40 % ALE Blue Gelato koodilla BLUE2

 • Marula Fruit Regular
 • Marula Fruit Regular

Marula Fruit Regular

Marula Fruit on terapeuttinen indica-lajike. Ota jonkin aikaa päivästäsi keskittyäksesi omaan hyvinvointisi. Polta kukat, meditoi ja kiitä itseäsi myöhemmin.
(9) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 70.00

€ 70.00 (-0%)

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (6)

Marula Fruit Regular: Rentoudu ja hemmottele itseäsi Mendocinon ja Mozambican risteytyksellä

Marula Fruit on kunnolla pajauttava indica, joka on peräisin Afrikasta. Kunnioitimme kasvin alkuperää nimeämällä lajikkeen saman maanosan Marula-puun mukaan. Nämä suuret ja karut puut tuottavat hedelmiä, jotka humalluttavat paikallisia norsuja. Vaikka kantamme tuottaa erilaisen vaikutuksen, nämä kaksi lajia jakavat laajoja katoksia ja psykoaktiivisia ominaisuuksia. Marula Fruitin luomiseksi hankimme ainutlaatuisen maatiaislajikkeen, joka löydettiin Mosambikista, Kaakkois-Afrikasta. Risteytimme tämän upean näytekappaleen voimakkaalla indica-lajikkeella, jota löytyy Mendocino Countysta, Kaliforniasta.

Näiden kahden planeetan vastakkaisilta puolilta olevien lajikkeiden risteyttäminen oli kunnianhimoinen tehtävä. Olemme kuitenkin enemmän kuin tyytyväisiä tulokseen! Marula Fruitista tuli voimakkaasti indica dominantti lajike, joka sisältää 35 % indica-geenejä ja 65 % sativaa. Kasvia on helppo kasvattaa, se tuottaa palkitsevan sadon ja tarjoaa lääkinnällisiä ominaisuuksia.

MARULA FRUITIN VAIKUTUKSET, MAKU JA AROMI

Marula Fruitia rentouttavaksi kutsuminen olisi vähättelyä. Tämän kasvin vaikutusta on vaikea vangita pelkästään sanoilla. Se muistuttaa euforiaa, jonka tuntee koko kehon hieronnan tai kunnon yöunien jälkeen. Muutama imaisu näistä kukista aktivoi parasympaattisen hermoston, rentouttaa lihaksia ja poistaa stressiä. Marula Fruit keventää psykologista painoa hartioilta ja antaa mielelle tauon. Se ei ole päiväsaikaan käytettäväksi suunniteltu lajike, ellei sinulla ole suunnitteilla lepopäivä. Sen sijaan se on ihanteellinen iltakäyttöön. Lataa bongi tai höyrystin kukalla ja pakene maailmaa hetkeksi. Tämän kukissa on keskimäärin 20 % THC-pitoisuus, joka katalysoi pilven, joka asettuu nopeasti ja viipyy pitkään.

On helppo ymmärtää, miksi lääkintään tätä käyttävät kokevat niin paljon helpotusta tästä kannasta. Lajikkeen fyysinen pilvi on tehokas poistamaan kipua, lievittämään ahdistusta ja poistamaan stressiä.

Marula Fruit kutkuttaa aisteja miellyttävällä terpeeniprofiilillaan. Kukat ovat makeita ja sokerisia, ja niistä huokuu herkullisia kirsikan ja hattaran sävyjä.

MARULA FRUITIN KASVATTAMINEN

Marula Fruit on todellinen pröystäilijä. Viljelijät havaitsevat tämän nopeasti kukinnan alkaessa. Kasvin kukinnot ovat epätavallisia, mutta silti silmää miellyttäviä. Ne ovat piikikkäitä, joulukuusen muotoisia, ja tuottavat suuria määriä tahmeaa hartsia. Se on sitkeä lajike, joka ei vaadi erityisiä kasvuolosuhteita - se menestyy melkein missä tahansa ympäristössä. Sekä sisä- että ulkokasveja on helppo hallita ja ne saavuttavat keskipitkän korkeuden. Sisäkasveilla saadaan tyydyttävä sato noin 475 g/m² 49–53 päivän kukinnan jälkeen. Ulkona viljellyt kasvit tuottavat massiivisen 650 g/kasvi, ja on satovalmis lokakuun alussa.

Marula Fruit Regular data sheet
Siementyyppi: Tavalliset
THC: 20%
CBD: Matala
Sato sisällä: 425 - 475 gr/m2
Sato ulkona: 600 - 650 gr/plant
Korkeus sisällä: 90 – 140 cm
Korkeus ulkona: 140-180 cm
Kukkimisaika: 7 - 8 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Geneettinen tausta: Mendocino x Mozambica
Tyyppi : Sativa 65% Indica 35%
Vaikutus: Fyysisesti rentouttava, Rauhoittava, Tasapainoinen
Ilmasto: Lyhyt kesä
Maku: Ananas, Hedelmä, Multainen

  Arvostelija M. B. Päivämäärä 25/Jul/2022 :

  Titteli : Erba fantastica
  Kommentti : Ho preso questa qualità per le caratteristiche e per la possibilità di riprodurla facendo talee. Eccezionale risultato, consigliata certamente.

  Arvostelija C. M. Päivämäärä 23/May/2022 :

  Titteli : C.M.
  Kommentti : This is not a plant for beginners. Good results after germinating. I liked the high. Recommended for therapeutic issues.

  Arvostelija M. F. Päivämäärä 28/Apr/2022 :

  Titteli : Hammer
  Kommentti : Eine super Sorte aber super geschmeck aber nix für Anfänger

  Arvostelija A. S. Päivämäärä 23/Dec/2021 :

  Titteli : perfect outdoor
  Kommentti : good for outdoor growing

  Arvostelija S. G. Päivämäärä 26/Jun/2020 :

  Titteli : A découvrir
  Kommentti : Livraison toujours impeccable. Mon jardin est full... mais la description me donnait tellement envie ! Elles seront prêts de moi pour la prochaine saison.

  Arvostelija J. C. Päivämäärä 11/May/2020 :

  Titteli : Good quality seeds
  Kommentti : Amazing seeds, all of them germinated. Grew first batch under lights with great results. Really nice high that lasts for hours. Second batch are growing outside at present and seems to be going really well.


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 18323 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.