• Marula Fruit Regular
 • Marula Fruit Regular

Marula Fruit Regular

Marula Fruit on terapeuttinen indica-lajike. Ota jonkin aikaa päivästäsi keskittyäksesi omaan hyvinvointisi. Polta kukat, meditoi ja kiitä itseäsi myöhemmin.
 4.5/5 (2) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
€ 70.00
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Marula Fruit: Hemmottele Itseäsi Levolla Ja Rentoutumisella

Marula Fruit on kunnolla pajauttava indica, joka on peräisin Afrikasta. Kunnioitimme kasvin alkuperää nimeämällä lajikkeen saman maanosan Marula-puun mukaan. Nämä suuret ja karut puut tuottavat hedelmiä, jotka humalluttavat paikallisia norsuja. Vaikka kantamme tuottaa erilaisen vaikutuksen, nämä kaksi lajia jakavat laajoja katoksia ja psykoaktiivisia ominaisuuksia. Marula Fruitin luomiseksi hankimme ainutlaatuisen maatiaislajikkeen, joka löydettiin Mosambikista, Kaakkois-Afrikasta. Risteytimme tämän upean näytekappaleen voimakkaalla indica-lajikkeella, jota löytyy Mendocino Countysta, Kaliforniasta.

Näiden kahden planeetan vastakkaisilta puolilta olevien lajikkeiden risteyttäminen oli kunnianhimoinen tehtävä. Olemme kuitenkin enemmän kuin tyytyväisiä tulokseen! Marula Fruitista tuli voimakkaasti indica dominantti lajike, joka sisältää 75 % indica-geenejä ja 25 % sativaa. Kasvia on helppo kasvattaa, se tuottaa palkitsevan sadon ja tarjoaa lääkinnällisiä ominaisuuksia.

MARULA FRUITIN VAIKUTUKSET, MAKU JA AROMI

Marula Fruitia rentouttavaksi kutsuminen olisi vähättelyä. Tämän kasvin vaikutusta on vaikea vangita pelkästään sanoilla. Se muistuttaa euforiaa, jonka tuntee koko kehon hieronnan tai kunnon yöunien jälkeen. Muutama imaisu näistä kukista aktivoi parasympaattisen hermoston, rentouttaa lihaksia ja poistaa stressiä. Marula Fruit keventää psykologista painoa hartioilta ja antaa mielelle tauon. Se ei ole päiväsaikaan käytettäväksi suunniteltu lajike, ellei sinulla ole suunnitteilla lepopäivä. Sen sijaan se on ihanteellinen iltakäyttöön. Lataa bongi tai höyrystin kukalla ja pakene maailmaa hetkeksi. Tämän kukissa on keskimäärin 20 % THC-pitoisuus, joka katalysoi pilven, joka asettuu nopeasti ja viipyy pitkään.

On helppo ymmärtää, miksi lääkintään tätä käyttävät kokevat niin paljon helpotusta tästä kannasta. Lajikkeen fyysinen pilvi on tehokas poistamaan kipua, lievittämään ahdistusta ja poistamaan stressiä.

Marula Fruit kutkuttaa aisteja miellyttävällä terpeeniprofiilillaan. Kukat ovat makeita ja sokerisia, ja niistä huokuu herkullisia kirsikan ja hattaran sävyjä.

MARULA FRUITIN KASVATTAMINEN

Marula Fruit on todellinen pröystäilijä. Viljelijät havaitsevat tämän nopeasti kukinnan alkaessa. Kasvin kukinnot ovat epätavallisia, mutta silti silmää miellyttäviä. Ne ovat piikikkäitä, joulukuusen muotoisia, ja tuottavat suuria määriä tahmeaa hartsia. Se on sitkeä lajike, joka ei vaadi erityisiä kasvuolosuhteita - se menestyy melkein missä tahansa ympäristössä. Sekä sisä- että ulkokasveja on helppo hallita ja ne saavuttavat keskipitkän korkeuden. Sisäkasveilla saadaan tyydyttävä sato noin 475 g/m² 49–53 päivän kukinnan jälkeen. Ulkona viljellyt kasvit tuottavat massiivisen 650 g/kasvi, ja on satovalmis lokakuun alussa.

 • Siementyyppi: Tavalliset
 • THC: 20%
 • CBD: Matala
 • Sato sisällä: 425 - 475 gr/m2
 • Sato ulkona: 600 - 650 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 90 – 140 cm
 • Korkeus ulkona: 140-180 cm
 • Kukkimisaika: 7 - 8 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
 • Geneettinen tausta: Mendocino x Mozambica
 • Tyyppi : Sativa 25% Indica 75%
 • Vaikutus: Relaxing and well balanced, more physical
 • Ilmasto: Mild
 • Maku: Hedelmäinen, Maanläheinen, Tropical

  By J. C. on 11/May/2020 :
  (5)

  Title : Good quality seeds
  Comment : Amazing seeds, all of them germinated. Grew first batch under lights with great results. Really nice high that lasts for hours. Second batch are growing outside at present and seems to be going really well.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.