• Metallipiippu
  • Metallipiippu
  • Metallipiippu

Metallipiippu

RQS Metallipiippu on täynnä hienoja yksityiskohtia. Se on uskomattoman tyylikäs, tarjoaa pehmeän kermaiset savut ja on kova kuin kivi. Jykevä lentokonemetallista rakennettu kuori suojelee sen sisälle kätkeytyvää borosilikaatista valmistettua lasipiippua poltto-ominaisuuksia heikentämättä. Kurkistusikkunat mahdollistavat savun kulun tarkkailun ja keskikokoinen hitti tyhjentää piipun hetkessä.
On sale! Alennettu hinta!
€ 35.00

€ 35.00 Verollinen hinta (-0%)

Osta ja voita 35 pistettä
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

  • Lisätietoa
  • Kysymykset (0)
  • Arvostelut (0)

Metallipiippu: Lasipiipun Ominaisuudet Kestävässä Kuoressa

Royal Queen Seedsin metallipiipussa yhdistyvät metallin kestävyys ja lasin poltto-ominaisuudet. Lämpöä kestävä borosilikaattilasista valmistettu ydin kuljettaa savun pesästä keuhkoihin uskomattoman pehmeästi ilman ylimääräisiä makuvirheitä. Piipun pieni koko mahdollistaa sen kuljettamisen mukana missä vain.

Metallipiipun kuori on kivenkovaa anodisoitua lentokonelaadun alumiinia, joka pitää lasin hyvässä suojassa ja näyttää lisäksi upealta. Kaunis ja funktionaalinen ulkokuori pidentää merkittävästi piipun elinajanodotetta, mutta on samalla futuristisella designiltaan niin tyylikäs, että piipulla on myös näyttöarvoa käyttöarvon lisäksi.

Suojaava kuori peittää valtaosan piipusta, mutta sen kyljissä olevia aukkoja voi käyttää savun kulun tarkkailuun. Iskunkestävyyttä parantavat kumiset tiivisteet, joiden ansiosta piipun hajottaminen vaatii yritystä ja päättäväisyyttä.

Piipun pesä on riittävän suuri massiivisten hittien nauttimiseksi ja sen keskikokoinen hitti ampuu piipun savusisällön keuhkoihin silmänräpäyksessä. Piipun ritilä pitää kiinteät kappaleet polttajan näkökulmasta ritilän oikealla puolella ja takaa muhkeat hitit ilman ylimääräisiä kiinteitä ja palavia partikkeleita.

Royal Queen Seedsin metallipiippu toimitetaan käyttövalmiina, mutta sen purkaminen perusteellista huoltoa ja puhdistusta varten on simppeliä puuhaa.

    Nobody has posted a review yet


    You cannot post a review because you have not purchased this product

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Kysy kysymys
Kiitos kysymyksestäsi, se on lähetetty onnistuneesti tiimillemme

Kysy kysymys

Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias