• RQS Bambu käärimisalusta
  • RQS Bambu käärimisalusta
  • RQS Bambu käärimisalusta
  • RQS Bambu käärimisalusta
  • RQS Bambu käärimisalusta
  • RQS Bambu käärimisalusta

RQS Bambu käärimisalusta

Pyörittele jointit tyylillä uuden magneettisen RQS bambu käärimisalustan päällä! Tämä tyylikäs bambusta tehty alusta on varustettu magneettisella kannella ja useilla koloilla, joihin voit sijoittaa grinderin ja muut tarvikkeet. Käärimisalustaa — kuten myös kantta – koristaa luonnollisesti Royal Queen Seedsin logo.
 2.00/5 (3) Kirjoita arvostelu
€ 35.00
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Magneettinen RQS Bambu Käärimisalusta: Tyylikäs ja Mukautuva Alusta

Magneettinen RQS bambu käärimisalusta on ensiluokkaista laatua oleva siisti käärimisalusta. Tämän kaksiosainen käärimisalustan materiaalina toimii bambu. Itse alustaan on kaiverrettu omia koloja kaikenlaiselle käärimisprosessissa tarvittavalle materiaalille, ja onpa mukana myös yksi 6,3 senttimetrin halkaisijalla varustettu kolo grinderille.

Alustan eri puolia pitää kasassa voimakas magneetti. Tästä johtuen voit halutessasi erottaa yhdistää puoliskoja täysin tarpeidesi mukaan. Pääosaa näyttelevä alusta on pyöristetty reunoiltaan ja sen pohjan joka kulmassa on vaahtomuovia naarmujen välttämiseksi. Alustaan leikatut kolot tarjoavat paikkoja kaikenlaiselle pikkutavaralle, kuten papereille, sytkäreille, filttereille ja vastaaville.

Tätä käärimisalustaa koristaa kolme Royal Queen Seedsin logoa. Tilaa omasi nyt ja lisää se RQS-kokoelmaasi!    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias