• RQS Suojamaski
 • RQS Suojamaski
 • RQS Suojamaski
 • RQS Suojamaski
 • RQS Suojamaski
 • RQS Suojamaski

RQS Suojamaski

Oletko etsimässä kasvoja suojaavaa maskia? Korkealaatuinen ja kolmena eri versiona saatavilla oleva RQS suojamaski muodostaa muurin patogeenejä vastaan. Ergonominen muotoilu ja säädettävät hihnat takaavan maksimaalisen mukavuuden ja täydellisen istuvuuden. Maski on uudelleenkäytettävä ja se kestää toistuvia pesuja.
 3.5/5 (7) Kirjoita arvostelu
Valitse väri
 • Michelangelo
 • Musta
 • Vihreä
€ 12.00
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (3)

RQS suojamaski: Uudelleenkäytettävä 3-kerroksinen suojamaski

Uudelleenkäytettävä Royal Queen Seeds suojamaski on tarpeen näinä aikoina, jolloin itsesi ja kanssaihmisten suojaaminen on tärkeää. Maskia on saatavilla kolmena erilaisena kannabisaiheisena versiona.

Ergonomisesti suunniteltu suojamaski takaa hyvän istuvuuden ja maksimaalisen mukavuuden. Maski laitetaan paikalleen yksinkertaisesti pujottamalla se kasvojen päälle ja venyttämällä hihnat pään taakse. Elastinen rakenne on säädettävissä molemmilta puolilta siten, että suu ja nenä peittyvät täysin, eikä sivuille jää rakoja. Oikein säädetty ja puettu maski myötäilee täydellisesti kasvojesi muotoja.

Maskin rakenne muodostuu kolmesta suojaavasta kerroksesta, joista keskimmäinen toimii suodattimena ja on vaihdettava. Kestävä ulkokerros on vedenpitävä ja sisäkerros taas tuntuu mukavan pehmeältä kasvoja vasten. Välikerros tarjoaa paremman hengittävyyden ja antibakteeriset ominaisuudet. Tämä kerros kestää useita pesusyklejä ja on vaihdettavissa tarpeen vaatiessa.

Muut kerrokset kestävät käyttöä lähes rajattomasti, mikäli pesuohjeita noudatetaan. Suojamaskia ei saa valkaista tai silittää. Konekuivauksen lämpötilan tulisi olla enintään 60 ºC.

Kankaiden tiedot
Flaptech-suojakerros 80 % polyesteri / 20 % polyamidi
Ulkokerros 80 % polyesteri / 20 % elastaani
Sisäkerros 82 % polyamidi / 18 % elastaani

Sisäkerroksen vaihtaminen noin 24 käyttötunnin jälkeen on äärimmäisen tärkeää. Likaisella maskilla ei tulisi koskea puhtaita vaatteita. Pidä turvallisuusnäkökulma mielessä likaista maskia käsiteltäessä ja puhdistettaessa.

Huomaathan, ettei tällä tuotteella ole palautusoikeutta hygieniasyistä.

Tämä kasvosuojain ei ole lääkinnällinen laite tai henkilönsuojain.


  By F. F. on 20/Jul/2020 :
  (2)

  Title : bof
  Comment : un peu déçu, la matière on dirait une moitié de soutien gorge maillot de bain, il n'y a pas de réglage mais les cordons sont un peu élastiques (au passage les finitions de l'attache des cordons, très moyen), un tissu se glisse dans le masque il est TNT interchangeable (mais on ne sait pas ou l'acheter apres), le masque me va juste, faut pas une grosse tête. sinon le logo RQS est bien fait, discret en version noire

  By T. S. on 16/Jul/2020 :
  (5)

  Title : Masque RQS black
  Comment : Discret, violent, trash, rien de mieux pour passer discret la nuit et attirer les regards le jour

  By E. F. on 10/Jul/2020 :
  (5)

  Title : Michelangolo Schutz Maske
  Comment : Kann diese Maske empfehlen. Der Druck, Print bzw. Bild auf dieser Maske (Joint) sieht ausgezeichnet aus. Kein billig Druck. Die Maske hat einen guten Schnitt und deckt Nase und Mund sehr gut ab. Die Maske hat zwei Gummibänder die um den ganzen Kopf gezogen werden. Finde ich sehr gut, da kein Gummiband am Ohr zieht oder drückt. Kaufempfehlung, aber nur wegen dem Joint Aufdruck. Ansonsten hätte ich weiterhin mein dünnes Stoff Tuch benutzt und gar keine Maske gekauft. Ein weiterer Vorteil, auf der Masken Verpackung steht "Made in Spanien" und nicht "Made in China".


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias