Meidän siemenemme

CBD Bulk Seeds

Yhä useamman maan laillistaessa lääkekannabiksen kaksi asiaa tulee tapahtumaan. Marihuanasta tulee sosiaalisesti hyväksytympää (tai kenties sitä ryhdytään jopa promotoimaan), ja kasvattajien tulee pystyä vastaamaan kasvaneeseen kysyntään. Me Royal Queen Seedsillä olemme asettaneet tavoitteeksemme palvella niitä, jotka haluavat vastata tähän tarpeeseen kasvattamalla laadukkaita, palkintoja kahmineita lääkekannabislaatuja useamman lajikkeen edestä. Aiemmin genetiikan parissa tekemämme työ oli saatavilla asiakkaillemme vain 1, 3, 5 tai 10 siemenen paketissa. Nyt meillä on kuitenkin ilo ilmoittaa, että Royal Queen Seeds tarjoaa jatkossa kaikki lääkekannabislajikkeemme myös 100 kappaleen bulkkipaketeissa.

Tämä vaihtoehto on suunnattu niille, jotka vetävät suuria lääkekannabisprojekteja. Meidän bulkkipakatut feminisoidut siemenemme ovat mainio ratkaisu lääkekannabiksen kasvaneeseen tarpeeseen. Näin loistavia ja edullisia optioita ei koskaan aiemmin ole ollut tarjolla. Royal Queen Seedsin lääkekannabiksen siemenet ovat muiden siementemme tapaan feminisoituja, joten aikaa vievä urosten erottelu naaraista on historiaa, eikä kasvattajan tarvitse tuhlata arvokkaita resursseja urosten kasvattamiseen. Me Royal Queen Seedsillä ymmärrämme lääkekannabiksen tärkeyden ja haluammekin tarjota kaikille mahdollisuuden kasvattaa korkealaatuisia lajikkeita erittäin edulliseen hintaan.
8  products | Show all

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias