40 % ALE Blue Gelato koodilla BLUE2

 • Pumpkin Kush Regular
 • Pumpkin Kush Regular

Pumpkin Kush Regular

Pumpkin Kush on makea ja mausteinen lajike täynnä THC:tä. Sen pilvi paiskaa käyttäjän euforiseen mielentilaan.
(7) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
On sale!
Alennettu hinta!
€ 65.00

€ 65.00 (-0%)

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (4)

Pumpkin Kush Regular: Maista Lambsbreadin ja Pre-98 Bubba Kushin erikoiskurpitsapiirakkaa

Pumpkin Kush on poikkeuksellisen maukas lajike, jolla on eksoottinen alkuperä. Lajikkeen juuret sijaitsevat Länsi-Intiassa, alueella, joka on kuuluisa korkealaatuisesta maatiaislajikkeiden genetiikastaan ja perinnelajikkeistaan. Kanta tulee osittain Lambsbreadista, kuuluisasta Jamaikalta peräisin olevasta sativasta. Rastafarit ja psykonautit ylistävät lajiketta, jopa Bob Marleyn huhutaan polttaneen sitä.

Kasvattajat saivat paikallisilta viljelijöiltä luvan kuljettaa tämä trooppinen yksilö takaisin Yhdysvaltoihin. Saapuessaan Pohjois-Kaliforniaan, he risteyttivät sen toisen legendaarisen lajikkeen kanssa. Pre-98 Bubba Kush valjastettiin tasapainottamaan geneettistä profiilia ja parantamaan terpeenipitoisuutta.

Useiden sukupolvien valikoivan jalostuksen jälkeen Pumpkin Kush tuli maailmaan. Kanta on lievästi sativa-hallitseva. Siinä on 60% sativaa ja 40% indica geenejä.

PUMPKIN-KUSHIN VAIKUTUKSET, MAKU JA AROMI

Pumpkin Kush tuottaa pilven, joka kohdistuu sekä kehoon että mieleen. Sativan ja indican geenit lähentyvät toisiinsa ja luovat monipuolisen vaikutuksen. Pilvi iskee melkein heti ja alkaa euforisena tunteena. Luovat ajatukset virtaavat ilman vastarintaa ja keskusteluista tulee todennäköisesti syviä ja filosofisia. Tämä osa pilveä motivoi ja stimuloi, joten Pumpkin Kush on loistava sauhu ennen kuntosalia.

Lopulta vaikutukset laskeutuvat rauhoittavaan vartalo-pilveen. Tunnin tai kahden sisällä keho tuntuu löysältä ja ajatukset alkavat hidastua. Jos sinulla on asioita tehtävänä, ota uusi hitti tunteaksesi piristävän vaikutuksen uudelleen. Jos päiväsi on lähellä loppuaan, anna pilven pyyhkäistä sinut syvään lepoon.

Pumpkin Kush kehittää pieniä kukkasia, joiden THC-pitoisuus on 20%. Sen silmut tuottavat myös herkullisia tuoksuja ja makean, kurpitsapiirakan, mausteiden ja kukkien makuja.

PUMPKIN KUSHIN KASVATTAMINEN

Pumpkin Kush kasvaa keskipitkään korkeuteen sekä sisällä että ulkona. Se on hyvä valinta viljelijöille, jotka kasvattavat rajallisessa tilassa. Se on myös helppo pitää piilossa ja vetoaa viljelijöihin, jotka haluavat pitää matalaa profiilia. Sisätiloissa kasvatetut kasvit tuottavat hyvän 525 g/m² sadon 60 päivän kukinnan jälkeen. Ulkona luonnossa viljellyt kasvit palkitsevat kasvattajan 700 g/kasvi tuotolla ja ovat valmiita sadonkorjuuseen lokakuun alussa.

Pumpkin Kush Regular data sheet
Siementyyppi: Tavalliset
THC: 20%
CBD: Matala
Sato sisällä: 475 - 525 gr/m2
Sato ulkona: 650 - 700 gr/plant
Korkeus sisällä: 90 – 140 cm
Korkeus ulkona: 140-180 cm
Kukkimisaika: 8 - 9 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Geneettinen tausta: Lambsbread x pre-98 Bubba Kush
Tyyppi : Sativa 60% Indica 40%
Vaikutus: Rauhoittava, Selkeä
Ilmasto: Pitkä kesä
Maku: Hedelmä, Karkki, Multainen, Sitrus

  Arvostelija M. F. Päivämäärä 28/Apr/2022 :

  Titteli : Hammer
  Kommentti : Ich bin sehr überrascht sehr gut und angenehm und sehr zufrieden

  Arvostelija D. D. Päivämäärä 12/Nov/2021 :

  Titteli : D. D.
  Kommentti : Erhalten 10 wundervolle Samen, beeindruckende Keimrate 10/10. Schnelle Wurzelbildung und beeindruckendes Wachstum. Starke Streckung im Übergang. Die Blüten selbst scheinen nicht wirklich dicht zu werden, trotz mehrfachen Versuches ist die Pflanze eher Arm was Terpenen angeht. Die kräftige Kräuter Note erinnert an einen Tannenbaum, gerade für außenstehende ist der Geruch ziemlich betörend. Viele kleine Blätter aber alles an Allen ergab es eine sehr gute Ausbeute. Eignet sich bestimmt gut für Kreuzungen mit einem starken Terpenen Partner. Zusammengefasst bei.. 18l Topf, 6 Wochen Vegi, SOG, LST, Erntereif nach 9 Wochen Blüte, im schnitte 80g das Baby

  Arvostelija M. P. Päivämäärä 05/Nov/2020 :

  Titteli : Michael
  Kommentti : Good eshop, and super seeds

  Arvostelija R. L. Päivämäärä 26/Oct/2020 :

  Titteli : Litchidog
  Kommentti : En extérieur et climat tempéré les plans ont atteint 2mètres et la récolte assez tard vers la fin octobre.


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 18323 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.