🌔 F1-hybridit: budivallankumous ⏤ Osta täältä ⬇️

 • Milky Way F1
 • Milky Way F1
 • Milky Way F1
 • Milky Way F1
 • Milky Way F1

Milky Way F1

Matkaa läpi tähtien tällä kovaa kolisevalla F1-hybridillä. Milky Way F1 käynnistää moottorisi korkealla THC-pitoisuudella ja maistuvilla terpeeneillään. Lisäksi sen hybridiominainen elinvoima tekee vaikutuksen kasvatushuoneessasi tai puutarhassasi tarjoillen palkitsevia satoja, nopeita kasvuaikoja ja vastustuskykyä sairauksille ja ympäristön stressitekijöille. Kylvä tätä lajiketta ja olet myyty.
Siementen määrä:
1x
€ 26.00
3x
€ 62.00
5x
€ 94.00
10x
€ 170.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 62.00

€ 62.00 (--1%)

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (0)

Milky Way F1: Kruisaa Galaksissa Tällä Voimakkaalla F1-lajikkeella

Kreikkalaisen mytologian mukaan Linnunradan galaksi (Milky Way) sai alkunsa jumalattaren rinnoista. Vaikka tämä lajike onkin peräisin ihmisten innovaatioista, tulee siitä takuulla nopeasti kasvatusuniversumisi keskiö. Milky Way F1 on yksi ensimmäisistä todellisista F1-kannabishybrideistä ja autoflowering-lajike, joka on peräisin lukuisista sisäsiittomenetelmällä risteytetyistä sukupuista. Tuloksena on vertaansa vailla olevaa yhdenmukaisuutta, vaikuttava vastustuskyky taudeille, loistavaa tuotteliaisuutta sekä makuja ja vaikutuksia, jotka inspiroivat kylvämään tätä lajiketta yhä uudelleen ja uudelleen. Milky Way F1 saapui kosmokseen jalostajien risteytettyä useita hyvin sisäsiittoisia geneettisiä sukuja, jotka jakavat perimän Blue Mammothin, Blue Dreamin ja Sin Tra Bajo Autoflowerin kanssa.

Milky Way F1

Milky Way F1:n vaikutukset, maut ja aromit: lämmittäviä vaikutuksia ja dänkkisiä makuja

Milky Way F1 peri emolajikkeiltaan monimutkaisen terpeenien sekoituksen, johon kuuluvat muun muassa myrseeni, farneseeni, karyofylleeni, pineeni ja limoneeni. Yhdessä nämä aromaattiset molekyylit muodostavat upeita metallisen skunkin ja sitruksen dänkkisiä aromeja ja makuja. Tämän tuloksena Milky Way F1 pitääkin hallussaan F1-valikoimamme aromaattisimman yksilön titteliä. Entäs vaikutukset? Tämä F1-hybridi syöksee sinut maata kiertävälle radalle korkeilla THC-tasoillaan. Voit odottaa pääseväsi kokemaan lämpöisen ja pehmoisen kehollisen pilven, joka sopii täydellisesti iltoihin. Pienet määrät CBG:tä sekä rauhoittavia terpeenejä auttavat ottamaan jyrkimmän terän pois pilvestäsi pitäen homman chillinä.

Milky Way F1

Milky Way F1:n kasvattaminen: kompakti ja luotettava

Onko tilaa vähänpuoleisesti? Ei hätää! Keskimäärin 70 cm:n korkuiseksi kasvava Milky Way F1 asustaa mielellään kasvatushuoneesi tai puutarhasi nurkassa. Tämä huomaamaton autoflowering-lajike tarjoilee kasvattajalleen suuren sadon noin 74 päivää itämisen jälkeen. Kasvatitpa sitten teltassa, huoneessa sisätiloissa, kasvihuoneessa tai ulkona ruukuissa tai kukkapenkeissä, ovat nämä kasvit ohjelmoituja onnistumaan.

Milky Way F1
Milky Way F1 data sheet
Lajike: F1-hybridikannabiksen auto
Geneettinen tausta: Blue Mammoth x Blue Dream x Sin Tra Bajo Auto
THC: Hyvin korkea
Sato: XXL
Korkeus: 55 - 75 cm
Kukkimisaika: 42 - 45 days
Harvest: 70 - 75 days after germination
Major terpenes: Farnesene, Myrseeni, Pineeni
Vaikutus: Euforinen, Fyysisesti rentouttava, Luova
Maku: Pistävä, Sitrus, Skunk, Suklaa
Ilmasto: Lyhyt kesä
  Nobody has posted a review yet


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias