Mango Crunch: Korkeita THC-Pitoisuuksia Ja Hedelmäisiä, Happamia Terpeenejä
Mango Crunch on pitkän ja monimutkaisen jalostusprosessin tulos. Tavoitteenamme oli tuottaa lajike, joka kohdistuu samanaikaisesti sekä makeisiin että happamiin makuhermoihin. Tietenkin sen piti myös tarjota kovaa iskevä ja nautinnollinen pilvi. Tämän saavuttamiseksi kasvattajamme yhdistivät kaksi vanhempaa kantaa lammen vastakkaisilta puolilta. He ottivat vanhan indica-lajikkeen Hollannin pohjoisosasta ja sativahybridin Pohjois-Kalifornian legendaarisesta Smaragdikolmiosta. Kahden kansainvälisen kannabiksen Mekan näytteillä kasvattajamme olivat valmiita tekemään taikojaan.
Tästä yhdistelmästä syntyi Mango Crunch, hybridilajike joka sisälsi 20% indica genetiikkaa ja 80% sativaa.
MANGO CRUNCHING VAIKUTUKSET, MAKU JA AROMI
Mango Crunchin tarkasti tasapainoitettu geneettinen profiili tuottaa erilaisia vaikutuksia. Käyttäjät huomaavat euforisia ja stimuloivia vaikutuksia yhdessä huumaavien ja rauhoittavien ominaisuuksien kanssa. Pilvi alkaa aivojen toimintaa motivoivana kokemuksena, joka on erinomainen fyysisiin suorituksiin. Siirryt syvään flow-tilaan juostessasi tai surffatessasi ja tunnet voimakkaan yhteyden mielen ja lihasten välillä. Jonkin ajan kuluttua kognitiiviset vaikutukset alkavat hiipumaan. Pilvi siirtyy kohti vartaloa ja aloittaa syvän rentoutumisen tunteen. Tämä tunne on ihanteellinen toipumiseen urheilusuorituksista, kivun hallintaan ja nukkumiseen.
Nimesimme Mango Crunchin sen upean terpeeniprofiilin vuoksi. Kasvin suuret kukat tuottavat hartsia joka haisee mangolta, ananakselta ja mehukkailta hedelmiltä. Jokainen hitti sisältää vastakkaisia ja herkullisia makean ja happaman makuja - aavistus karkkia, greippiä ja dieseliä sytyttävät kielen.
MANGO CRUNCHIN KASVATTAMINEN
Mango Crunch noudattaa indican kasvumallia. Se säilyy keskikokoisena koko kasvusyklin ajan ja on helppo hallita. Viljelijät voivat käyttää karsimista ja matalan rasituksen harjoittelua (LST) pitämään kasvin entistä kompaktimpana. Sisätiloissa kasvatetut kasvit tuottavat noin 500 g/m² 56 päivän kukinnan jälkeen. Ulkona viljellyt kasvit tuottavat noin 500 g/kasvi ja ovat valmiita sadonkorjuuseen lokakuun alussa.