• Vegaaninen hampputuoksukynttilä
  • Vegaaninen hampputuoksukynttilä
  • Vegaaninen hampputuoksukynttilä

Vegaaninen hampputuoksukynttilä

Uudet muovittomat ja parafiinittomat vegaaniset hampputuoksukynttilät tarjoavat puhtaan ja ekologisen vaihtoehdon normaaleille kynttilöille. Rikas aromi, jossa yhdistyvät tuoreen hampun, tupakan, patsulin ja maanläheisten nuottien vivahteet.
On sale!
Alennettu hinta!
€ 19.90

€ 19.90 (-0%)

Osta ja voita 20 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Vegaaninen Hampputuoksukynttilä: Lataudu Rentouttavien Ekologisten Kynttilöiden Avulla

Valmistitpa sitten romanttista ateriaa rakkaallesi tai olitpa aikeissa istahtaa kylpyammeeseen nauttimaan hetken ansaitusta omasta ajasta, auttavat uudet vegaaniset hampputuoksukynttilämme pääsemään tunnelmaan. Kynttilä on 9 cm korkea ja halkaisijaltaan 7,5 cm. Sen lasipurkki ja ohut puinen kansi vastaavat elegantista designista, joka sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen. Lisäksi sen täyteläiset aromit, jotka yhdistävät tuoreen kannabiksen ja tumman tupakan tuoksuja sekä maanläheisiä ja patsulimaisia vivahteita, auttavat luomaan tyynen ja rauhoittavan tunnelman kotiisi. Hampputuoksukynttilä on myös erinomainen lahja.

Kestävään kehitykseen sitoutumisemme mukaisesti ovat vegaaniset hampputuoksukynttilämme parafiinittomia ja muovittomia. Ne on valmistettu luonnonmukaisista kasvivahoista ja hajustettu hamppuöljyllä ja muilla luonnollisilla aromeilla. Tämän seurauksena ne paitsi palavat puhtaammin kuin tavalliset kynttilät, mutta niiden tuotanto on myös huomattavasti ympäristöystävällisempää. Kynttilä painaa yhteensä 410 g lasipurkin kanssa (kynttilän paino 200 g) ja palaa yhteensä 40 tuntia. Vegaaniset hampputuoksukynttilämme ovat erinomainen valinta luomaan rentouttavan ja tyynnyttävän tunnelman, joka tekee asunnostasi kodin.

    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS