• 5 % CBN- ja 2,5 % CBD-öljy

5 % CBN- ja 2,5 % CBD-öljy

CBD:n ja CBN:n yhdistäminen tarjoaa sellaisia rauhoittavia ja liennyttäviä vaikutuksia, joita on muualta vaikea saada. Yhdistämällä tähän kombinaatioon vielä hampunsiemenöljy, aukeavat kokemuksen ovet paitsi helpommin myös maukkaammin. Tämä taidolla suunniteltu sekoitus aktivoi endokannabinoidijärjestelmää ja tarjoaa ripauksen rauhaa päivääsi.
 5.00/5 (1) Kirjoita arvostelu
Amount:
10 ml
€ 54.95
€ 54.95
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

3 quantities 5 quantities 10 quantities
-5% -10% -15%
  • Lisätietoa
  • Taulukko
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

CBD- ja CBN-hampunsiemenöljy: Pidä Huolta Itsestäsi Tämän Kannabinoidirikkaan Sekoituksen tuella

Suurin osa kannabista käyttävistä tuntee THC:n ja CBD:n, mutta viime aikoina muutkin kannabinoidit kuten esimerkiksi CBN ovat hivuttautuneet kohti valokeilaa uniikkien ominaisuuksiensa tukemana. Kannabiskasvit syntetisoivat CBD:n alusta alkaen, mutta CBN syntyy ajan myötä THC:n hajotessa valon ja lämmön vaikutuksesta.

Royal Queen Seedsin öljyvalikoiman raaka-aineena käytetään vain korkealaatuisinta Euroopan Unionin alueelta peräisin olevaa luomuhamppua. Kukintojen THC-pitoisuus jää alle EU:n asettamana 0,2 %:n rajan, eikä lopputuotteella siten ole päihdevaikutusta.

Kuten saatatkin jo tietää, sisältävät hampun kukinnot laajan valikoiman erilaisia fytokemikaaleja. Tuotantotiimimme käyttää superkriittistä CO₂-uuttoa CBD:n, CBN:n ja terpeenien erottamiseen raaka-aineesta.

Uuttoprosessin jälkeen kannabinoidit ja terpeenit sekoitetaan ravinteita tihkuvaan hampunsiemenöljyyn.

Tuotantoprosessin viimeinen vaihe on pullotus, jonka jälkeen tuotteet ovatkin valmiina käymään läpi puolueettoman laboratorion laadunvalvontatestit, jossa varmistetaan kannabinoidi- ja terpeenisisällöt sekä tarkistetaan tuotteen laatu raskasmetallien ja haitta-aineiden osalta.

Kuinka käyttää CBD- ja CBN-Hampunsiemenöljyä

Käytä öljyämme hyvinvointisi tukena nauttimalla sitä kielen alle annosteltuna 3–4 tipan annoksina enintään kolmesti päivässä. Anna tippojen vaikuttaa kielen alla ennen nielaisua vähintään 60 sekuntia, jotta varmistat tuotteen tehokkaimman mahdollisen imeytymisen verenkiertoon. Säilytä pulloa avaamisen jälkeen – ja mielellään jo ennen sitä – viileässä ja kuivassa paikassa valolta suojattuna.

5 % CBN- ja 2,5 % CBD-öljy data sheet
THC: 0,02%
CBD: 2.5%
CBD per pisara: 1.3 Mg
CBN: 5%
CBN per pisara: 2.5 Mg
Kantoöljy: Hemp Seed Oil


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias