• Luomupaperi Printillä
  • Luomupaperi Printillä
  • Luomupaperi Printillä
  • Luomupaperi Printillä
  • Luomupaperi Printillä

Luomupaperi Printillä

Korvasimme vanhan paperivaihtoehtomme uudella luomuhampusta valmistetulla versiolla. Paperit on tehty sataprosenttisesta luomuhampusta, niiden liimapinta on arabikumia ja papereita koristaa myrkytön soijapohjainen printti. Printtejä on saatavilla kahtena iskevän tyylikkäänä mallina, banaani ja vesimeloni. Paperit ovat luontoystävällisiä ja mahdollistavat kannabiksen polton hamppua käyttäen.
Valitse väri
  • Banana
  • Watermelon
On sale!
Alennettu hinta!
€ 3.90

€ 3.90 (--1%)

Osta ja voita 4 pistettä
  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Luomupaperi Printillä: Ekologinen Hamppupaperit Hedelmäisellä Designilla

Me Royal Queen Seedsillä rakastamme innovaatioita! Tähtäämme toiminnassamme kohti ekologisesti kestävämpiä toimintamalleja, ja tämän suunnan myötä vaihdamme vanhat paperimme uusiin luomupapereihin, joiden raaka-aineet ovat vastuullista alkuperää, ja jotka jopa palavat aiempia paremmin! Uudet printillä varustetut luomupaperimme on tehty sataprosenttisesta hampusta, joten voit kääriä kannabiksesi samasta suvusta peräisin olevaan paperiin!

Papereiden liimapinta on valmistettu luonnollisesta arabikumista liiman sijaan, ja papereiden koristeena toimiva näyttävä ja viileän ulkomuodon takaava printti on myrkytön ja soijapohjainen. Uudet paperimme ovat parempia ympäristön kannalta, mutta sen lisäksi niiden hedelmäinen design takaa myös aiempaa näyttävämmän ulkomuodon. Juicy collection kokoelmaamme kuuluvien paperien koristeena on hauskoja banaaneita ja vesimelonisiivuja, joten ne istuvat saumatta Fat Banana ja Watermelon Automatic -lajikkeidemme kanssa käytettäviksi.

Jokaisessa paperivihkossa on 12 paperit.

Paperivihkon koko on 114 × 55 × 5 mm ja itse paperien koko taas 110 × 54 mm.

    Nobody has posted a review yet


    Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk