Royal Queen Seeds tulee Barcelonaan!

Royal Queen Seeds on avannut Barcelonaan 2 uutta kauppaa, jotka sijoittuvat Carrer de Pelaille ja El Ravaliin, Barcelonan maineikkaaseen vanhaan kaupunkiin. Lue lisää kauppojemme sijainnista ja katso uusi video, jossa haastatellaan kauppojamme vetävää Borjaa.

Video id: 271089558

MITÄ TUOTTEITA LÖYDÄT RQS-KAUPOISTA?

Kuten kaikista RQS-kaupoista myös Barcelonan kauppojemme hyllyt notkuvat laatutavaraa. Tämä pitää luonnollisesti sisällään täyden valikoiman kannabiksen siemeniä, mutta lisäksi muuta kiinnostavaa kuten CBD-öljyjä, kasvatustarvikkeita (kuten ravinnetaulukkoja) ja laajan valikoiman kaikenlaista poltteluun liittyvää tavaraa, kuten bongeja, vaporisaattoreita, papereita ja muuta mukavaa.

Ystävällinen henkilökuntamme paitsi saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi, on myös koulutettu antamaan asiantuntijatason neuvontaa, jonka avulla revit parhaan mahdollisen tuloksen irti kasvihuoneestasi.

MITEN VALITA OIKEA LAJIKE?

Henkilökuntamme on omistautunut auttamaan kaiken tasoisia kasvattajia onnistumaan siemenvalinnassa ja itse kasvatuksessa. Riippumatta olitko useiden satojen veteraani, vai vasta uraasi aloitteleva viherpeukalo, me pystymme konsultoimaan sinua ja ohjaamaan sinut lajikkeen pariin, joka sopii käytössä olevalle työkalupakillesi.

Yksinkertaisia kysymyksiä – miten, missä, milloin – esittämällä ja tarvikelistaasi sekä tavoitteisiisi tutustumalla henkilökuntamme ohjaa sinut parhaiten juuri sinulle sopivien lajikkeiden pariin.

Royal Queen Seeds tulee Barcelonaan!

MITKÄ OVAT PARHAITEN MYYVÄT SIEMENET KAUPOISSANNE?

Royal Cookies on erittäin suosittu lajike Barcelonan kaupoissamme juuri tällä hetkellä. Se on ainutlaatuinen hybridi, joka soveltuu hyvin niin ulko- kuin sisäkasvatukseenkin. Kaiken päälle kyseessä on vielä erittäin potentti ja herkullisen makuinen lajike, joten suosio ei lopulta ole kovin yllättävää.

Royal Gorilla kasvattaa myös suosiotaan päivä päivältä, vaikka se kuuluukin valikoimamme uudempaan kastiin. Kyseessä on toinen äärimmäisen vahva lajike, joka tuottaa suuria satoja sekä sisällä että ulkona.

Sativapohjainen valikoimamme on myös hyvin suosittu. Esimerkiksi Amnesia Haze ja Lemon Shining Silver Haze ansaitsevat tulla poimituksi esille voimakkuutensa ja piristävän pilvensä ansiosta.

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä tulevat autoflowerimme, joiden kysyntä on myös ollut korkeaa kaiken tasoisten kasvattajien keskuudessa. Suosituimmista autoflowereista mainittakoon esimerkiksi Northern Lights Auto ja Bubble Kush Auto.

MIKÄ ON PARAS RQS-LAJIKE MAUN JA TEHON PUOLESTA?

Tämä on tietysti hyvin subjektiivinen kysymys ja vastaus riippuu lähes täysin yksittäisten käyttäjien arvotuksista. Siitä huolimatta jotkin lajikkeet tarjoavat samassa paketissa tajunnanräjäyttävää makua ja vahvaa pilveä. Esimerkiksi Royal Cookies, joka yhdistää miellyttävän indica pilven ja makuhermoja kutkuttavan maun. Toisena vaihtoehtona voisi olla Blue Mystic, joka on vanhempaa perua, mutta omaa erityisen hienon makean makuprofiilin.

MISTÄ LÖYDÄN LISÄTIETOA RQS-KAUPOISTA?

Nettisivumme ja sosiaalisen median tilimme ovat oivia paikkoja aloittaa tarjontaamme ja uutuuksiimme tutustuminen, olipa kyse sitten yrityksestämme yleisellä tasolla tai yksittäisistä kaupoista. Vaihtoehtoisesti voit vain vaellella paikalle Pelaille Ramblan läheisyyteen tai Universitatille, ja lupaamme että koet olosi tervetulleeksi.

Royal Queen Seeds tulee Barcelonaan!

MITEN RAVAL VAIKUTTAA ASIAKASPROFIILIIMME?

El Raval kuuluu Barcelonan vanhaan kaupunkiin. Alueesta johtuen sen kadut ovat pitkälti turistien kyllästämiä, joten asiakkaamme tulevatkin ympäri maailmaa, vaikka joukkoon mahtuu tietysti myös hyvä joukko paikallisia kannabisharrastajia.

MIKÄ TEKEE BARCELONAN KANNABISKULTTUURISTA POIKKEAVAN?

Barcelonan kannabiskulttuurin voisi kuvailla kasvaneen viime vuosina räjähdysmäisesti, ja kasvava markkina onkin houkutellut paikalle suuren joukon klubeja ja siemenpankkeja. Kuten jotkut toiset eurooppalaiset markkinat, ilmeisimpänä esimerkkinä Amsterdam, ei Barcelonan kannabisskene ole vielä täysin turistien hallitsema. Lähihistorian kasvua katsoen ja tulevaisuuden näkymiä tutkaillen uskallammekin ennustaa, että Barcelonan arvo tulee nousemaan suureksi vaikuttajaksi niin eurooppalaisella kuin globaalillakin mittapuulla tarkasteltuna.

PISTÄYDY KAUPALLA SANOMASSA HEI!

Kauppamme sijaitsevat osoitteissa Carrer de Pelai 3 ja Carrer del Carme 39. Henkilökuntamme on aina iloinen voidessaan auttaa asiakkaitamme navigoimaan kannabiksen maailmassa, joten tule rohkeasti tervehtimään meitä!

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias