• Ikkunallinen Grinderi
 • Ikkunallinen Grinderi

Ikkunallinen Grinderi

Royal Queen Seedsin Ikkunallinen Grinderi on 2-osainen metalligrinderi läpinäkyvällä kannella. Sen neulanterävät timantinmuotoiset hampaat tekevät selvää mistä tahansa sisään laitetusta yrtistä. Grinderin viimeistely on tyylikkään hopeinen ja sen päälle on printattu tuttu slogan ”Keep on Growing”.
 4.00/5 (4) Kirjoita arvostelu
€ 9.95 No stock
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Royal Queen Seedsin Ikkunallinen Grinderi on toimiva, kestävä ja upean näköinen. Tässä metalligrinderissa on kaksi osaa. Kannessa on läpinäkyvä ikkuna, joten voit seurata hienontumista ja lopettaa kun koostumus on sopivaa. Slogan ”Keep on Growing” on printattu grinderin kanteen antamaan sinulle motivaatiota heikolla hetkellä. RQS Ikkunallinen grinderi on saatavilla hopeanvärisenä.


  By J. S. on 14/Jan/2020 :
  (5)

  Title : Nettes und dezentes
  Comment : Tool für die Hosentasche

  By S. K. on 31/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Little buddy
  Comment : Handy grinder that fits better in your pockets then the big ones. There is a button on the bottom that lets you push out the weed for easy emptying. The plate that pushes the weed out is holden by a little screw. After extenisve use it became a little loose but was easy tighted again with a small screwdriver. I take this grinder to allot of places :)


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias