• RQS Suojamaski
 • RQS Suojamaski
 • RQS Suojamaski
 • RQS Suojamaski
 • RQS Suojamaski
 • RQS Suojamaski
 • RQS Suojamaski +1

RQS Suojamaski

Oletko etsimässä kasvoja suojaavaa maskia? Korkealaatuinen ja kolmena eri versiona saatavilla oleva RQS suojamaski muodostaa muurin patogeenejä vastaan. Ergonominen muotoilu ja säädettävät hihnat takaavan maksimaalisen mukavuuden ja täydellisen istuvuuden. Maski on uudelleenkäytettävä ja se kestää toistuvia pesuja.
(11) Kirjoita arvostelu
Valitse väri
 • Black Ear
 • Michelangelo
 • Musta
 • Vihreä
On sale!
Alennettu hinta!
€ 10.20

€ 12.00 (-15%)

Osta ja voita 11 pistettä
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (7)

RQS suojamaski: Uudelleenkäytettävä 3-kerroksinen suojamaski

Uudelleenkäytettävä Royal Queen Seeds suojamaski on tarpeen näinä aikoina, jolloin itsesi ja kanssaihmisten suojaaminen on tärkeää. Maskia on saatavilla kolmena erilaisena kannabisaiheisena versiona.

Maskit ovat ergonomisesti muotoiltuja parhaan mahdollisen istuvuuden takaamiseksi. Niitä on saatavilla kahdella eri nauharatkaisulla: mustia maskeja saa joko elastisilla nauhoilla, jotka venyvät pään taakse, tai korvien taakse sujautettavilla lyhyemmillä nauhoilla. Värikkäät maskit ovat saatavilla vain pidemmällä nauhalla. Olipa valintasi mikä tahansa, ovat tyyli ja istuvuus sopivia kaikille.

Molemmat mallit tarjoavat luonnollisesti täyden suojan. Maskit peittävät täysin suun ja nenän aukkoja sivuille jättämättä. Oikein puettu maski myötäilee kasvojesi muotoja täydellisesti.

Maskin rakenne muodostuu kolmesta suojaavasta kerroksesta, joista keskimmäinen toimii suodattimena ja on vaihdettava. Kestävä ulkokerros on vedenpitävä ja sisäkerros taas tuntuu mukavan pehmeältä kasvoja vasten. Välikerros tarjoaa paremman hengittävyyden ja antibakteeriset ominaisuudet. Tämä kerros kestää useita pesusyklejä ja on vaihdettavissa tarpeen vaatiessa.

Muut kerrokset kestävät käyttöä lähes rajattomasti, mikäli pesuohjeita noudatetaan. Suojamaskia ei saa valkaista tai silittää. Konekuivauksen lämpötilan tulisi olla enintään 60 ºC.

Kankaiden tiedot

 • Flaptech-suojakerros 80 % polyesteri / 20 % polyamidi
 • Ulkokerros 80 % polyesteri / 20 % elastaani
 • Sisäkerros 82 % polyamidi / 18 % elastaani

Sisäkerroksen vaihtaminen noin 24 käyttötunnin jälkeen on äärimmäisen tärkeää. Likaisella maskilla ei tulisi koskea puhtaita vaatteita. Pidä turvallisuusnäkökulma mielessä likaista maskia käsiteltäessä ja puhdistettaessa.

Huomaathan, ettei tällä tuotteella ole palautusoikeutta hygieniasyistä.

Tämä kasvosuojain ei ole lääkinnällinen laite tai henkilönsuojain.


  Arvostelija R. B. Päivämäärä 26/Nov/2020 :

  Titteli : :)
  Kommentti : nice!

  Arvostelija T. M. Päivämäärä 09/Nov/2020 :

  Titteli : Kotkan poika
  Kommentti : Erittäin hyvä maski ja hyvin istuu naamalle :)

  Arvostelija V. A. Päivämäärä 20/Oct/2020 :

  Titteli : suomimies
  Kommentti : Very nice and cool looking. It just has a weird seam going through the chin and nose. Otherwise it would be 5 stars.

  Arvostelija N. V. Päivämäärä 21/Aug/2020 :

  Titteli : Michelangelo kapje
  Kommentti : Perfecte kwaliteit en kei tof masker. Moet de mensen me nogal zien toelachen tijdens men werk op de vuilkar. Super😁👌🏻. Kunt er ook perfect door ademen. 5/5

  Arvostelija F. F. Päivämäärä 20/Jul/2020 :

  Titteli : bof
  Kommentti : un peu déçu, la matière on dirait une moitié de soutien gorge maillot de bain, il n'y a pas de réglage mais les cordons sont un peu élastiques (au passage les finitions de l'attache des cordons, très moyen), un tissu se glisse dans le masque il est TNT interchangeable (mais on ne sait pas ou l'acheter apres), le masque me va juste, faut pas une grosse tête. sinon le logo RQS est bien fait, discret en version noire

  Arvostelija T. S. Päivämäärä 16/Jul/2020 :

  Titteli : Masque RQS black
  Kommentti : Discret, violent, trash, rien de mieux pour passer discret la nuit et attirer les regards le jour

  Arvostelija E. F. Päivämäärä 10/Jul/2020 :

  Titteli : Michelangolo Schutz Maske
  Kommentti : Kann diese Maske empfehlen. Der Druck, Print bzw. Bild auf dieser Maske (Joint) sieht ausgezeichnet aus. Kein billig Druck. Die Maske hat einen guten Schnitt und deckt Nase und Mund sehr gut ab. Die Maske hat zwei Gummibänder die um den ganzen Kopf gezogen werden. Finde ich sehr gut, da kein Gummiband am Ohr zieht oder drückt. Kaufempfehlung, aber nur wegen dem Joint Aufdruck. Ansonsten hätte ich weiterhin mein dünnes Stoff Tuch benutzt und gar keine Maske gekauft. Ein weiterer Vorteil, auf der Masken Verpackung steht "Made in Spanien" und nicht "Made in China".


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Login
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias