• Luomu RQS Kantokassi
  • Luomu RQS Kantokassi
  • Luomu RQS Kantokassi
  • Luomu RQS Kantokassi

Luomu RQS Kantokassi

Luomu RQS Kantokassi on tyylikäs apuväline shoppailuun, kauppareissulle, koulumatkalle tai duuniin. Materiaali on luomutuotettu puuvillaa ja kassia korostaa upea, kannabisvaikutteinen taide.
(1) Kirjoita arvostelu
On sale!
Alennettu hinta!
€ 8.00

€ 8.00 (-0%)

Osta ja voita 8 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Luomu RQS Kantokassi: Yrttisellä Viestillä Maustettu Kassi

Luomupuuvillasta tehty RQS kantokassi on ympäristötietoinen ja muodikas tapa kantaa mukana tärkeitä ja turhia tavaroita. Väriltään kassi on luonnonvalkoinen ja sen koristeena on upea keltaoranssi Royal Queen Seeds logo. Vasenta alalaitaa ja oikeaa ylälaitaa koristaa lisäksi samaa väriä olevan kannabiksen lehti. Kantokassiamme ei voi sanoa erityisen diskreetiksi tavaksi tuoda esiin rakkauttaan genetiikkoihimme ja kannabikseen yleisellä tasolla. Tätä kassia kantaessasi päät kääntyvät ja keskustelut aukeavat ilman jäänmurtajia.

RQS kantokassi on tehty laadukkaasta luomupuuvillasta, eikä sen tuotannossa ole käytetty ympäristöä kuormittavia torjunta-aineita. Leveyttä kassilla on 38 cm ja korkeutta 42 cm, joten sen sisuksiin mahtuu tarpeen mukaan kauppatavarat tai vaikka bongi. Kun kassia ei tarvita, voit taitella sen kasaan ja laittaa taskuusi. Kassin paino on vain 235 grammaa.    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk