By RQS Editorial Team

Top 10 sohvalle jumittavaa lajiketta

Top 10 Couch Locking Strains

Budissa on se jännä piirre, että eri lajikkeet saavat aikaan erilaisia ja eriasteisia vaikutuksia. Ajoittain saatat kaivata lajiketta, joka saa kikattelemaan tai tekee sosiaalisemmaksi, toisinaan taas sellaista, joka parantaa luovuutta tai keskittymiskykyä. Joskus eteen tulee kuitenkin niitä päiviä, joina et halua mitään muuta kuin vetää pään täyteen budia, maata sohvalla, nauttia mässyistä ja pitää kunnon sarjamaratonin.

Miksi saatat kaivata elämääsi sohvalle jumittavaa lajiketta?

Ei ole mitään parempaa, kun olet stressaantunut, tehnyt rankan työviikon ja haluat vain unohtaa kaikki ongelmasi. Sohvalle jumittavat lajikkeet voivat myös olla loistavia heille, jotka kärsivät kroonisesta tai pitkäkestoisesta kivusta, sillä lajikkeet voivat auttaa rentoutumisessa ja nukkumisessa. Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin jatka lukemista tutustuaksesi 10 parhaaseen sohvalle jumittavaan lajikkeeseemme ja löydä paras match rentoutumishetkiisi.

1.Orion F1

Orion F1

Tämä F1-hybridiautoflower ansaitsee paikan kasvatushuoneessasi, kiitos sen lyhyen kukkimisaikansa, herkullisen terpeeniprofiilinsa ja tehokkaiden vaikutustensa. Lisäksi Orion pääsee ylpeilemään harvinaislaatuisen kovalla sukupuullaan, sillä sen perimään kuuluvat niin Blue Mammoth Auto kuin Blue Dream ja Amnesiakin. Ja jos tämä ei vielä riitä vakuuttamaan, niin tämä superstara tarjoilee myös kaikkien F1-lajikkeiden parhaimpiin kuuluvia satoja.

Kiitos upean harvinaisen terpeeniprofiilin, joka koostuu huippumääristä myrseeniä, osimeeniä ja farneseeniä, voit odottaa kokevasi ainutkertaisen raikkauden ja makeuden tanssin makunystyröilläsi, pössyttelitpä sitten jointtia tai otit kunnon hitit bongista. Orion F1 ympäröi sinut rauhallisuuden ja rentoutumisen tuntemuksilla. Korkea THC-taso ja ripaus CBG:tä yhdistyvät hienostuneeseen terpeenien sekoitukseen saadakseen aikaan jumittavan kehollisen pilven.

[View_product Id="618"]

2.El Patron

El Patron

El Patron on AMG:n (Amnesia Mac Ganjan) ja Shivan risteytys. AMG on sativadominantti lajike 22 %:n THC-tasoilla ja henkisellä pilvellä. Shiva on puolestaan indicalajike, joka tuo enemmänkin lääkinnällisiä ja hoitavia ominaisuuksia. Näiden kahden rakkaudenhedelmä El Patron on itsevarma sativadominantti (60 % / 40 %) hybridi, joka on pullollaan THC:tä ja hedelmäisiä terpeenejä. El Patron kasvaa hyvin sekä sisällä että ulkona, ja indigageenit näyttäytyvät sen lyhyessä, pensasmaisessa ulkomuodossaan.

El Patron yhdistää sativan kolinan ja indicamaisen pilven parhaat puolet, tarjoten melkein täydellisen tasapainon. Ensiksi päässä tuntuva pöhinä alkaa hyvin nopeasti hittien ottamisen jälkeen, vaikuttaen valppauteen ja boostaten luovuutta. Pian tämä muuntautuu saumattomasti rauhoittavaksi keholliseksi pilveksi, joka kannustaa itsetutkiskeluun ja mietiskelyyn. Se on mahtava sosiaalinen lajike, ja samaan aikaan ideaali chillailuun. El Patronin täyteläinen maku ja mausteisen sitruksiset ja kushmaiset tuoksut sopivat erinomaisesti leivottuihin herkkuihin ja muihin makeisiin ruokiin lisättäviksi.

El Patron
AMG x Shiva
450 - 500 gr/m
90-130 cm
9 - 10 viikkoa
THC: 22%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
140 - 200 cm
Lokakuun loppu
Jumittava, Voimakas

Osta El Patron

3.Candy Kush Express

Candy Kush

Sweet Specialin ja OG Kushin jälkeläinen. 40 % sativaa ja 60 % indicaa sisältävä lajike on tasapainoinen hybridi. Sweet Special tunnetaan sen tasaisesta kasvustaan ja nimensä mukaisesta makeasta maustaan. Legendan mukaan OG Kush on tunnetusti indicapainotteinen lajike, joka polveutuu sanoinkuvaamattoman voimakkaista afgaanikusheista, jotka tunnetaan maailmalla niiden rauhoittavista vaikutuksistaan, jotka saavat aikaan voimakkaita sohvalle jumittavia tuntemuksia.

Candy Kush Express tarjoilee uniikin sekoituksen piristävää ja hyvin rentouttavaa matalan CBD-annoksen säädellessä THC:n voimakkuutta. Tämän budin kukkimisnopeus on vaikuttava ja se voi olla valmis sadonkorjuuseen vain seitsemässä viikossa. Jopa aloittelevat kasvattajat huomaavat tiheiden, korkealaatuisten budien nopean kasvattamisen olevan yllättävän helppoa.

Candy Kush Express (Nopeasti kukkiva)
Sweet Special x O.G. Kush
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 9 viikkoa
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Syyskuun alku
Fyysisesti rentouttava, Jumittava

Osta Candy Kush Express (Nopeasti kukkiva)

4.Critical

Critical

Suuret sadot, lyhyt kukkimisaika, hyvät savut. Critical sopii sekä suuria satoja halvalla haluavalle että edistyneimmälle budiharrastajalle. Indicadominantti lajike (60 % / 40 %) on perua vaikuttavista afgaani- ja skunk-linjoista. Sen hillitty koko tekee siitä sopivan myös huomaamattomia projekteja ylläpitäville kasvattajille.

Critical saa aikaan erinomaisen pilven joka saa pössyttelijänsä seesteiseen, syvään ja fyysisesti rentouttavaan tilaan. Karkkimainen, maanläheinen, hedelmäinen, mäntymäinen ja skunk: tästä lajikkeesta löytyy makuja, joista nauttia. Voit odottaa kokevasi vahvan ja maukkaan, mutta makean maanläheisyyden sekä rauhoittavan ja tyynnyttävän pilven. Loistava stressin aiheuttamalle unettomuudelle ja ahdistukselle – tämä rentouttaa kuin häkä.

Critical
Afghani x Skunk
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 viikkoa
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Lokakuun alku
Fyysisesti rentouttava, Jumittava, Raskas

Osta Critical

5.Blue Mystic

Blue Mystic

Legendat nimeltään Blueberry ja Northern Light loivat tämän indicadominantin lajikkeen, joka pursuaa makua. Blueberry on palkittu lajike, joka tunnetaan sen uniikista makeudestaan ja syvälle sohvan pohjalle jumittavista vaikutuksistaan.

Northern Light on klassikko, jota harrastajat ovat pössytelleet vuosikymmenten ajan, kiitos sen afgaani- ja thaiperimiensä. Kahden tunnetun lajikkeen risteytys, Blue Mystic on geeniprofiililtaan 80-prosenttisesti indica ja sen THC-taso on vähintään 18 %. Blue Mystic tuo autuaita tyytyväisyyden, syvän rentoutumisen ja hentoja inspiraation tuntemuksia. Blue Mystic on täydellinen lajike laiskoihin päiviin ja iltoihin, sekä rentoutumiseen yksin tai kaverien kanssa.

Blue Mystic on ulkomuodoltaan pensasmainen, ja sen eloisat ja makeat budit ovat valmiina sadonkorjattaviksi kahdeksan viikon kasvamisen jälkeen. Jos kuitenkin kypsyttelet sitä vielä vähän kauemmin, palkitsee se sinut raskaammilla kehollisilla vaikutuksilla.

Blue Mystic
Oregon Blueberry x Northern Light
375 - 425 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 viikkoa
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
400 - 450 gr/plant
180 - 220 cm
Lokakuu
Jumittava

Osta Blue Mystic

6.Somango XL

Somango XL

Somango XL luotiin täyttämään tarve lajikkeelle, joka tarjoilisi voimakkaan, klassisen pilven ilman usein sivuvaikutuksena seuraavaa unettavuutta. Se luotiin kahdesta tuotteliaasta ja sitkeästä kasvista, Somangosta ja Critical 47:stä. Tämän hybridin suosio on sen kuin kasvanut kasvamistaan.

Vaikutukset alkavat hyvin nopeasti tuoden rauhoittavan, tyynen selkeyden tunteen ilman väsyttävyyttä. Pilvi on vahva ja voi kestää useita tunteja, sillä THC-prosentti on 18. Erinomainen lajike inspiraation ja luovuuden synnyttämiseksi.

Feminisoitu Somango koostuu geneettisesti 25 %:sta sativaa ja 75 %:sta indicaa. Se sopii kaikkien kokemustasojen kasvattajille, sillä kasvi kasvaa hyvin tiiviinä. Kypsissä kasveissa on havaittavissa häivähdyksiä pehmeänvioleteista sävyistä ja budit on pölytetty hienolla kristallipinnoitteella. Kukka on valmis sadonkorjattavaksi kukittuaan kahdeksan viikkoa.

Somango XL
Somango x Critical 47
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 viikkoa
THC: 18%
Sativa 25% Indica 75%
550 - 600 gr/plant
120 - 200 cm
Lokakuun alku
Jumittava, Voimakas

Osta Somango XL

7.Sweet ZZ Auto

Sweet ZZ Auto

Autoflowering-lajikkeita on helppoa kasvattaa, mutta valojaksoiset lajikkeet tuottavat parempia satoja. Sweet ZZ Auto yhdistää nämä ominaisuudet helposti kasvatettavaan lajikkeeseen, joka tuottaa jopa monet valojaksoiset päihittäviä satoja.

Erikoislaatuisten satojen ja makujen saamiseksi valittiin ensiluokkaiset emolajikkeet. Zkittlez tuli valituksi sen palkitun maun, aromien ja voimakkaasti rentouttavien indicavaikutusten vuoksi. Diesel Auto oli puolestaan täydellinen vaihtoehto tuomaan pöytään huippulaatuisia autoflowering-geenejä. Sweet ZZ Auto saa aikaan etupäässä jumittavan pilven, joka tuntuu koko kehossa.

Kiitos 18 %:n THC-tasonsa, tuo tämä lajike rauhoittavia vaikutuksia, jotka häivyttävät kaiken ahdistuksen ja stressin. Tyynnyttävien terpeenien joukkoon lukeutuvat karyofylleeni, limoneeni sekä mausteiset ja pippuriset vivahteet.

Sweet ZZ Auto
Sweet ZZ x Diesel Auto
350 - 400 gr/m2
70-120 cm
6 - 7 viikkoa
THC: 18%
Sativa 35% Indica 60% Ruderalis 5%
90 - 175g/plant
100 - 120 cm
9 - 11 viikkoa itämisen jälkeen
Jumittava

Osta Sweet ZZ Auto

8.White Widow Auto

White Widow

White Widow on jälleen yksi niistä lajikkeista, jotka muodostavat pohjan monille muille rakastetuille budilajeille. White Widow Automatic on joissain suhteissa alkuperäistä parempi. Voit odottaa kompaktimpaa kokoa, nopeampaa kasvua ja hieman fyysisempää pilveä, kuin se, johon olet kenties tottunut.

Kuten brasilialaisesta sativa-maatiaisrodusta ja hartsisesta eteläintialaisesta indicasta risteytetty alkuperäisversio, myös tämä autoflower koostuu 65-prosenttisesti indicasta ja 35-prosenttisesti sativasta. White Widow Automatic yhdistää kitkeriä ja maanläheisiä sävyjä saadakseen aikaan herkullisen kokemuksen. Männyn vivahteet ja raikkaan sitruksiset maut ovat selkeästi havaittavissa.

Tämä autoflowering-lajike tarjoilee rennon pilven noin 15 %:n THC-pitoisuudellaan. Se on voimakkaampi kehollinen pilvi kuin perinteisen feminisoidun version aikaansaama, ja saakin aikaan kiistattomia sohvalle jumittavia tuntemuksia. Johtuen kuitenkin siitä, etteivät kokonaisvaikutukset ole yhtä vahvat, on White Widow Automatic monipuolisempi vaihtoehto joko päivä- tai iltahiisaukseen.

White Widow Auto
White Widow x ruderalis
400 - 450 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 14%
Sativa 40% Indica 40% Ruderalis 20%
190 - 240 gr/plant
50 - 110 cm
10-12 viikkoa itämisen jälkeen
Fyysisesti rentouttava, Jumittava

Osta White Widow Auto

9.Royal Cheese Auto

Royal Cheese Auto

Monet rakastavat Royal Cheeseä sen ainutkertaisen pistävän aromin ja maun ansiosta. Nyt voit nauttia tästä legendaarisesti indicadominantista lajikkeesta pienemmässä ja helpommin hallittavassa pakkauksessa. Tämä eliittitason autoflower on hurja sekoitus Cheeseä ja Royal Criticalia yhdistettynä ruderalis-kannabiksen sitkeisiin geeneihin.

Lajikkeiden Cheese-perhe on saanut legendaarisen statuksensa suureksi osin Ison-Britannian 90-luvun reivikulttuurin ansiosta, ja omaa yhden ominaislaatuisimmista terpeeniprofiileista. Alkuperäisen tapaan tämä autoflowering-lajike huokuu mausteista aromia ja intensiivisiä happaman juustoisia, maanläheisiä ja mausteisia makuja. Royal Cheese Automatic on erinomainen lajike heille, jotka kaipaavat autoflowering-lajikkeiden mahdollistamaa helppoa kasvatusprojektia.

Cheese Auto kasvaa korkeintaan 100 cm:n korkuiseksi ja tuottaa suuria satoja ideaaleissa olosuhteissa. Keskiarvoisella 18 %:n tai sitä suuremmalla THC-pitoisuudellaan tämä lajike kolisee ja kovaa. Vaikutus on klassinen sohvajumitusta, chillausta ja mässyjä aikaansaava. Valmistaudu kunnon fyysiseen pilveen, jota seuraa onnellinen ja euforinen tunne.

Royal Cheese Auto
Cheese x Royal Critical x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 viikkoa
THC: 15%
Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
160 - 210 gr/plant
60 - 120 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Fyysisesti rentouttava, Jumittava

Osta Royal Cheese Auto

10.Bubble Kush Auto

Bubble Kush Auto

Bubble Kush Automatic on indicadominantti lajike, joka on tulosta OG Kushin tunnustettujen indicavaikutusten, Bubble Gumin herkullisten ja makeiden makujen ja Critical Automaticin helposti kasvatettavien geenien taidokkaasta yhdistämisestä.

Pääset korjaamaan näiden kompaktien ja tahmeiden budien sadon vain 10–11 viikon kuluttua itämisestä. Tätä lajiketta on helppo kasvattaa niin sisällä kuin ulkonakin ja lopputuloksena työstäsi se palkitsee sinut erinomaisilla sadoilla. Lisäksi Bubble Kush Automatic tuottaa kunnioitettavan, noin 16 %:n THC-tason. Joten vaikka jumitatkin rentoutuneena, ei se silti syökse liian kauas kaninkoloon, ettetkö voisi tehdä mitään tuottavaa.

Sen sijaan rennon olon lisäksi tulet kokemaan selkeyden ja luovuuden tuntemuksia. Bubble Kush tarjoilee terpeeniprofiilin, joka sisältää maanläheisiä, hedelmäisiä, pippurisia ja mäntymäisiä vivahteita, mikä mahdollistaa syvällisen makukokemuksen, joka käy käsi kädessä rentojen vibojen kanssa. Loistava välimaaston lajike hetkiin, joina haluat rentoutua, mutta haluat silti nousta sohvalta muutenkin kuin ottamaan vastaan Wolt-kuljetuksesi!

Bubble Kush Auto
Bubble Gum x O.G. Kush x Critical Automatic
350 - 400 gr/m2
70-100 cm
6 - 8 viikkoa
THC: 16%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
120 - 170 gr/plant
100 - 140 cm
10–11 viikkoa itämisen jälkeen
Jumittava, Unelias

Osta Bubble Kush Auto

Jumittaakko vai eikö jumittaa?

Joinain päivinä täytyy vain chillata vähän ankarammin kuin muina, ja tällöin sohvalle jumittavat lajikkeet voivat olla parhaita kavereitasi. Kukin lajike tarjoilee tehokkaita stressiä lievittäviä hyötyjä, kun niitä käytetään oikein, ja jokaisella on silti hieman erilaiset vaikutuksensa. Lisäksi, kiitos autoflower-lajikkeiden saapumisen markkinoille, on monia helpompi kasvattaa kuin koskaan aiemmin! Toivomme, että jokin listauksemme lajikkeista tuo sinulle paljon kaivattuja henkisiä ja fyysisiä lepohetkiä sohvallasi. Varmista vain, että olet varannut tarpeeksi herkkuja mässyjen yllättämistä varten.

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias