset vaikutukset.

Ennen kuin sukellamme syvemmälle kasvatusprojektin yksityiskohtiin, käykäämme lyhyesti läpi lajikkeen genetiikka ja ne syyt, mitkä johtivat päätökseeni valita tämä lajike alun alkaen.

KATSAUS LEGENDARY OG PUNCHIN GENETIIKKAAN

Legend OG:n ja Purple Punchin risteytys Legendary OG Punch on lähes täydellisen tasapainoinen hybridi indicaa (60 %) ja sativaa (40 %). Legendary OG tuo sekoitukseen indican jumittavan pilven ja rauhoittavan terpeeniprofiilin. Purple Punch puolestaan lisää tähän pohjaan poikkeuksellisen hartsin tuotannon ja hedelmäisen maun.

X

LAITTEISTO

Kasasin tätä projektia varten yksinkertaisen ja kustannustehokkaan laitteiston. Kasvattaja voi helposti asentaa tämän systeemin komeroon, ylimääräisen huoneeseen tai makuuhuonetta jakamaan.

  • 120 cm x 60 cm laatikko
  • 200 m³/h imuri
  • Yksikennoinen ilmankostutin
  • 2 x 100 W valkoisen spektrin LED
  • 200 W purppuraisen spektrin LED

IDÄTTÄMINEN

Projekti potkaistiin alkuun siemenen liottamisella. Olen havainnut tämän tavan nopeuttavan prosessia ja antavan siemenelle etumatkaa kasvuun suoraan kasvualustaan kylvämiseen verrattuna. Laitoin siemenen likoamaan käänteisosmoosin avulla puhdistettuun veteen, joka takaa pehmeän ja puhtaan ympäristön siemenestä ulos ponnistavalle juuren alulle. Mahdollisten bakteeri- ja sienipohjaisten patogeenien päänmenoksi tiputin lasiin veden jatkeeksi muutaman tipan vetyperoksidia.

Itämistä odotellessa oli hyvin aikaan valmistella kasvualusta, jota käytin projektin alusta loppuun. Täytin 3 litran airpotin puoleen väliin asti orgaanisella multasekoituksella. Lisäsin tässä kohtaa sekaan Easy Roots Mycorrhiza Mixia. Tämä sieni kasvaa symbioosissa kannabiksen juurien kanssa ja edistää niiden ravinteidenottoa kasvualustasta. Lisäsin sekoitukseen myös dolomiittijauhoa tyydyttääkseni kasvin tulevan kalsiumin ja magnesiumin tarpeen jo etukäteen. Näin vältin niiden lisäämisen kasvun aikana. Sekoitin kasvualustan osat kunnolla toisiinsa, täytin ruukun loppuun multasekoituksella ja sekoitin kaiken vielä kertaalleen.

48 tunnin päästä saatoin nähdä juurten alkavan pilkistää siemenen kuoresta. Kastelin ruukun ja painoin varovasti noin 2 senttiä syvän kolon mullan keskelle. Tipautin siemenen koloon ja täytin sen varovasti kevyellä multakerroksella. 2 päivän kuluttua taimi pilkisti esiin mullan seasta.

Legendary OG Punch Grow Report

VEGETATIIVINEN VAIHE

Käytin vegetatiivisen vaiheen aikana vain valkosävyisiä LED-valaisimia. Sijoitin ruukun laatikon keskelle ja ripustin lamput laatikon kattoon 1 metrin korkeudelle. Kytkin molemmat lamput ajastimeen ja asetin valojaksoksi 18 tuntia valoa ja 6 tuntia pimeää.

Valon ollessa kunnossa keskityin säätämään muita ympäristötekijöitä oikealle tolalle. Halusin pitää lämpötilan 22 °C tuntumassa koko projektin ajan. Kaikeksi onneksi asuntoni huonelämpötila pysyy suunnilleen näissä lukemissa ilman mainittavia toimenpiteitä. Ainoa käytössä ollut toimenpide oli lämmityksen kytkeminen päälle lämpötilan tippuessa liian alas.

Tavoitteeni oli pitää ilmankosteus 65 % luokassa vegetatiivisen kasvuvaiheen aikana kasvin pitämiseksi terveenä ilman liian suurta homeriskiä. Viritin ilmankosteuttajan laatikon sisään ja kytkin sen kosteussensoriin, joka käynnistyi automaattisesti ilmankosteuden pudotessa liian alas. Laatikon takaseinään kiinnitin ilmankosteutta ja lämpötilaa mittaavan mittarin näiden parametrien seuraamisen helpottamiseksi.

Kastelin kasvualustaa aluksi 0,25 litran edestä per päivä. Tämä on tarpeeksi pitämään kasvualusta kosteana juuria hukuttamatta tai niitä juurimädälle altistamatta.

Related story

Kasvukausi

Ravinteina käytin ainoastaan orgaanisia vaihtoehtoja. Itse kasvualusta sisälsi kuitenkin jo valmiiksi varsin korkean annoksen oleellisia ravinteita, joten laimensin lisäämäni ravinteet puoleen suositelluista pitoisuuksista, sekoitin ne käänteisosmoosilla puhdistettuun veteen ja seurasin valitsemani tuotteen käyttösuosituksia.

Kolmannelle viikolle tultaessa kasvi oli kasvanut huomattavasti seisoen nyt ylväänä 15 sentin korkeudessa useita hyvin kehittyneitä silmuvälejä esitellen. Niinpä päätin tarttua toimeen ja käyttää alhaisen stressin muokkauskeinoja helpottaakseni valon pääsyä tuleville budeille. Taivutin hellästi päävarren toiselle sivulleen 90 asteen kulmaan ja sidoin sen kiinni pehmeää puutarhaan tarkoitettua sidontalankaa käyttäen. Sen jälkeen säädin valaisimet uudestaan tähtäämään 95 sentin korkeudesta kohti kasvin uudelleenmuotoiltua latvustoa.

Projekti onnistui, mutta aiheutin valitettavasti samalla suurta tuhoa. Yksi sivuhaaroista nimittäin repeytyi lähes kokonaan irti jääden retkottamaan päävarresta vain muutaman hassun kuidun varaan. Väsäsin kipsin vaurioituneen kohdan päälle ja toivoin parasta. Kaikeksi onneksi ei kulunut kauaakaan, kunnes tämä sitkeä kaunokainen oli korjannut aiheuttamani vahingon.

Jätin kasvin totuttelemaan tähän uuteen asentoon viikoksi. Viikolla neljä latvoin kasvin neljännen nivelen yläpuolelta. Tämän jälkeen jatkoin lehvästön muotoon taittelua ja kukintopaikkojen availua valolle seuraavan neljän viikon ajan, kunnes latvusto oli tasaisesti samalla korkeudella.

Viikolla kuusi uudelleenistutin kasvin isompaan 15 litran airpot-ruukkuun. Tavoitteena tässä oli antaa juuristolle lisää kasvutilaa ja kasville lisäkorkeutta.

Legendary OG Punch Grow Report

KUKITUKSEN ALOITUS

Viikolla kahdeksan päätin vegetatiivisen kasvun olevan tarpeeksi pitkällä ja käänsin valot kukitusasentoon. Virittelin purppuranväriset LEDit valkoisen LEDin vierelle ja asetin valoajastimen 12-12 säädölle. Tässä vaiheessa kasvin korkeus oli noin 40 cm. Pidin kiinni aiemmasta ravinnetaulukosta ja dolomiitista kalsiumin ja magnesiumin tarpeen täyttämiseksi. Asettelin myös valot uudestaan, tällä kertaa siten, että ne sijaitsivat 40 cm lehvästön yläpuolella.

KUKITUS

Kukituksen aikana säädin ilmankosteuden 40 %. Tarkoituksena ilmankosteuden pudottamisessa oli pienentää homeen riskiä. Lisäsin vesimäärää 0,7 litraan päivää kohti tarkoituksena hyödyntää suuremman ruukun potentiaali ja kasvin kukkimisesta johtuva aineenvaihdunnan tason nousu.

Kiitos kasvin muokkaamiseen käyttämäni aika palkittiin, kun pieniä esikukintoja alkoi ilmestymään ympäri tasakokoisista haaroista muodostuvan tasaisen lehvästön. Päätin harventaa suuren osan suurista valoa peittävistä aurinkolehdistä, mutta jätin niitä tarpeeksi, ettei kasvin fotosynteesi häiriintynyt.

Kasvi innostui kasvamaan korkeutta kukkimisvaiheen aikana ja päätyi 120 senttiä korkeaksi viikolle 16 tultaessa. Tässä kohtaa sen haarat olivat kasvaneet täyteen budia ja niitä koristivat sokerimainen trikromikuorrutus ja tumman oranssit emit. Rajoitin tässä kohtaa ravinteiden saantia ja huuhtelin kasvia pelkällä vedellä kaksi viimeistä sadonkorjuuseen johtanutta viikkoa.

Pahaksi onneksi elämäni täyttyi yllättävistä käänteistä juuri ennen sadonkorjuuta, joten jouduin lykkäämään sitä kahdella viikolla, mutta tästä ei onneksi koitunut seurauksia, vaan kasvi suhtautui asiaan hyvin. Aurinkolehdet kuihtuivat ja putosivat, mutta budit säilyttivät upean ulkomuotonsa.

Katkaisin puskan tyvestä ja ripustin sen kuivumaan pimeään huoneeseen kahden viikon ajaksi. Sen jälkeen kuivatrimmasin kukinnot ja laitoin ne purkkeihin kypsymään usean viikon ajaksi. Ja lopulta koitti kauan odotettu polttelutuokio!

LEGENDARY OG PUNCHIN VAIKUTUKSET, MAKU JA AROMIT

Legendary OG Punch tarjoamat vaikutukset ovat tasapainoiset. Bongista tai jointista imaistu hitti iskee ensin aivoihin. Korkean THC-pitoisuuden vaikutukset iskevät kipinää pääkopassa ja ensivaikutukset ovat luovuutta edistäviä ja sosiaalisen viban omaavia.

Jumittava kehoon kohdistuva vaikutus seuraa kuitenkin perässä noin tunnin kohdalla. Päähän kohdistuneiden vaikutusten valuessa hiljaa pois ottaa vallan leppeästi kroppaa hyväilevä pilvi. Odotettavissa on lihasjumien helpottaminen rentouden vallatessa ruumiisi. Ja kyllä, myös mässyt tulevat todennäköisesti tarpeeseen pikapuoliin. Vaikka fyysinen puoli onkin vaikutuksiltaan jumittava, ei tämä vaikutus ole liian päällekäyvä. Voit hyvin saada vietyä loppuun mahdollisesti päivältä jääneet askareet, joskin luultavasti merkittävästi aiempaa letkeämmissä merkeissä. Lajike sopii siis niin aamun avaamiseen kuin illan rentoutumiseenkin.

Legendary OG Punchin budit eivät ainoastaan ole äärimmäisen herkullisen näköisiä, vaan myös upealla tuoksulla varustettuja. Lajikkeen trikromit suorastaan tihkuvat herkullisia terpeenejä kukituksen aikana. Myrseeni ja karyofylleeni erottuvat eniten joukosta vastaten lajikkeen mausteisen pippurisista ja multaisista aromeista. Limoneeni ja pineeni puolestaan heittävät sekaan lisäksi mäntyä, sitrushedelmää ja hyppysellisen makeutta.

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias