• RQS Suojamaski
 • RQS Suojamaski
 • RQS Suojamaski

RQS Suojamaski

Oletko etsimässä kasvoja suojaavaa maskia? Korkealaatuinen ja kolmena eri versiona saatavilla oleva RQS suojamaski muodostaa muurin patogeenejä vastaan. Ergonominen muotoilu ja säädettävät hihnat takaavan maksimaalisen mukavuuden ja täydellisen istuvuuden. Maski on uudelleenkäytettävä ja se kestää toistuvia pesuja.
Valitse väri
 • Michelangelo
 • Musta
 • Vihreä
€ 12.00
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

RQS suojamaski: Uudelleenkäytettävä 3-kerroksinen suojamaski

Uudelleenkäytettävä Royal Queen Seeds suojamaski on tarpeen näinä aikoina, jolloin itsesi ja kanssaihmisten suojaaminen on tärkeää. Suojamaskimme muodostaa aktiivisen suojan tauteja aiheuttavia viruksia ja bakteereja vastaan ja tekee julkisilla paikoilla liikkumisesta turvallisempaa. Maskia on saatavilla kolmena erilaisena kannabisaiheisena versiona.

Ergonomisesti suunniteltu suojamaski takaa hyvän istuvuuden ja maksimaalisen mukavuuden. Maski laitetaan paikalleen yksinkertaisesti pujottamalla se kasvojen päälle ja venyttämällä hihnat pään taakse. Elastinen rakenne on säädettävissä molemmilta puolilta siten, että suu ja nenä peittyvät täysin, eikä sivuille jää rakoja. Oikein säädetty ja puettu maski myötäilee täydellisesti kasvojesi muotoja.

Maskin rakenne muodostuu kolmesta suojaavasta kerroksesta, joista keskimmäinen toimii suodattimena ja on vaihdettava. Kestävä ulkokerros on vedenpitävä ja sisäkerros taas tuntuu mukavan pehmeältä kasvoja vasten. Keskimmäinen suodatinkerros on hengittävä ja bakteereja suodattavilla ominaisuuksilla varustettu. Tämä kerros kestää useita pesusyklejä ja on vaihdettavissa tarpeen vaatiessa.

Muut kerrokset kestävät käyttöä lähes rajattomasti, mikäli pesuohjeita noudatetaan. Suojamaskia ei saa valkaista tai silittää. Konekuivauksen lämpötilan tulisi olla enintään 60 ºC.

Kankaiden tiedot
Flaptech-suojakerros 80 % polyesteri / 20 % polyamidi
Ulkokerros 80 % polyesteri / 20 % elastaani
Sisäkerros 82 % polyamidi / 18 % elastaani

Sisäkerroksen vaihtaminen noin 24 käyttötunnin jälkeen on äärimmäisen tärkeää. Likaisella maskilla ei tulisi koskea puhtaita vaatteita. Pidä turvallisuusnäkökulma mielessä likaista maskia käsiteltäessä ja puhdistettaessa.

Huomaathan, ettei tällä tuotteella ole palautusoikeutta hygieniasyistä.

  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias