Ilmaisia kannabiksen siemeniä / ilmaisia kannabisaiheisia lahjojaVapaa siemeniä

Euroopan nopeimmin kasvaviin siemenpankkeihin kuuluva Royal Queen Seeds on jo vuosien ajan toimittanut markkinoille korkealaatuisia siemeniä kohtuullisilla hinnoilla. Valikoimastamme löydät useita kansainvälisiä palkintoja voittaneita lajikkeita. Olemme niin varmoja tarjontamme laadusta, että päätimme aloittaa erikoiskampanjan tarjoten ILMAISIA siemeniä!

Tästä hetkestä eteenpäin, ja vain rajoitetun ajan, lahjoitamme avokätisesti huippulaatuisia siemeniämme täysin maksutta.

Luit aivan oikein, saat ILMAISIA siemeniä* jokaisen tekemäsi tilauksen yhteydessä. Älä kävele onnesi ohi, vaan kurkista ilmaiseen siementarjontaamme: Amnesia Haze, legendaarinen pään nollaava lajike; White Widow, White-lajikkeiden kantaäiti ja kulmakivi; Indica Crystal Extreme eli tuttavallisemmin ICE, hartsiin verhoutuva indica; Critical, laajalta ylistetty satohirviö; Royal Moby, nopeasti kukkiva sisätilojen jätti, ja paljon muuta!

Jokaista nettikaupassamme käyttämääsi 25 euroa kohti saat yhden satunnaisesti valitun siemenen. Jos ostat 50 eurolla, saat kaupanpäälle 3 siementä. 75€ käyttävälle lähtee 5 ilmaista siementä ja 135€ edestä ostoksia tehneille laitamme tasan 10 ilmaista siementä. Löydät lisätietoja alla olevasta taulukosta.

Ilmaiset siemenet valitaan sattumanvaraisesti, mutta teemme parhaamme tarjotaksemme valoriippuvaisia lajikkeita ostaneille valoriippuvaisten lajikkeiden siemeniä ja autoflowereita hankkineille autoflowereita kaupantekijäisinä.

Mikäli jokin asia jäi vielä epäselväksi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

* Royal Queen Seedsin ilmaisten siementen promo koskee vain normaaleja siemeniä. Bulkkisiementen ostajat on rajattu pois tämän ja muiden tarjousten piiristä.

Ilmaista kannabisaiheista Royal Queen Seeds tavaraaree

Useimmat siemenpankit olisivat onnellisia voidessaan tarjota meidän siementemme tasolla olevia siemeniä asiakkailleen, mutta Royal Queen Seedsillä standardit ovat korkeammalla. Haluamme palkita uskollisia asiakkaitamme myös muilla yllätyksillä ja jaammekin tilausten mukana Royal Queen Seeds brändättyä tavaraa kuten RQS-sytkäreitä, RQS-papereita, julisteita, tarroja ja muita mahtavia tuotteita! On luonnollisesti myös täysin mahdollista, että uskolliset asiakkaamme löytävät myös ylimääräisiä siemeniä paketistaan. Tutustu oheisiin taulukoihin saadaksesi käsityksen minkälaista extraa sinulla on lupa odottaa erikokoisten tilausten kanssa.

ILMAISET SIEMENET

€ 25,- Ilmainen Siemen
€ 50,- Ilmaista Siementä
€ 75,- Ilmaista Siementä
€ 110,- Ilmaista Siementä
€ 135,- 10 Ilmaista Siementä
€ 200,- 15 Ilmaista Siementä
€ 260,- 20 Ilmaista Siementä
€ 325,- 25 Ilmaista Siementä
€ 390,- 30 Ilmaista Siementä
€ 455,- 35 Ilmaista Siementä
€ 520,- 40 Ilmaista Siementä
€ 585,- 45 Ilmaista Siementä
€ 650,- 50 Ilmaista Siementä
€ 715,- 55 Ilmaista Siementä
€ 780,- 60 Ilmaista Siementä
You will receive a random pack from the Royal Queen Seeds collection

Great Value

Best Offer

FREE MERCHANDISE

€ 25,- NA NA NA
€ 50,- NA NA
€ 75,- NA
€ 110,-
€ 135,-
€ 200,-
€ 260,-
€ 325,-
€ 390,-
€ 455,-
€ 520,-
€ 585,-
€ 650,-
€ 715,-
€ 780,-
  Grinder Stickers Smoking Paper Lighter Posters  

Great Value

Best Offer

 

Siemenet

Free feminized cannabis seeds with your order

Kaikista ilmaisista lahjoista siemenet lienevät luultavimmin se kiinnostavin. Kaupantekijäisiksi lähettävät siemenet valitaan satunnaisesti, mutta ei syytä huoleen, nämä siemenet kuuluvat suosituimpiin lajikkeisiimme. Listalta löytyy mm. Amnesia Haze, Critical, Royal Moby, White Widow ja muita palkintoja keränneitä lajikkeita. Hauskuus syntyy paketin sisältöä arvaillessa. Takaamme kuitenkin, että yllätys tulee olemaan miellyttävä.

 

Grinder

Free RQS Grinder with every cannabis seed order

Paras tapa esikäsitellä kasvattamasi Royal budit. Ei ole väliä onko aikeesi polttaa royal kannabiksesi, vai esimerkiksi leipoa niistä kakku, molempiin nautintotapoihin saat parhaan mahdollisen alun pyörittelemällä grinderilla marihuanan tasalaatuiseksi. Heitä hyvästit budin murskaamisen tahmaamille sormille, nyt kaikki tuo tahma päätyy lopulta kehoosi, tapahtui se sitten kakun tai jointin kautta.

 

Tarrat

Free Cannabis Stickers

Toinen mainio keräilyynkin soveltuva lahja joka löytyy useimmista pakkauksista ovat tarramme. Tarroissa on Royal Queen Seedsin logo kera tyylikkäiden myymiimme lajikkeisiin liittyvien kuvien. Tämä pieni taideteos tarttuu mihin tahansa kovaan ja tasaiseen pintaan.

 

Paperit ja filtterit

Free smoking papers and rolling papers

Tarjoamamme paperit ja filtterit takaavat miellyttävän polttokokemuksen. Ne on suunniteltu tasaiseen ja kiireettömään palamiseen. Tämä antaa sinulle aikaa nautiskella savuistasi. Paperin leveys on 4,5 senttiä ja pituus 10,8 cm, eivätkä ne muuta budisi makua. Filtterit puolestaan mahdollistavat viimeisenkin marihuanan hippusen nauttimisen ilman huulten polttamista.

 

Sytkärit

Free RQS Lighter

Clipper-sytkärit on jo pitkään liitetty 420-elämäntapaan ja tähän on olemassa hyviä syitä. Sytkärien muoto on pitkänomainen, minkä johdosta se on turvallinen käsitellä. Irrotettava kivi toimii erinomaisena työkaluna jointin väsäämisessä. Sytytin on uudelleentäytettävä ja kiven voi vaihtaa, joten työkalun perusosa voi palvella sinua vuosikausia. Royal Queen Seeds -sytkäri on musta ja siihen on painettu yrityksemme logo, puhelinnumero, sähköposti ja nettisivun osoite. Hyvä sytytin on polttajan perustyökalu ja tarjoamamme Clipper kuuluu parhaisiin vaihtoehtoihin.

 

Julisteet

Free Cannabis Posters

Lopuksi, lahjavalikoimamme joukosta löytyy myös mahtavia taideteoksia julisteiden muodossa. Erilaisia julisteita on viisi kappaletta ja niissä esiintyvät lajikkeet ovat Northern Light, Fruit Spirit, Amnesia Haze ja Shining Silver Haze erilaisilla maisemataustoilla.

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias