Pumpkin Kush: Kurpitsapiirakan Maku Joka Hitillä
Pumpkin Kush on poikkeuksellisen maukas lajike, jolla on eksoottinen alkuperä. Lajikkeen juuret sijaitsevat Länsi-Intiassa, alueella, joka on kuuluisa korkealaatuisesta maatiaislajikkeiden genetiikastaan ja perinnelajikkeistaan. Kanta tulee osittain Lambsbreadista, kuuluisasta Jamaikalta peräisin olevasta sativasta. Rastafarit ja psykonautit ylistävät lajiketta, jopa Bob Marleyn huhutaan polttaneen sitä.
Kasvattajat saivat paikallisilta viljelijöiltä luvan kuljettaa tämä trooppinen yksilö takaisin Yhdysvaltoihin. Saapuessaan Pohjois-Kaliforniaan, he risteyttivät sen toisen legendaarisen lajikkeen kanssa. Pre-98 Bubba Kush valjastettiin tasapainottamaan geneettistä profiilia ja parantamaan terpeenipitoisuutta.
Useiden sukupolvien valikoivan jalostuksen jälkeen Pumpkin Kush tuli maailmaan. Kanta on lievästi sativa-hallitseva. Siinä on 60% sativaa ja 40% indica geenejä.
PUMPKIN-KUSHIN VAIKUTUKSET, MAKU JA AROMI
Pumpkin Kush tuottaa pilven, joka kohdistuu sekä kehoon että mieleen. Sativan ja indican geenit lähentyvät toisiinsa ja luovat monipuolisen vaikutuksen. Pilvi iskee melkein heti ja alkaa euforisena tunteena. Luovat ajatukset virtaavat ilman vastarintaa ja keskusteluista tulee todennäköisesti syviä ja filosofisia. Tämä osa pilveä motivoi ja stimuloi, joten Pumpkin Kush on loistava sauhu ennen kuntosalia.
Lopulta vaikutukset laskeutuvat rauhoittavaan vartalo-pilveen. Tunnin tai kahden sisällä keho tuntuu löysältä ja ajatukset alkavat hidastua. Jos sinulla on asioita tehtävänä, ota uusi hitti tunteaksesi piristävän vaikutuksen uudelleen. Jos päiväsi on lähellä loppuaan, anna pilven pyyhkäistä sinut syvään lepoon.
Pumpkin Kush kehittää pieniä kukkasia, joiden THC-pitoisuus on 20%. Sen silmut tuottavat myös herkullisia tuoksuja ja makean, kurpitsapiirakan, mausteiden ja kukkien makuja.
PUMPKIN KUSHIN KASVATTAMINEN
Pumpkin Kush kasvaa keskipitkään korkeuteen sekä sisällä että ulkona. Se on hyvä valinta viljelijöille, jotka kasvattavat rajallisessa tilassa. Se on myös helppo pitää piilossa ja vetoaa viljelijöihin, jotka haluavat pitää matalaa profiilia. Sisätiloissa kasvatetut kasvit tuottavat hyvän 525 g/m² sadon 60 päivän kukinnan jälkeen. Ulkona luonnossa viljellyt kasvit palkitsevat kasvattajan 700 g/kasvi tuotolla ja ovat valmiita sadonkorjuuseen lokakuun alussa.