By Max Sargent

Olipa jemmasi laatu tavallista heikompi tai toleranssisi kohonneet taivaisiin, voit noudattaa näitä 7 tapaa, joilla boostaat pilvesi intensiteettiä.


7 tapaa boostata pilvesi intensiteettiä

1. Valitse lajikkeesi viisaasti

Toivottavasti saat pilvesi hyvästä lähteestä. Hyvä lähde on tietenkin helpompi löytää, jos kannabis on asuinalueellasi laillista, sillä voit ostaa sitä jälleenmyyjiltä tai kaupoista. Jos asut alueella, jossa vaihtoehtosi ovat rajalliset, saatat silti saada tietoosi ainakin tarjolla olevan pilven lajikkeen.

Tämä riittää siihen, että pääset ottamaan sivustoltamme lisää selvää kyseisestä lajikkeesta ja lukemaan yleisiä neuvoja siihen liittyen. Sivustolla voit oppia myös kunkin lajikkeen uniikeista vaikutuksista, jotka ovat niiden ainutlaatuisten fytokemiallisten profiilien, mukaan lukien hallitsevien kannabinoidien ja terpeenien tuottamia. Näiden molekyylien eri suhdeluvut saavat aikaan kaikkea kevyiden ja ilmavien pilvien ja jumittavien kehollisten vaikutusten väliltä. Löydät jopa osviittaa siitä, kuinka suuria THC-tasoja voit lajikkeeltasi odottaa. Nämä ominaisuudet vaihtelevat tietenkin sen mukaan kuka ne on kasvattanut ja mistä siemenistä. Järkevintä on kokeilla eri lajikkeita, kunnes löydät sen, joka saa aikaan haluamasi tuntemukset.

2. Säilytä pilvesi oikein

Missä säilytät kannabistasi? Jos käytät muovirasiaa tai pussia, jossa ostit sen, saattaa tämä heikentää yrttisi tehoa. Muovi voi johtaa sähkövarausta, joka käristää kukkiesi THC-pitoiset trikomit. Vältä tämä asettamalla kukkasi hyvään lasi- tai metallipurkkiin.

Tarjolla on myös purkkeja, joihin on sisäänrakennettu kosteudensäätöjärjestelmä. Voit halutessasi käyttää myös irtonaisia kosteudenhillitsijöitä, jotka pitävät ilmankosteuden sopivana. Jos tarjolla ei ole näitä, on yksinkertainen vaihtoehto kannabiksesi kypsyttämiselle seuraava: kuori appelsiini, sitruuna tai lime ja jätä kuoret kannabissäilöösi 2–3 tunniksi. Tämä estää jemmaasi kuivumasta ja murenemasta sekä menettämästä sen seurauksena tehoaan. Pimeää ja viileää paikkaa suositellaan jemman laadun säilyttämiseksi.

Säilytä pilvesi oikein

3. Muuta tottumuksiasi

Sinulla on hyvälaatuista tuotetta ja pidät siitä myös huolta. Miksi koet silti saavasi pienemmän hyödyn irti pilvestäsi? Kaikella on rajansa, ja minkä tahansa asian liiallinen nauttiminen voi pilata sen aikaansaaman ilon. Kehosi sopeutuessa suurempaan kannabinoidimäärään, kasvaa myös kannabistoleranssisi.

Mieti, kuinka voisit muuttaa kannabiksen käytön tottumuksiasi. Onko tapanasi polttaa heti herättyäsi? Kokeile olla polttamatta ennen iltaa, tai ainakaan ennen kuin kello lyö 4:20 päivällä. Polta aiemmin päivällä, jos tapanasi on polttaa liikaa illalla. Älä polta jokaisen aterian yhteydessä. Pistä merkille, milloin yleensä poltat ja yritä yllättää aivosi vaihtamalla totuttua aikatauluasi.

4. Muuta menetelmiäsi

Toinen asia, jota voit muuttaa, on tapa, jolla käytät pilveä. Jotkut tykkäävät polttamisesta, ja kokevat tavallisuudesta poikkeavan tuntemuksen kokeillessaan eri menetelmiä. Saatat tykätä jopa enemmän pilvestä, jonka saat vaporisaattoria tai bongia käyttämällä – tai sitten nämä voivat olla menetelmiä, joista pidät vähiten. Kaikki riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi.

Vältä keuhkojesi käyttämistä kokeilemalla syötäviä kannabisherkkuja. Yleisesti ottaen syötäviä kannabistuotteita ja dabbing-laitteita pidetään kahtena tehokkaimmista kannabistuotteista. Etene siis varoen.

Vaporizers from Royal Queen Seeds

5. Syö oikeita ruokia

Tiesitkö, että on olemassa moniakin miellyttäviä kannabiksen tehoa parantavaa ruoka-aineita? Simppeli kupillinen mustaa tai vihreää teetä sisältää katekiinia, antioksidanttia, joka kiinnittyy aivojesi CB1-reseptoreihin. Tämä tehostaa kannabinoidien tyynnyttäviä vaikutuksia.

Tummalla suklaalla on samantapainen vaikutus, kun se sisältää kaakaota 72 % tai enemmän. Suklaa ei toimi ainoastaan antioksidanttina, vaan hidastaa myös anandamidin hajoamista ja pidentää vaikutusten kestoa. Anandamidi on aivokemikaali, joka on nimetty sanskritin autuutta tarkoittavan sanan mukaan.

Runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältävät ruoat toimivat myös tehokkaasti yhdessä endokannabinoidien ja kannabinoidireseptoreiden kanssa. Etsi käsiisi myös ruokia, jotka sisältävät terpeenejä, kuten THC:tä boostaavaa myrseeniä tai pilveä tehostavaa pineeniä. Pineeniä löytyy salviasta, timjamista ja muista yrteistä, kun taas myrseeniä voit nauttia syömällä mangoja, parsakaalia ja pähkinöitä. Jos muita vaihtoehtoja ei ole saatavilla, on monivitamiini hyväksi kehollesi joka tapauksessa ja parantaa solutason imeytymistä sekä verenkiertojärjestelmän toimintaa. Tämä on hyödyksi THC:n liikkumiselle.

6. Muuta elämäntapojasi

Sinun kannattaa miettiä sitä, kuinka terveelliset elämäntapasi ovat yleisesti ottaen. Voit esimerkiksi hienosäätää ruokavaliotasi parantaaksesi pilvesi laatua. Suuri osa THC:stä imeytyy ja varastoituu kehon rasvakerrokseen. Joskus se voi vapautua rasvakerroksesta hitaasti, mikä heikentää pilvesi laatua. Tällaisessa tapauksessa ruokavalio ja treeniohjelma, jotka alentavat kehon rasvaprosenttia, ovat suositeltavia.

Tämä saattaa tarkoittaa esimerkiksi jäätelön vaihtamista edellä mainittuun tummaan suklaaseen (pieninä määrinä). Myös liikuntaelementti on äärimmäisen tärkeä. Liikunta on hyväksi paitsi yleisterveydellesi, mutta tutkimusten mukaan se vaikuttaa aivoihin kannabiksen vaikutuksia muistuttavalla tavalla. Treenaaminen ei pelkästään paranna mielialaasi, vaan voi jopa saada aikaan THC:n vapautumisen varastoituneesta rasvakudoksesta. Drug and Alcohol Dependence -lehdessä julkaistussa vuoden 2013 tutkimuksessa saatiin selville, että aerobinen treenisessio kohottaa veren THC-tasoja 15 %:lla.

Muuta elämäntapojasi

7. Pidä toleranssitauko

Jos olet kokeillut kaikkia edellä mainittuja keinoja, eikä pilvi tunnu siltikään vaikuttavan entiseen tapaansa, niin tiedämme, miltä sinusta tuntuu. Olet nyt optimoinut olosuhteet kannabiksen vaikutusten tehostamiseksi, mutta tuloksia ei vain synny. Kenties nyt kannattaisi alkaa miettiä, miksi tehokas pilvi on sinulle niin tärkeä asia. Kannabis voi tuoda parannuksia elämiimme monellakin eri tavalla, mutta se ei silti kykene ratkaisemaan syvällä olevia emotionaalisia ongelmia. Ole itsellesi rehellinen nauttimistasi määristä. Jos olet nauttinut hieman liikaa, niin kenties tämä liiallinen altistuminen kannabikselle saa aikaan heikompia tuloksia.

On ok päättää pitää toleranssitauko kannabiksesta. Kokeile, voitko olla ilman kannabista kuukauden tai useankin ajan. Mitä pidempään olet ilman, sitä voimakkaampi seuraava pilvesi on. On arvioitu, että kannabinoidit poistuvat elimistöstä noin kuukaudessa. Jos toleranssitauko kuulostaa epämiellyttävältä, voit hakea tukea selvitäksesi sen yli. Kokeile, millaista elämäsi on ilman kannabista. Jos tunnet, että sille on yhä tämän jälkeen vastuullinen paikka elämässäsi, ala taas poltella kokien entistä voimakkaampia vaikutuksia.

Vastuullisen kannabiksen käytön puolestaRQS korostaa vastuullisen kannabiksen käytön tärkeyttä.

Vaikka monet käyttävätkin kannabista säännöllisesti ongelmitta, voi osa käyttäjistä olla taipuvaisia kokemaan negatiivisia vaikutuksia. Me uskomme, että kannabiksen tulisi parantaa yksilön elämänlaatua, ei heikentää sitä.

Vastuulliseen käyttöön kuuluvat käytön rajoittaminen vain aikuisille, autojen tai koneiden käyttämättä jättäminen päihtyneenä sekä väärinkäytön vastustaminen.

Stay Cultivated.

Oletko 18-vuotias tai yli?

RoyalQueenSeeds.com sivuston sisältö soveltuu vain aikuisille ja on täten varattu vain 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille.

Pidä huoli, että olet ajan tasalla asuinmaasi vallitsevan lainsäädännön suhteen.

Klikkaamalla SISÄÄN vahvistat
olevasi yli
18-vuotias