• Pumpkin Kush Regular
 • Pumpkin Kush Regular

Pumpkin Kush Regular

Pumpkin Kush on makea ja mausteinen lajike täynnä THC:tä. Sen pilvi paiskaa käyttäjän euforiseen mielentilaan.
 4.00/5 (1) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
€ 65.00
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Pumpkin Kush: Kurpitsapiirakan Maku Joka Hitillä

Pumpkin Kush on poikkeuksellisen maukas lajike, jolla on eksoottinen alkuperä. Lajikkeen juuret sijaitsevat Länsi-Intiassa, alueella, joka on kuuluisa korkealaatuisesta maatiaislajikkeiden genetiikastaan ja perinnelajikkeistaan. Kanta tulee osittain Lambsbreadista, kuuluisasta Jamaikalta peräisin olevasta sativasta. Rastafarit ja psykonautit ylistävät lajiketta, jopa Bob Marleyn huhutaan polttaneen sitä.

Kasvattajat saivat paikallisilta viljelijöiltä luvan kuljettaa tämä trooppinen yksilö takaisin Yhdysvaltoihin. Saapuessaan Pohjois-Kaliforniaan, he risteyttivät sen toisen legendaarisen lajikkeen kanssa. Pre-98 Bubba Kush valjastettiin tasapainottamaan geneettistä profiilia ja parantamaan terpeenipitoisuutta.

Useiden sukupolvien valikoivan jalostuksen jälkeen Pumpkin Kush tuli maailmaan. Kanta on lievästi sativa-hallitseva. Siinä on 60% sativaa ja 40% indica geenejä.

PUMPKIN-KUSHIN VAIKUTUKSET, MAKU JA AROMI

Pumpkin Kush tuottaa pilven, joka kohdistuu sekä kehoon että mieleen. Sativan ja indican geenit lähentyvät toisiinsa ja luovat monipuolisen vaikutuksen. Pilvi iskee melkein heti ja alkaa euforisena tunteena. Luovat ajatukset virtaavat ilman vastarintaa ja keskusteluista tulee todennäköisesti syviä ja filosofisia. Tämä osa pilveä motivoi ja stimuloi, joten Pumpkin Kush on loistava sauhu ennen kuntosalia.

Lopulta vaikutukset laskeutuvat rauhoittavaan vartalo-pilveen. Tunnin tai kahden sisällä keho tuntuu löysältä ja ajatukset alkavat hidastua. Jos sinulla on asioita tehtävänä, ota uusi hitti tunteaksesi piristävän vaikutuksen uudelleen. Jos päiväsi on lähellä loppuaan, anna pilven pyyhkäistä sinut syvään lepoon.

Pumpkin Kush kehittää pieniä kukkasia, joiden THC-pitoisuus on 20%. Sen silmut tuottavat myös herkullisia tuoksuja ja makean, kurpitsapiirakan, mausteiden ja kukkien makuja.

PUMPKIN KUSHIN KASVATTAMINEN

Pumpkin Kush kasvaa keskipitkään korkeuteen sekä sisällä että ulkona. Se on hyvä valinta viljelijöille, jotka kasvattavat rajallisessa tilassa. Se on myös helppo pitää piilossa ja vetoaa viljelijöihin, jotka haluavat pitää matalaa profiilia. Sisätiloissa kasvatetut kasvit tuottavat hyvän 525 g/m² sadon 60 päivän kukinnan jälkeen. Ulkona luonnossa viljellyt kasvit palkitsevat kasvattajan 700 g/kasvi tuotolla ja ovat valmiita sadonkorjuuseen lokakuun alussa.

 • Siementyyppi: Tavalliset
 • THC: 20%
 • CBD: Matala
 • Sato sisällä: 475 - 525 gr/m2
 • Sato ulkona: 650 - 700 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 90 – 140 cm
 • Korkeus ulkona: 140-180 cm
 • Kukkimisaika: 8 - 9 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
 • Geneettinen tausta: Lambsbread x pre-98 Bubba Kush
 • Tyyppi : Sativa 60% Indica 40%
 • Vaikutus: Päähän kohdistuva ja rentouttava
 • Ilmasto: Warm
 • Maku: Chocolate, Makea, Maanläheinen


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.