• 40 % CBD-Öljy

40 % CBD-Öljy

Vahvemman ja puhtaamman CBD-öljyn löytäminen on suuri haaste! Luomutuotettu täyden spektrin 40 % CBD-öljymme tarjoaa tukevan sekoituksen synergisiä fytokemikaaleja yhdessä paketissa.
Amount:
10 ml
€ 209.00
€ 209.00
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

3 quantities 5 quantities 10 quantities
-5% -10% -15%
  • Lisätietoa
  • Taulukko
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

40 % CBD-Öljy: Puhtaus Ja Vahvuus Samassa Paketissa

Royal Queen Seedsin 40 % CBD-öljy sisältää superväkevän annoksen kannabidiolia jokaisessa tipassa. Täyden spektrin tuote hyödyntää CBD:n, terpeenien ja muiden fytokemikaalien keskinäistä synergiaa selväpiirteisten vaikutusten tuottamiseksi.

Käyttämämme CBD:n raaka-aineena on vain paras EU:n alueella kasvatettu hamppu. Kasvit täyttävät Euroopan Unionin aihetta koskevan lainsäädännön vaatimukset, joten lopputuloksena on ensiluokkainen CBD-öljy ilman psykotrooppista päihdevaikutusta.

Sadonkorjuun jälkeen teknikkomme prosessoivat hamput superkriittistä CO₂-uuttomenetelmää hyödyntäen. Tekniikka nappaa talteen arvokkaat kannabinoidit, terpeenit ja muut fytokemikaalit jättäen kaiken muun jälkeensä.

Jokainen tuote-erä testataan sen valmistuttua riippumattoman laboratorion toimesta. Tämä takaa korkeimman mahdollisen puhtauden ja antaa meille mahdollisuuden taata asiakkaillemme korkeimman mahdollisen laadun, joka ainoassa pullossa.

Uuton jälkeen laboratorioteknikot sekoittavat CBD-ekstraktin korkealaatuisen MTC-öljyyn. Kantoöljy sitoo kannabinoidit itseensä ja antaa aivoille välittömän energialatauksen.

MITEN KÄYTTÄÄ 40 % RQS CBD-ÖLJYÄ?

40 % CBD-öljy kannattaa nauttia 3-4 tippaa kielen alle annosteltuna enintään kolme kertaa päivässä. Sen voi kuitenkin halutessaan sekoittaa myös ruokiin tai juomiin.

Säilytä pulloa viileässä avaamisen jälkeen.

40 % CBD-Öljy data sheet
THC: 0,02%
CBD: 40%
CBD per pisara: 20 Mg
Kantoöljy: MCT Oil
    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias