• Garlic Mist Regular
 • Garlic Mist Regular

Garlic Mist Regular

Garlic Mist on lajike uniikkeja makuelämyksiä etsiville kannabisharrastajille. Lajikkeen pilvi on samaan aikaan stimuloiva ja jumittava, ja valkosipulia puhkuva terpeeniprofiili on omiaan haastamaan minkä tahansa lajikkeen makumittelöön.
 5.00/5 (1) Kirjoita arvostelu
Siementen määrä:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
€ 60.00
Add to Saved Items
Ilmainen
toimitus
Ilmainen
Palautus
Huomaamaton
Paketointi

Garlic Mist: Täysin Uniikki Terpeeniprofiili

Garlic Mistin kutsuminen ainutlaatuiseksi on matalalle tähtäämistä, sillä tämä lajike on jotain todella erityistä. Kasvattajamme yhdistelivät taidolla toivottuja ominaisuuksia sukupolvien ajan tuottaakseen tämän erityislaatuisen aromin ja lääkekäyttöön soveltuvat vaikutukset.

Garlic Mistin pistävä terpeeniprofiili on sen vanhemman, Garlic Budin peruja. Tämä indica-painotteinen lajike ilmestyi kannabiskartalle ensi kertaa 1990-luvulla. Mainetta Garlic Bud niitti ennen kaikkea myskiä ja mausteita sekoittavalla tunnusomaisella aromillaan. Tähän pohjaan risteytimme Cali Sativa Hazea tuomaan eloisia sativa-geenejä soppaan. Garlic Mistin geneettinen tausta onkin tasapainoinen 50/50 indica-sativa.

GARLIC MISTIN VAIKUTUKSET, MAKU JA AROMIT

Garlic Mistin vaikutuksissa tuntuu sen perimä niin indican kuin sativankin puolelta. Hyvin balanssissa oleva genetiikka tulee esille myös pilvestä. Bongihitin tai jointin jälkeen voit tuntea sativaisen pilven iskevän päälle. Energian pirskahdukset suuntaavat kohti tajuntaa nostaen välittömästi mielialaa. Aistit tarkentuvat, eikä hihittelykohtauksetkaan ole ennenkuulumattomia. Ajan myötä nämä vaikutukset antavat kuitenkin tilaa klassisemmalle rauhoittavalle indicalta peräisin olevalle rennolle fyysiselle jumitukselle. Nämä vaikutukset sulattavat lihakset, saavat mässyn maistumaan ja lievittävät kipua ja kolotuksia.

Garlic Mist tuottaa epätavallista, mutta silti miellyttävää tuoksua. Kukituksen ollessa käynnissä kasvatustila täyttyy mausteiden ja valkosipulin tuoksulla. Lajike on maukkaudessaan huomattavasti perinteisiä klassikoita edellä ja elämystä voi kuvailla herkulliseksi. Poltettaessa esille nousevat terpeenit ovat profiililtaan hieman erilaisia valkosipulin, sitruunan ja sitrushedelmien pyöriessä makuhermoja hellimässä.

GARLIC MISTIN KASVATTAMINEN

Garlic Mist tuottaa massiivisia satoja yhtä lailla ulkona kuin sisälläkin. Kasvutavaltaan se on enemmän kallellaan indican suuntaan. Sisäkasvatuksessa kasvit kasvavat tyypillisesti keskimittaisiksi ja tuottavat parhaimmillaan 600g/m². Sadonkorjuuseen pääsee noin 65 päivän kukituksen jälkeen. Myös ulkona koko pysyy keskisuurena, mutta sato-odotuksista ei voi sanoa samaa huippujen ollessa 700 gramman luokkaa. Hoida projekti hyvin, eikä sinun tarvitse vähään aikaan huolehtia budin loppumisesta. Ulkona kasvanut Garlic Mist kypsyy lokakuun alkupuolella.

 • Siementyyppi: Tavalliset
 • THC: 19%
 • CBD: Matala
 • Sato sisällä: 550 - 600 gr/m2
 • Sato ulkona: 650 - 700 gr/plant
 • Korkeus sisällä: 90 – 140 cm
 • Korkeus ulkona: 140-180 cm
 • Kukkimisaika: 8 - 9 viikkoa
 • Sadonkorjuuaika: Lokakuun alku
 • Geneettinen tausta: Original garlic bud x 100% Cali Sativa Haze
 • Tyyppi : Sativa 50% Indica 50%
 • Vaikutus: Psyykkinen ja piristävä
 • Ilmasto: Mild
 • Maku: Mausteet, Yrtit

  By A. C. on 18/Apr/2020 :
  (5)

  Title : La plus intéressante
  Comment : Elle est très intéressante, je l acheterai cet hiver


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
ASIAKKAAT JOTKA OSTIVAT TÄMÄN TUOTTEET OSTIVAT MYÖS

OLETKO 18-VUOTIAS TAI YLI?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.