Mikä Bitcoin on?

Vaikka suuri osa maailmasta käyttääkin vielä perinteistä fyysistä rahaa, on netissä käytössä myös uusi virtuaalivaluutta, Bitcoin, joka on saavuttanut suosiota vaihtoehtona perinteisille valuutoille. Bitcoinin maksuprosessi on hyvin helppo, minkä lisäksi se on myös erittäin turvallinen. Bitcoinin käyttö mahdollistaa maksusuoritusten tekemisen internetin kautta täysin anonyymisti.

Voit unohtaa välikäsien käyttämisen nettimaksuissa, eikä maksusuorituksen tekemiseen tarvita edes pankkiasi. Bitcoin on virtuaalivaluutta ja sellaisena se ei ole altis perinteisille valuuttakurssien manipulointikeinoille. Lisäksi Bitcoin pitää sisällään koodattuja turvaominaisuuksia, jotka tähtäävät sen vakauden ylläpitämiseen ja manipulaation estämiseen.

Kuka tahansa voi tänä päivänä käyttää tätä hajautettua virtuaalivaluutta maksamiseen. Kaikki mitä tarvitset Bitcoinilla maksamiseen, on tietokone tai muu älylaite internetyhteydellä.

Miksi käyttää Bitcoinia perinteisten maksutapojen sijaan?

* Bitcoin siirroissa on käytössä ainutlaatuinen koodausmetodi nimeltään block chain, jonka johdosta kolmansien osapuolien on lähes mahdotonta hakkeroida tai seurata siirtoja. Tämä on mainio tapa pitää uteliaiden katseet poissa asioistasi, jopa valtiollisten tahojen.

* Tämä ei ole ainoastaan turvallisempi tapa siirtää rahaa internetissä, vaan myös edullisempi. Tämä johtuu siitä, että Bitcoinia käyttämällä sinun ei tarvitse maksaa kolmansille osapuolille maksujesi välittämisestä, kuten muiden verkkomaksujen kanssa on tapana.

Katso seuraava video oppiaksesi lisää Bitcoin-siirroista:Kuinka käyttää Bitcoinia maksuvälineenä maksaessasi ostoksia Royal Queen Seedsille

Royal Queen Seedsillä on nyt mahdollista maksaa ostoksiaan myös Bitcoineilla. Aivan ensimmäiseksi sinun tulee avata Bitcoin-lompakko. Tämän jälkeen sinun tulee hankkia Bitcoineja lompakkoosi. Älä huoli, prosessi on hyvin yksinkertainen. Kun sinulla on Bitcoin-lompakko ja valuuttaa, voitkin alkaa tekemään ostoksia Bitcoineilla.

Mikä on Bitcoin-lompakko?

Bitcoin-lompakko on käytännössä virtuaalinen tili, jolla voit vastaanottaa ja lähettää Bitcoin-valuuttaa. Kun käyttäjä hankkii Bitcoineja, siirretään ne hänen lompakkoonsa. Kun taas päätät käyttää virtuaalivaluuttaasi, siirretään Bitcoinit lompakostasi kauppiaalle vahvistamasi kaupan mukaisesti. Helpottaaksemme alkuunpääsyä selitämme nyt sinulle, kuinka saat käyttöösi Coinbase-tilin.

Coinbase-tili on eräs Bitcoin-lompakon muodoista. Coinbase on käytössä ympäri maailmaa, joten siirtosi toimivat jouhevasti koko maailmaan.

Bitcoin-lompakon luominen

Askel 1: Bitcoin-lompakon luominen on helppo työ. Mene ensin osoitteeseen https://electrum.org/#download Tämä linkki vie sinut Electrumin sivuille. Electrum on yksinkertainen, turvallinen ja helppokäyttöinen Bitcoin-lompakko.

Askel 2: Tämän ohjelman avulla voit luoda itsellesi lompakon.

Askel 3: Tilia luodessasi sinulle luodaan “Generation Seed”. Tämä on käytännössä salasana, jonka avulla voit saada lompakon hallinnan takaisin, mikäli syystä tai toisesta sen menettäisit. Kirjaa tämä Generation Seed ylös paperille ja talleta se varmaan paikkaan. Älä koskaan jaa tätä tietoa kenenkään kanssa! Tämän tiedon luovuttaminen vastaisi käytännössä samaa, kuin pankkitunnuksiesi tai luottokorttisi tietojen antaminen vieraisiin käsiin.

Bitcoin-maksun lähettäminen Royal Queen Seedsille

Nyt kun sinulla on Bitcoin-lompakko voit maksaa verkkokaupassamme tehdyt ostokset tämän lompakon kautta. Sinulle tulee tietysti olla katetta lompakossasi. Mikäli lompakossasi ei ole vielä Bitcoineja, voit löytää sellaisia myyvien tahojen yhteystietoja tämän sivun alalaidasta.

Askel 1: Ostaessasi kannabiksen siemeniä Royal Queen Seedsin nettikaupasta valitse kassalla maksutavaksi Bitcoin.

Buy Cannabis seeds with bitcoins

Askel 2: Kun olet tehnyt tämän valinnan, sinut ohjataan toiselle sivulle, jossa täytät tiedot maksun vahvistamiseksi.

Sivun tiedot ovat:

A. Royal Queen Seedsin Bitcoin-tilin osoite
B. Laskun loppusumma
C. Tilausnumero


Buy Marijuana Seeds with Bitcoins

Askel 3: Avaa Bitcoin-lompakkosi

Askel 4: Tärkeää: varmista että valuuttavalinta on BTC, ei mBTC. Tämän voi vaihtaa valitsemalla Tools > Preferences > Appearance: Base Units: BTC.

Askel 5: Klikkaa “lähetä” nappia. Sinun tulisi nähdä seuraava ruutu:

Askel 6: Kopioi Royal Queen Seedsin Bitcoin-osoite vastaanottajan kohdalle (“To”). Huomaathan, että alla olevissa kuvissa oleva osoite on vain esimerkki, älä käytä sitä!

Askel 7: Kopioi tilausnumero kohtaan “Description/message”.

Askel 8: Kopioi tilauksen summa kohtaan “Amount”.

Askel 9: Paina “Send” lähettääksesi maksun meille!

Prosessoimme tilauksesi välittömästi maksusi vastaanotettuamme!

Kuinka ostaa Bitcoineja

Alla lista Bitcoineja myyvistä tahoista:

www.bitonic.nl – Hollantilainen Bitcoin-kauppias
www.localbitcoins.com – Kansainvälinen Bitcoin-markkinapaikka
www.bitbargain.co.uk – Iso-Britannialainen Bitcoin-markkinapaikka
www.clevercoin.net – Hollantilainen Bitcoin-markkinapaikka
www.bitcoinnordic.com – Skandinaavi Bitcoin-kauppias

On olemassa myös lukematon määrä muita vaihtoehtoisia sivuja Bitcoinien hankkimiseen. Kuten voit nähdä, on Bitcoin turvallinen ja verrattain helppokäyttöinen tapa tehdä ostoksia ja siirtoja. Mitä enemmän siirtoja teet, sen helpommin ne rupeavat käymään.

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias