• 2,5 % CBG- ja 2,5 % CBD-öljy

2,5 % CBG- ja 2,5 % CBD-öljy

Tämä CBD:n, CBG:n ja hampunsiemenöljyn sekoitus yhdistää kannabiskasvin hyödyllisiä ominaisuuksia yhdeksi ravinnerikkaaksi paketiksi, joka stimuloi endokannabinoidijärjestelmää ja nostaa hyvinvoinnin uudelle tasolle.
 5.00/5 (1) Kirjoita arvostelu
Amount:
10 ml
€ 34.95
€ 34.95
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

3 quantities 5 quantities 10 quantities
-5% -10% -15%
  • Lisätietoa
  • Taulukko
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

CBD- ja CBG-Hampunsiemenöljy: Synerginen Sekoitus Ei-Psykoaktiivisia Kannabinoideja

CBD:n tapaan myös CBG (kannabigeroli) toimii endokannabinoidijärjestelmän reseptorien kautta aiheuttamatta psykotrooppisia sivuvaikutuksia. Lisäksi tämä molekyyli on vuorovaikutuksessa serotoniini- ja GABA-reseptorien kanssa hyvinvointia edistäen. CBD:n kanssa yhtä aikaa nautittaessa CBG omaa lisäksi synergisiä etuja, jotka parantavat tuotteen tehoa yksittäisiin kannabinoideihin verrattuna.

Useimmat modernit kannabislajikkeet sisältävät vain pieniä määriä CBG:tä. Ammattitaidolla valmistettu öljymme mahdollistaa nyt myös suurempien määrien annostelun vaivatta. Jokainen pullo saa alkunsa Euroopan Unionin alueella luomuviljellyltä hamppupellolta, joten tuotteemme on vapaa mahdollisesti haitallisista torjunta-ainejäämistä. Sadonkorjuun jälkeen teknikkomme keräävät taustamateriaalista talteen CBD:n, CBG:n ja aromaattisten terpeenien kaltaiset arvokkaat fytokemikaalit superkriittistä CO₂-uuttoa hyödyntäen.

Prosessin aikana hiilidioksidi on sekä neste että kaasufaasissa. Se läpäisee kasvimateriaalin ja vie mukanaan toivotut molekyylit. Tämän jälkeen CO₂ palaa jälleen kaasumuotoon jättäen jälkeensä vain uutoksen lopputuotteen ilman ylimääräisiä ainejäämiä. Tämä menetelmä mahdollistaa markkinoiden puhtaimman öljyn tuottamisen. Puhtaus ja öljyn ominaisuudet testataan puolueettoman laboratorion toimesta kaikista tuotantoeristä.

Kuinka käyttää CBD- ja CBG-Hampunsiemenöljyä

Endokannabinoidijärjestelmän aktivoimiseksi ja hyvinvoinnin edistämiseksi annostele 3–4 tippaa öljyä kielen alle enintään 3 kertaa päivässä. Anna öljyn vaikuttaa vähintään 60 sekuntia, jotta varmistat kannabinoidien imeytymisen limakalvolta verenkiertoon ennen nielaisua. Säilytä pulloa viileässä ja kuivassa paikassa valolta suojattuna.

2,5 % CBG- ja 2,5 % CBD-öljy data sheet
THC: 0,02%
CBD: 2.5%
CBD per pisara: 1.3 Mg
CBG: 2,5%
CBG per pisara: 1.3 Mg
Kantoöljy: Hemp Seed Oil


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias