USA DAYS — Kiirehdi ja säästä jopa 50 % Säästä nyt

  • Kierrätetty Grinderi
  • Kierrätetty Grinderi
  • Kierrätetty Grinderi

Kierrätetty Grinderi

Uusi lahjagrinderimme on tehty kierrätetystä puusta ja biohajoavasta muovista ja siinä on raikas, metsää muistuttava tuoksu! Ota siis käyttöön lahjagrinderimme ja jaa ylimääräiset kappaleet ekologisina lahjoina kavereillesi. Jos grinderi särkyy tai katoaa, voit olla rauhallisin mielin sen ekologisen jalanjäljen puolesta, sillä luontoon jäävä grinderi hajoaa ja maatuu ajan kanssa osaksi maaperää.
(1) Kirjoita arvostelu
On sale!
Alennettu hinta!
€ 3.95

€ 3.95 (-0%)

Osta ja voita 4 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Kierrätetty Grinderi: Uusi Kestävän Kehityksen Mukainen Grinderi

Grindaa vihreämmin! Uusi kestävän kehityksen periaatetta noudattaen valmistettu kierrätetty grinderimme on valmistettu biohajoavasta polyprolyleenistä ja puusta. Sen sisuksiin laitetut yrtit jauhaantuvat karkeaksi rouheeksi alta aikayksikön, ja sen miellyttävän puinen tuoksu muistuttaa sinua metsästä.

Pyrkimyksemme on edetä kohti kestävämpää tuotevalikoimaa, ja tämä ajatus johti meidät vaihtamaan aiemmat muoviset lahjagrinderimme tähän ekologisempaan kaunokaiseen. Saat grinderin kaupanpäälle aina shoppaillessasi nettikaupassamme. Kun olet koonnut tarvittavan arsenaalin itsellesi, voit laittaa hyvän kiertämään ja lahjoittaa ylimääräiset ympäristötietoisille ystävillesi.

Tämä puinen grinderi koostuu kolmesta osasta: kannesta, pohjasta ja pienestä piilotilasta, jonne voit laittaa yrttisi. Grinderi on erittäin kevyt ja halkaisijaltaan vain 62 mm. Magneetti pitää kannen paikallaan.

Kiitos ympäristöystävällisten materiaalivalintojen ei tämän grinderin rikkominen tai kadottaminen aiheuta vahinkoa ympäristölle maatumalla vuosisatojen ajan. Materiaalivalintojen myötä se hajoaa luonnossa ja päätyy nopeasti osaksi materiaalien kiertokulkua luonnossa.    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias