RQS Plasmasytytin

RQS Plasmasytytin hyödyntää uusinta teknologiaa tämän uuden säänkestävän, ladattavan elektronisen sytyttimen muodossa. Kaukana ovat ne päivät, kun sinun täytyi ladata sytkärin sisälle lisää nesteitä tai kaasuja tai etsiä tuulensuojaa ulkona sytkäriä käytellessäsi. RQS Plasmasytytin sytyttää kaiken mitä haluat polttaa nyt ja tulevina vuosina.
 5/5 (6) Kirjoita arvostelu
€ 39.50 Verollinen hinta Varastossa
Add to Saved Items

Maksutavat: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin ja Cash

Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (3)

RQS Plasmasytytin – RQS: 100% elektroninen, ladattava, innovatiivinen ja kestävä

Pitkäikäistä sytytinratkaisua etsiville RQS Plasmasytytin on mahdollisesti kaikkien aikojen ostos. Toisin kuin normaalit sytkärit RQS Plasmasytytin on täysin elektroninen, joten sinun ei tarvitse pelata kaasujen ja nesteiden kanssa sitä ladatessasi. Plasmasytyttimen lämpötila on 500°C luokkaa, joten se sytyttää minkä tahansa palavan materiaalin käden käänteessä. Kun huomaat tehon hiipuvan, pistät sytyttimen vain USB-piuhan jatkoksi ja tovin kuluttua sytyttäminen voi jatkua.

Tekniikan vanhentuminen ei ole uhka tämän sytyttimen kanssa, eikä sinun tarvitse myöskään murehtia sääolosuhteista, sillä RQS Plasmasytyttimen rakenne on suojattu tuulelta. Tämä sytytin on myös helppo huoltaa ja pitää puhtaana, eikä sinun tarvitse häärätä kemikaalien kanssa.

RQS Plasmasytytin on niin luotettava peli, että uskaltaisimme suositella sitä jopa post-apokalyptiseen maailmaan, mikäli vain sähköllä toimiva lataus ei olisi ongelma. RQS Plasmasytytin on tehty kestämään.


  By A. N. on 13/Mar/2019 :
  (4)

  Title : Lighter!
  Comment : Very nice product!

  By R. B. on 25/Feb/2019 :
  (5)

  Title : Plasma Lighter RQS Novi Review
  Comment : This lighter is so high quality, I can't believe it. It is, one word, AWESOME!You guys need to have this. You know the times when you have a lot of herb and papers but your lighter is out. Well, with this one, VERY HIGH QUALITY BADASS PLASMA LIGHTER you will never again have to buy another lighter, going out and spending money on cheap lighter that will run out.With this one, you don't have to worry, you charge it with USB and it's on again. It is absolutely a MUST HAVE on your TO BUY LIST. I'm very satisfied with it. Thanks RQS, you always surprise me and I think that you are the best seed selling company in the world. And I'm sure that is the case.I am promoting you guys everywhere I go. Royal Queen Seeds RULEZ!!

  By P. M. on 17/Sep/2018 :
  (5)

  Title : Un trés beau briquet
  Comment : Non seulement ce briquet est esthétique mais en plus il est très fonctionnel.C'est bien simple maintenant il m'accompagne partout. Je le recommande vivement.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias