Lääkekannabiksen siemenet

Ensimmäiset viitteet kannabiksen lääkekäytöstä löytyvät yli 5000 vuoden takaa. Niiden mukaan kiinalainen kasvitieteilijä oli käyttänyt marihuanaa lääkkeenä mm. malariaa, beriberiä, nuhaa, reuman oireita, keskittymisvaikeuksia ja erilaisia naistentauteja vastaan. Toinen kiinalainen aikalainen taas määräsi kannabiksen hartsia viiniin sekoitettuna kipulääkkeeksi.

90-luvun alkupuolella kannabiksen käyttö lääketarkoituksiin rupesi saamaan jalansijaa läntisessä maailmassa, ja tänä päivänä sitä on mahdollista ostaa useissa maissa yksinkertaisesti reseptillä. Johtuen kuitenkin korkeista kustannuksista ja rajoitetusta valikoimasta useat lääkekannabiksen käyttäjät ovat päätyneet kasvattamaan itse omat lääkkeensä.

Parhaiten sopiva vaihtoehto riippuu aina yksilön omista tarpeista. Esimerkiksi korkean CBD-pitoisuuden lääkekannabis on hengitysteitä pitkin nautittuna ilmeisesti erittäin tehokas keino esimerkiksi lievittämään MS-tautia sairastavien potilaiden kipuja ja kouristuskohtauksia. Tulehdusta lievittävien ominaisuuksien takia tämän tyypin kannabiksen tärkein vaikuttava aineosa, CBD, on hengityselimistön kautta nautittuna todennäköisesti erinomainen vaihtoehto tauteihin, joihin liittyy tulehdustiloja. Korkean THC-pitoisuuden kannabis puolestaan on paremmin soveltuva esimerkiksi Touretten syndrooman tapaisten tilojen hoitoon. Tässä tapauksessa lääkekannabis tuotetaan naaraskasvien kukinnoista. Terveellisimpään mahdolliseen hengitysteitse tapahtuvaan suosittelemme vaporisaattoria, tällä keinoin vältät suurimman osan keuhkoihin poltettaessa kulkeutuvista haitallisista aineista.

Meidän feminisoidut lääkekannabiksen siemenemme ovat jalostettu pitäen erityisesti mielessä lääkekäyttäjien tarpeet. Kaikki tarjoamamme siemenet soveltuvat myös lääkekäyttöön, mutta jotkin soveltuvat siihen toisia paremmin johtuen erilaisista painotuksista aktiivisissa aineosissa.

Lääkekannabiksen käyttäjät voivat saada apua muun muassa seuraaviin vaivoihin:

Kipu

Kannabis ei ole kipulääke, mutta relaksanttina se voi auttaa kestämään kipua paremmin. Kivun peittäminen lääkkeillä voi olla jopa vaarallista, ja olisikin tärkeä pyrkiä löytämään ja hoitamaan kivun syy.

Lihasjännitys

Se tosiasia, että potilaan koko keho rentoutuu normaalia enemmän auttaa lihasjännityksen lievittämisessä. Apua voivat saada esimerkiksi keuhkoputken sairauksista kärsivät hengityselimistön lihasten rentoutuessa, tai vaikkapa pidätysongelmista kärsivät, kun rakon ympärillä olevien lihasten jännitys helpottaa.

Verenkierron ongelmat

Kannabis vilkastuttaa verenkiertoa ja auttaa säilyttämään ruumiinlämpöä.

Kouristukset

Voivat vähentyä ja täten esimerkiksi unenlaatu voi parantua. Näin esimerkiksi silloin, kun ongelmana ovat makuuasennossa/yöllä esiintyvät kouristuskohtaukset.

Rentoutuminen

Kannabiksella on rentouttavia ominaisuuksia ja se voi täten auttaa potilasta keskittymään vähemmän sairauteensa. Tämä voi osaltaan tuoda lisää valoa elämään ja auttaa esimerkiksi sosiaalisten suhteiden kanssa.

Seksiongelmat

Kannabiksella on halua lisääviä ominaisuuksia ja se voi auttaa ennenaikaisen siemensyöksyn kanssa. Hyötyjä on mahdollisesti saatavilla myös erektio-ongelmiin.

Hormoneihin liittyvät ongelmat

Kannabis auttaa lievittämään kuukautiskipuihin liittyviä ongelmia, näyttöä hyödyistä on esimerkiksi PMS:n hoidosta.

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias