Helposti Kasvatettavien Kannabislajikkeiden Top 10

Cannabis grow

On harvoja asioita, jotka tuottavat yhtä paljon tyydytystä kuin oman kannabiksen kasvattaminen. Kaikki eivät kuitenkaan nauti vaativampien lajikkeiden mukanaan tuomasta jatkuvasta haasteesta. Kaikeksi onneksi vaikeusaste ei kuitenkaan välttämättä korreloi laadun kanssa. On olemassa suuri määrä lajikkeita, jotka ovat helppoja kasvattaa, mutta ovat laadun puolesta silti ylähyllyn kamaa. Olit sitten aloitteleva viherpeukalo tai pidemmälle ehtinyt helppoutta arvostava kasvattaja, ei sinulle ole syytä huoleen. Tämä artikkeli esittelee 10 helppohoitoista lajiketta Royal Queen Seedsin valikoimasta.

HUOMIONARVOISIA SEIKKOJA KANNABIKSEN KASVATUKSESTA

Tämän päivän lajikkeet tarjoavat valtavan kirjon hienoja vaihtoehtoja niin maun, voimakkuuden kuin värinkin suhteen. Jos kuitenkin olet suunnittelemassa oman sadon kasvatusta, on äärimmäisen tärkeää ottaa huomioon ne muuttujat, jotka vaikuttavat kasvin kasvuun ja sitä kautta satosi laatuun. Näitä ovat esimerkiksi ympäristön ilmankosteus, valitun lajikkeen kukkimisaika ja sen soveltuvuus valitsemaasi kasvatusympäristöön, sisälle tai ulos. Lisäksi kasvattajan kannattaa pohtia jo ensi hetkestä lähtien, miten hänen valitsemansa lajike kestää mahdollisen kylmän ilman tai kuivuuden, homeen tai hyönteisten hyökkäyksen.

Jotkut lajikkeet sopivat toisia paremmin aloitteleville kasvattajille. Esimerkiksi autoflowering-lajikkeet käyvät elinkaarensa läpi valoriippuvaisia nopeammin, tuottaen poltettavaa jopa 8 viikossa. Tämä yhdistettynä ruderaliksen luonnostaan vastustuskykyisiin geeneihin tekee tämän tyypin lajikkeista houkuttelevan ensikasvattajille, tai luonnostaan kärsimättömille.

Ruderalis aloittaa kukkimisen ilman valosyklin muutosta valmistuen ennalta geeneihin ohjelmoidun aikataulun mukaan. Tämä tarkoittaa, että noviiseille jää vähemmän yksityiskohtia mokattavaksi.

Jos olet vasta aloittamassa kasvattajan uraasi, tai etsit helppoa ja yksinkertaista kasvatettavaa, tässä lista helppohoitoisista lajikkeista, joita kasvattamalla et joudu tinkimään laadusta.

Northern Light NORTHERN LIGHT

Tämä indica-voittoinen lajike on suosittu aloittelijoiden keskuudessa – ja yksi kannabismaailman kiintotähdistä. Kyseessä on keskikokoinen kasvi, joka sisällä voi kasvaa maksimissaan 1,6 metrin korkuiseksi ja joka kukkii nopeimmillaan jopa 8 viikossa. Tämän lajikkeen genetiikka voidaan jäljittää Afganistaniin ja Thaimaahan ja lajikkeen pilvi on voimakasta ja pitkäkestoista. Moninkertaisesti palkittu Northern Light istuu luontevasti niin noviisin, veteraanin kuin ekspertinkin väsärille.

Northern Light

Northern Light

Genetic background Northern Light S1
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 100 - 160 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 0% Sativa, 100% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 575 - 625 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late September
Effect A combination of stoned + high

Buy Northern Light

Royal Gorilla ROYAL GORILLA

Tätä lajiketta ei varsinaisesti tunneta satoisuudestaan, mutta mitä painossa hävitään, se voitetaan takaisin budin laadussa. Royal Gorillaa voi kasvattaa sisällä tai ulkona, ja sen huippumitta asettuu jonnekin 160-170 sentin luokkaan THC-pitoisuuden ollessa jopa tyrmäävät 27%. Royal Gorillan potku tyrmää jopa paatuneimman pajauttelijan, joten vaikka se on helppo kasvatettava, voit odottaa hyvää panos-tuottosuhdetta.

Royal Gorilla

Royal Gorilla

Genetic background Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 27% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 550 - 600 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 170 cm
Harvest time Middle of October
Effect Cerebral and relaxing

Buy Royal Gorilla

Easy Bud EASY BUD

Kuten nimikin jo ehdottaa, kannabiksen kasvatus ei mene juurikaan Easy Budia helpommaksi. Tämä risteytys valkoisen indican ja autoflowering ruderaliksen välillä kasvaa missä vain ja on valmiina maksimissaan 9 viikon sisään itämisestä. Sisällä kasvatettu Easy Bud kerää korkeutta 60 senttiin asti THC-prosentin ollessa noin 12 luokkaa. Kyseessä on siis sangen hyvä kombinaatio helppoa ja pienikokoista kasvatettavaa pehmeää aloitusta kaipaaville.

Easy Bud

Easy Bud Royal Queen Seeds

Genetic background White Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 12% (aprox.) / CBD: Low
Blend 15% Sativa, 55% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 30 - 80 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 110 cm
Harvest time 8- 9 weeks after germination
Effect Physical

Buy Easy Bud

Skunk XL SKUNK XL

Tämä hybridi on versio klassisesta 1970-luvulla kehitetystä Skunk variaatiosta. Skunk XL edustaa uskollisesti meksikolaisia ja kolumbialaisia juuriaan sekä 50-50 indica-sativa geneettistä taustaa. Kasvi on suorastaan naurettavan helppohoitoinen ja se kasvaa innolla sekä sisällä että ulkona kukkimisajan ollessa vain 7-8 viikkoa. Skunk XL tunnetaan sen hedelmäisestä ja makeasta mausta sekä 17% THC-pitoisuudesta ja se onkin yksi kannabismaailman kiistattomista suosikeista.

Skunk XL

Skunk XL Royal Queen Seeds

Genetic background Skunk
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 17% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 50% Sativa, 50% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time October
Effect A combination of stoned + high

Buy Skunk XL

Royal Jack ROYAL JACK AUTOMATIC

Royal Jack Automatic on kuin tehty vahvaa potkua budiltaan odottaville. Kuten nimestä voi päätellä, on tämä sativa-dominantti hybridi autoflower, eli erittäin helppo kasvatettava ilman tarvetta muokkaustekniikoille. Lajike kestää erittäin kylmiä ilmoja, joten se soveltuu ulkona kasvatettavaksi, mikäli tämä on valintasi. Maksimikorkeus huitelee jossain 80 senttimetrin tuntumassa ja koko kasvatusprojekti on ohi vain 9-10 viikossa siemenen istuttamisesta.

Royal Jack Automatic

Royal Jack Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Jack Herer x Ruderalis
Yield indoor 350 - 400 g/m2
Height indoor 40 - 80 cm
Flowering time 6 - 7 weeks
THC strength THC: 16% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 30% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 70 - 120 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 80 cm
Harvest time 9 - 10 weeks after planting
Effect A motivating and inspiring feeling

Buy Royal Jack Automatic

White Widow WHITE WIDOW

Kuten Skunk XL, myös White Widow kantaa mukanaan mittavaa historiaa joka ulottuu aina 90-luvulle asti. Tämä 50-50 hybridi aloitti maailmanvalloituksensa Hollannista ja se onkin ansaitusti kärjen tuntumassa maineikkaimpia hollantilaisia lajikkeita listattaessa. White Widow on mainio lajike tuoreille kasvattajille, sillä se kasvaa ulkona myös vähemmän optimaalisissa oloissa. Sisällä puolestaan vaaka venyy osaavissa käsissä aina 500g/m² luokkaan. Maun puolesta tarjolla on sitrusmaista makua ja 19% THC:ta. Tämä lajike on elävä legenda.

White Widow

White Widow Royal Queen Seeds

Genetic background White Widow S1
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 50% Sativa, 50% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 150 - 190 cm
Harvest time Late October
Effect Extremely stoned

Buy White Widow

Critical CRITICAL

Jos etsit helposti kasvatettavaa lajiketta suurilla sadoilla, olisi sinun syytä ottaa Critical tarkemman tarkastelun alle. Sen hyviin puoliin kuuluu erittäin nopea kukkiminen, vain 7 viikkoa, joten aikarajoitteiselle kasvattajalle paremmin sopivat vaihtoehdot ovat harvassa. Lajiketta voi kasvattaa ulkona, mutta varsinaisesti se pääsee oikeuksiinsa sisällä, sillä osaavissa käsissä satoa voi siunaantua jopa 600g/m². Criticalin makean minttumainen maku puolestaan takaa sen, että kyseessä on huomionarvoinen kasvi myös makuelämyksiä hakeville.

Critical

Critical Royal Queen Seeds

Genetic background Afghani x Skunk
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 60% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, physically and mentally

Buy Critical

Special Queen 1 SPECIAL QUEEN 1

Eräs edullisemmista ja helppohoitoisimmista lajikkeistamme. Special Queen on vähän huoltoa vaativa hybridi, jota suosivat niin aloittelijat kuin pidemmälle ehtineetkin. Se kukkii vain 7-8 viikossa ja antaa ulkona satoa jopa 550 grammaa kasvilta. 18 THC-prosenttia tarjoavat pitkäkestoista kroppaan uppoavaa jumittelua ja tämä lajike sopiikin rentoutumiseen ja chillailuun.

Special Queen 1

Special Queen 1

Genetic background Power Bud x Skunk
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 200 - 270 cm
Harvest time Late September
Effect Extremely high, long-lasting, body relaxing

Buy Special Queen 1

Lemon Shining Silver Haze LEMON SHINING SILVER HAZE

Lemon Shining Silver Haze on erinomainen valinta niille, jotka sattuvat asumaan korkeamman ilmankosteuden ilmastossa. Tämä sativavoittoinen hybridi kukkii vain 8-9 viikossa ja riippuen kasvaako se ulkona vai sisällä, voi tuloksena olla jopa kilon verran herkullista yrttiä. Lajikkeen THC-pitoisuus on korkea, 21%, ja suuhun jää miellyttävä sitruunan maku hatseja imiessäsi.

Lemon Shining Silver Haze

LEMON SHINING SILVER HAZE

Genetic background Lemon Skunk x Amnesia Haze
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 21% (aprox.) / CBD: Low
Blend 75% Sativa, 25% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 170 cm
Harvest time Middle of October
Effect A combination of stoned + high

Buy Lemon Shining Silver Haze

Royal AK SOMANGO XL

Tämä lajike kehitettiin varta vasten niille, jotka etsivät päähän pärähtävää pilveä, joka jättää olon kuitenkin selväksi. Somango XL on kombinaatio Critical 47 ja Somangon genetiikkaa ja se kasvaa myös kylmässä oloissa, joissa muut lajikkeet voivat kohdata ongelmia. Ulkokasvattajan on syytä varautua yli 2 metrin korkuiseen kasviin, jonka tuotto voi parhaimmillaan olla 600 grammaa kasvilta. Tämä indicaan nojaava hybridi on potenttia poltettavaa ja valmis sadonkorjuuseen jo syyskuun loppupuolella.

Somango XL

Somango XL Royal Queen Seeds

Genetic background Somango x Critical 47
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 25% Sativa, 75% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned and powerful

Buy Somango XL

Ne jotka harkitsevat kannabiksen kasvattamista ensi kertaa voivat huoletta panostaa mihin tahansa tämän listan vaihtoehdoista ja olla varmoja, että ylimääräisten päänsärkyjen määrä jää vähäiseksi. Kasvatuksen iloa kaikille!

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias