ILMAISIA KANNABIKSEN SIEMENIÄ / ILMAISIA KANNABISAIHEISIA LAHJOJA

Vapaa siemeniä

Olemme niin vakuuttuneita myymiemme siementen laadusta, että päätimme käynnistää erikoispromootion niille. Tarjoamme korkealaatuisia siemeniä kilpailukykyiseen hintaan ja valikoimastamme löytyy myös useita kansainvälistä menestystä saavuttanutta lajiketta. Ja nyt, rajoitetun ajan, tarjoamme reippaan määrän siemeniämme… LAHJOINA!

Luit oikein, saat ILMAISIA siemeniä jokaisen kauttamme tehdyn tilauksen päälle. Et taatusti halua missata tätä tarjousta, vilkaise tätä listaa: Amnezia Haze, legendaarinen aivot buuttaava hirviöruoho, White Widow, mystisen White-perheen esiäiti, Ice, kristalleilla kuorrutettu indica, Critical, suurten satojen vihreä pommi, tai Royal Moby, sisätilan jättiläinen.

Käyttämällä vain 25€ nettikaupassamme pääset kiinni näihin etuihin 1 satunnaisesti valitun siemenen muodossa. 50€ ostokset tuovat sinulle 3 ilmaista siementä, 75€ tuo 5 kappaletta ja 135€ ostoksilla lähetämme sinulle 10 ilmaista siementä.

Emme voi kertoa sinulle mitä siemeniä nämä ilmaiset tulevat olemaan, ne valitaan pakkaushetkellä satunnaisesti.

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää tästä kampanjasta, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Työntekijämme vastaavat mielellään kysymyksiisi.

* Royal Queen Siemenet Free Siemenet Scheme on käytettävissä vain säännöllisesti ostoksia. Bulk siemen ostoja nimenomaisesti jätetty tämän järjestelmän ja muiden ad hoc tarjouksia.

Free Merchandise

Mikäli jokin muu yritys myisi yhtä laadukkaita tuotteita he olisivat varmaan sitä mieltä, että asiakas saa rahoilleen tarpeeksi vastinetta ilman lahjojakin. Royal Queen Seedsin rima on kuitenkin korkeammalla, ja tarjoammekin uskollisille asiakkaillemme myös muuta ylimääräistä. Ilmaisten siementen lisäksi laitamme pakettiin myös lahjoja, kuten Clipper-sytkäreitä, sätkäpapereita ja julisteita. Antaaksemme idean tarjoamistamme lahjoista tässä sinulle lista peruskategorioista.

FREE SEEDS

€ 25,- 1 Free Seed
€ 50,- 3 Free Seed
€ 75,- 5 Free Seed
€ 135,- 10 Free Seed
€ 270 20 Free Seed
€ 405,- 30 Free Seed
€ 540,- 40 Free Seed
€ 675,- 50 Free Seed
You will receive a random package from the Royal Queen Seeds collection

Great Value

Best Offer

 

FREE MERCHANDISE

€ 25,- NA NA NA  
€ 50,- NA NA  
€ 75,- NA  
€ 135,-  
€ 270,-  
€ 405,-  
€ 540,-  
€ 675,-  
  Grinder Stickers Smoking Paper Lighter Posters  

Great Value

Best Offer

 

Siemenet

Free feminized cannabis seeds with your order

Kaikista ilmaisista lahjoista siemenet lienevät luultavimmin se kiinnostavin. Kaupantekijäisiksi lähettävät siemenet valitaan satunnaisesti, mutta ei syytä huoleen, nämä siemenet kuuluvat suosituimpiin lajikkeisiimme. Listalta löytyy mm. Amnesia Haze, Critical, Royal Moby, White Widow ja muita palkintoja keränneitä lajikkeita. Hauskuus syntyy paketin sisältöä arvaillessa. Takaamme kuitenkin, että yllätys tulee olemaan miellyttävä.

 

Grinder

Free RQS Grinder with every cannabis seed order

Paras tapa esikäsitellä kasvattamasi Royal budit. Ei ole väliä onko aikeesi polttaa royal kannabiksesi, vai esimerkiksi leipoa niistä kakku, molempiin nautintotapoihin saat parhaan mahdollisen alun pyörittelemällä grinderilla marihuanan tasalaatuiseksi. Heitä hyvästit budin murskaamisen tahmaamille sormille, nyt kaikki tuo tahma päätyy lopulta kehoosi, tapahtui se sitten kakun tai jointin kautta.

 

Tarrat

Free Cannabis Stickers

Toinen mainio keräilyynkin soveltuva lahja joka löytyy useimmista pakkauksista ovat tarramme. Tarroissa on Royal Queen Seedsin logo kera tyylikkäiden myymiimme lajikkeisiin liittyvien kuvien. Tämä pieni taideteos tarttuu mihin tahansa kovaan ja tasaiseen pintaan.

 

Paperit ja filtterit

Free smoking papers and rolling papers

Tarjoamamme paperit ja filtterit takaavat miellyttävän polttokokemuksen. Ne on suunniteltu tasaiseen ja kiireettömään palamiseen. Tämä antaa sinulle aikaa nautiskella savuistasi. Paperin leveys on 4,5 senttiä ja pituus 10,8 cm, eivätkä ne muuta budisi makua. Filtterit puolestaan mahdollistavat viimeisenkin marihuanan hippusen nauttimisen ilman huulten polttamista.

 

Sytkärit

Free RQS Lighter

Clipper-sytkärit on jo pitkään liitetty 420-elämäntapaan ja tähän on olemassa hyviä syitä. Sytkärien muoto on pitkänomainen, minkä johdosta se on turvallinen käsitellä. Irrotettava kivi toimii erinomaisena työkaluna jointin väsäämisessä. Sytytin on uudelleentäytettävä ja kiven voi vaihtaa, joten työkalun perusosa voi palvella sinua vuosikausia. Royal Queen Seeds -sytkäri on musta ja siihen on painettu yrityksemme logo, puhelinnumero, sähköposti ja nettisivun osoite. Hyvä sytytin on polttajan perustyökalu ja tarjoamamme Clipper kuuluu parhaisiin vaihtoehtoihin.

 

Julisteet

Free Cannabis Posters

Lopuksi, lahjavalikoimamme joukosta löytyy myös mahtavia taideteoksia julisteiden muodossa. Erilaisia julisteita on viisi kappaletta ja niissä esiintyvät lajikkeet ovat Northern Light, Fruit Spirit, Amnesia Haze ja Shining Silver Haze erilaisilla maisemataustoilla.

OSTOSKORI

Sisältää ILMAISIA tuotteita

No products

Toimitus € 0.00
Thteensä € 0.00

Kassa