• Garlic Mist Regular
 • Garlic Mist Regular

Garlic Mist Regular

Garlic Mist on lajike uniikkeja makuelämyksiä etsiville kannabisharrastajille. Lajikkeen pilvi on samaan aikaan stimuloiva ja jumittava, ja valkosipulia puhkuva terpeeniprofiili on omiaan haastamaan minkä tahansa lajikkeen makumittelöön.
(4) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
10x
$58.49
25x
$116.98
On sale!
Alennettu hinta!
$58.49

$58.49 (--1%)

  Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

 • Lisätietoa
 • Taulukko
 • Kysymykset (0)
 • Arvostelut (3)
 • Asiakkaiden kuvat (1)

Garlic Mist Regular: Original Garlic Bud ja Cali Sativa Haze takaavat ainutlaatuisen terpeeniprofiilin

Garlic Mistin kutsuminen ainutlaatuiseksi on matalalle tähtäämistä, sillä tämä lajike on jotain todella erityistä. Kasvattajamme yhdistelivät taidolla toivottuja ominaisuuksia sukupolvien ajan tuottaakseen tämän erityislaatuisen aromin ja lääkekäyttöön soveltuvat vaikutukset.

Garlic Mistin pistävä terpeeniprofiili on sen vanhemman, Garlic Budin peruja. Tämä indica-painotteinen lajike ilmestyi kannabiskartalle ensi kertaa 1990-luvulla. Mainetta Garlic Bud niitti ennen kaikkea myskiä ja mausteita sekoittavalla tunnusomaisella aromillaan. Tähän pohjaan risteytimme Cali Sativa Hazea tuomaan eloisia sativa-geenejä soppaan. Garlic Mistin geneettinen tausta onkin tasapainoinen 50/50 indica-sativa.

GARLIC MISTIN VAIKUTUKSET, MAKU JA AROMIT

Garlic Mistin vaikutuksissa tuntuu sen perimä niin indican kuin sativankin puolelta. Hyvin balanssissa oleva genetiikka tulee esille myös pilvestä. Bongihitin tai jointin jälkeen voit tuntea sativaisen pilven iskevän päälle. Energian pirskahdukset suuntaavat kohti tajuntaa nostaen välittömästi mielialaa. Aistit tarkentuvat, eikä hihittelykohtauksetkaan ole ennenkuulumattomia. Ajan myötä nämä vaikutukset antavat kuitenkin tilaa klassisemmalle rauhoittavalle indicalta peräisin olevalle rennolle fyysiselle jumitukselle. Nämä vaikutukset sulattavat lihakset, saavat mässyn maistumaan ja lievittävät kipua ja kolotuksia.

Garlic Mist tuottaa epätavallista, mutta silti miellyttävää tuoksua. Kukituksen ollessa käynnissä kasvatustila täyttyy mausteiden ja valkosipulin tuoksulla. Lajike on maukkaudessaan huomattavasti perinteisiä klassikoita edellä ja elämystä voi kuvailla herkulliseksi. Poltettaessa esille nousevat terpeenit ovat profiililtaan hieman erilaisia valkosipulin, sitruunan ja sitrushedelmien pyöriessä makuhermoja hellimässä.

GARLIC MISTIN KASVATTAMINEN

Garlic Mist tuottaa massiivisia satoja yhtä lailla ulkona kuin sisälläkin. Kasvutavaltaan se on enemmän kallellaan indican suuntaan. Sisäkasvatuksessa kasvit kasvavat tyypillisesti keskimittaisiksi ja tuottavat parhaimmillaan 600g/m². Sadonkorjuuseen pääsee noin 65 päivän kukituksen jälkeen. Myös ulkona koko pysyy keskisuurena, mutta sato-odotuksista ei voi sanoa samaa huippujen ollessa 700 gramman luokkaa. Hoida projekti hyvin, eikä sinun tarvitse vähään aikaan huolehtia budin loppumisesta. Ulkona kasvanut Garlic Mist kypsyy lokakuun alkupuolella.

Garlic Mist Regular data sheet
Siementyyppi: Tavalliset
THC: 19%
CBD: Matala
Sato sisällä: 550 - 600 gr/m2
Sato ulkona: 650 - 700 gr/plant
Korkeus sisällä: 90 – 140 cm
Korkeus ulkona: 140-180 cm
Kukkimisaika: 8 - 9 viikkoa
Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
Geneettinen tausta: Original garlic bud x Cali Sativa Haze
Tyyppi : Sativa 50% Indica 50%
Vaikutus: Piristävä, Selkeä
Ilmasto: Lyhyt kesä
Maku: Pippurinen, Yrttinen

  Arvostelija M. F. Päivämäärä 28/Apr/2022 :

  Titteli : Hammer
  Kommentti : Eine super Sorte gute Geschmack und angenehm

  Arvostelija V. C. Päivämäärä 23/Oct/2020 :

  Titteli : Rapporto qualità-prezzo ottimo
  Kommentti : Un aroma unico e sapore ottimo

  Arvostelija A. C. Päivämäärä 18/Apr/2020 :

  Titteli : La plus intéressante
  Kommentti : Elle est très intéressante, je l acheterai cet hiver


  Et voi julkaista arvostelua, sillä et ole ostanut tätä tuotetta.

Ei asiakaskysymyksiä tällä hetkellä.

Only registered user can ask a question. Kirjaudu
Suositellut tuotteet
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.

Categories

eKomi silver seal
4.7/5
perustuen 18468 arvosteluun

Disclaimer

Kannabiksen siemeniä voidaan myydä EU:n alueella vapaasti vastavuoroisen tunnustamisen periaatteen mukaan. On kuitenkin asiakkaan omalla vastuulla perehtyä paikalliseen lainsäädäntöön ja käytäntöihin ennen tilauksen tekoa.